PocakPilates – az első magyar kismama Pilates DVD

4.000 Ft

Kismamák számára nem sok, otthon biztonsággal végezhető torna van, sajnos! Ez a tény inspirált arra, hogy – miközben 3. gyermeket vártam – megosszam Veled és elérhetővé tegyem Számodra azokat a leghatékonyabb és kismamák által is biztonsággal végezhető Pilates gyakorlatokat, amelyekkel igyekeztem én is “karbantartani” magam a 9 hónap alatt.

 

Így született meg a “PocakPilates Simonfi Ágival – Fitt várandósság kismama Pilates gyakorlatokkal” DVD, amely Neked is segít abban, hogy a kismamaságod alatt jól érezd Magad a bőrödben :)!

DVD-n 2 programot és egy bónusz blokkot találsz, melyek:

  • “Kismama Light” program: ha a várandósságod előtt nem Te voltál az a kimondott sportlady, ez lesz a Te programod …
  • “FittMama” program: ha tudod jól, mi fán terem a Pilates, mert a várandósságod előtt is rendszeresen végezted a gyakorlatait, illetve ha “kinövöd” a KismamaLight-ot, erre gyakorolj 🙂
  • “Álompopsi” bónusz blokk: ez bizony minden kismamának :)! Végezheted bármely másik programmal együtt, de önállóan is megállja a helyét!
  • + kötelezően ajánlott részként egy Bemelegítés és egy Nyújtás, amelyet mindig végezz el, bármely programot válaszd is!

Szép várandósságot Neked: Ági

 

[catlist content=”yes” name=”pocakpilates-dvd”]

Elfogyott

Leírás

“Hogyan mozogjak, ha kismama vagyok?” Nem kell fitnesz királynőnek lenned ahhoz, hogy fitt és formás kismama légy! PocakPilates: fitt várandósság kismama Pilates gyakorlatokkal a könnyű, szép szülésért és a gyors szülés utáni regenerálódásért.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PocakPilates – az első magyar kismama Pilates DVD” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…