-10 kg 4 hét alatt, juice-kúrával és Pilatesszel ? – így …

Többen kértétek, hogy osszak meg bátorító, motiváló történeteket, ha van a tarsolyomban. Márpedig mindig van – a TUDATOS Bombanő születik! Program kapcsán most még több, mint általában 😉 …
A most következő is egy ilyen, hihetetlenül inspiráló történet, amelynek „főszereplője”, Móréné Rácz Rita, különösen közel áll a szívemhez – ezért is osztom meg örömmel az Ő sikerét Veled.

 

Ritát 3 éve ismerem, egy teljesen más – üzleti – közegből. A Pilates azonnal utat talált az Ő szívéhez is: Pilates táboraink, egyéb rendezvényeink Törzs Résztvevőjévé vált, ám valamely oknál fogva az otthoni, rendszeres Pilates hosszú ideig nem tudott beépülni az életébe. De ezek az idők elmúltak, mert történt VALAMI …

Több száz „Sorstársával” egyetemben Rita is benevezett a 10 hetes, élőben és valós időben zajló „TUDATOS Bombanő születik!” Programba, amelynek 1. heti Vendég Szakértője Munián Éva, juice terapeuta volt. Évi sodró lendületű, lelkes és mély szakmaiságról tanúskodó összefoglalója a juice-okról, azok élettani hatásáról, szerepéről sokunkat magával ragadott. Ám Ritát azonnali cselekvésre is sarkallta.

Úgy érezte: itt az idő, s másnap már hívta is Évát, akivel egy felügyelt, 30-napos juice-kúrába kezdett! S ami a hab a tortán: valahogy Pilates terén is megtörtént az áttörés! Rita rendszeresen tornázik a a TUDATOS Bombanő születik! Program videóira és a 30 napos juice-kúráját – a hatalmas sikeren felbuzdulva, coach-a tanácsára, no és annak segítségével – 10 nappal „megfejelte” …
Én pedig állati hálás vagyok Évinek, mert a sikerélmény további cselekvéshez, elszántsághoz, kitartáshoz vezet: úgy tűnik, Őrá is szükségünk volt, hogy Rita a tornával is eredményt tudjon elérni ;)!

A TUDATOS Bombanők részére szervezett juice workshopon már Ő mutatta be a juice-készítés legalapvetőbb fortélyait és osztotta meg tapasztalatait és élményeit a jelenlévőkkel – illetve a virtuális térből minket figyelőkkel. Mert a workshopot online, élőben is közvetítettük a Zoom-on azoknak, akik fizikai formában nem tudtak jelen lenni, ám érdekelte őket is, milyen juice-ok, smoothie-k, lassi-k készülnek 😉 …

 

      

 

S akkor nézzük az eredményeket, amelyek lenyűgözők!

Rita május 13-án kezdett bele a juice+ rendszeres torna programba. A juice workshopra június 6-án került sor.

A 4 hét alatt Rita testsúlya 10 kg-mal lett kevesebb, derékból 9 cm-t, csípőből 5 cm-t, has körfogatból 10,5 cm-t, combból pedig 4 cm-t veszített! S amit nagyon kiemelt: a sok torna miatt a bőre feszessége nem változott. Ja, és nem! Egyáltalán nem éhezik 😉 … köszöni, tök jól van! Szinte ragyog! Ezt tanúsíthatom – és Te is láthatod.

 

       

 

A napi 4 kávéja egy szem reggeli kávécskára redukálódott. Az amúgy 4-5 óra alvása 7-8 órára nyúlt. Az erőnléte pedig összehasonlíthatatlanul jobb lett …! A Férjével rendszeresen Nordic Walkingolnak, ahol – ellentétben az eddigiekkel – mostanában Ő „tört” előre, a Párja alig éri utol ;)!

Hogy mindez hogyan lehetséges úgy, hogy „csak” préselt zöldség, gyümölcsleveket iszik???
Nos, erről szól a juice terápia, amelynek Munián Éva egyik legjobb szakértője kishazánkban ;)!

S hogy Te is megtapasztalhasd élőben a juice készítés csínját-bínját, s meghallgathasd annak élettani hatásait, Évit meghívtam az augusztus 9-12. között megrendezésre kerülő Jubileumi Ágipilates Szupertáborba ?! Ahol ismét együtt fogunk juice-olni, ahol – Törzsvendégként – Rita is jelen lesz, természetesen, s ahol örömmel osztja meg Veled majd mindazt, amit Ő megtapasztalt a saját kúrája alatt, együtt a Pilatesszel!

A tábor programját – amely a juice készítésen túlmenően is szuperebbnél-szuperebb programokkal vár – a héten megosztom Veled ;)!

Rita azóta egy 40 napos juice kúrát tudhat a háta mögött és már nagyon várta, mikor ehet egy kis natúr csirkemellet, zöldsalátával –  az Ő története iskolapéldája annak, mi történik, amikor már „nagyon szúr a szög”, s amikor a megfelelő „csillagállások” mellett a megfelelő emberek összetalálkoznak!
Életek tudnak megváltozni 😉 …

Remélem, ez a történet Rád is inspirálólag hatott! Ha szeretnél megtudni többet a juice-lakomákról és kúrákról, jelezd nyugodtan ?! S tudd, hogy ez Veled is megtörténhet 😉 …

Kívánok Neked jó szünidőt és csodaszép, nyári napokat!

Még ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük