Pilates mánia – a Program, amely nem csak örök-nyári formádra lesz látványos hatással…

…hanem lelki állóképességed is megsokszorozza!
Annyian tapsoltátok vissza, hogy újra elérhető 5 napos, testi-lelki harmóniát hozó, online Pilates Programunk!

Ahol velünk találkozhattál

A Pilates mánia program következő turnusához eddig  tudsz csatlakozni

nap
óra
perc
mp.

Nyárra készült, de örök-darab…

Az új Pilates anyagok egyik legjobb ihletője általában valamely szezon – mint amilyen a tavasz, amikor lekerülnek a nagykabátok; illetve a nyár és a bikiniszezon – beköszönte. 🙂 Ilyenkor kéritek, jelzitek fokozottan: nem tudnék-e valami gyors, ám annál hatékonyabb megoldást has feszesítésre, csípőformálásra, karizmosításra … S persze, hogy nagy örömmel és elánnal látok neki, hogy elhozzam Számodra az ideális megoldást – ami csak Pilatesszel elérhető!

Mivel a Pilatesnél hatékonyabb alakformáló módszert még nem találtak ki ezen a földkerekségen, nyár legelején megérkezett Hozzátok legújabb programunk, amit nem csak nyáron végezhetsz! Hisz örök darab 😉…

Ezzel az 5 napos, online Pilates “gyorssegély csomaggal” nem csak örök-nyári formára hangolhatod magad, hanem mentális és lelki békéd is visszaszerezheted… Márpedig ebben a zaklatott világban ez az egyik legnagyobb kincsed és erőforrásod. A nyugodt elme.

Elköteleződésed növelheti a tény, ha tudod, hogy már júniusban, a megjelenésekor 1 466 ember végezte valós időben együtt ezt a programot! S bár mindenki saját otthonában tornázott és kalibrálta gondolkodását az Észjárás videók segítségével, a tudat, hogy sokan vagyunk, nagyon bátorító 😉 … Azóta is imádjátok és rengetegen tornáztok rá!

Kicsoda Simonfi Ági?

Peak Pilates mesteredző, a klasszikus Pilates edzőképzés magyarországi vezetője,
Tudatos Életmód Mentor, az Ágipilates alapítója

Ági eredeti végzettségét tekintve közgazdász. Saját gerincproblémájára keresve a megoldást, jutott el a Pilateshez, ami nélkül, ki tudja, hol lenne – s amelyet 2004. óta tanít. 2008. óta az amerikai PeakPilates edzőképző programjának hazai igazgatója.

DVD-i, holisztikus szemléletű online programjai segítségével Magyarországon több százezer Nő ismerkedett meg a Pilatesszel – és indult el az önismeret és személyiségfejlődés útján.

Ági keze alól – hazai és nemzetközi szinten – eddig több, mint 300 edző került ki. 2009-ben a Pilates Empowerment Summit-on, Miamiban a világ minden pontjáról összegyűlt Pilates edzőket taníthatta. A média kedvelt Vendége – járt az összes, nagy kereskedelmi TV-csatornánál és 3x szerepelt a Nők Lapjában is.

Küldetésének tekinti, hogy a Nőket ráébressze a bennük rejlő erőre. Hogy segítsen nekik önmaguk elfogadásában, saját működési programjaik beazonosításában, s felülírásában (ehhez a Neuroscience Academy elvégzése adja az alapot) ÉS önmaguk legjobb formájának elérésében. Vallja, hogy mindenki egyedi és különleges – épp ezért, egyetlen emberrel érdemes önmagad összehasonlítani – s ez Te magad vagy! Minden online programjára ez a holisztikus megközelítés jellemző.

Ági 25 éve él boldog házasságban. Férjével 3 klassz gyermeket nevelnek.

Szeretnéd Te is megérteni, miért…

  • nincs időd magadra?
  • vagy az utolsó saját magad rangsorában?
  • esel vissza mindig a fogyókúrák és a jo-jó ördögi körébe?
  • van az, hogy bármit teszel, nem olyan a külsőd, amilyenre vágysz?
  • nem vagy képes kitartóan, rendszeresen edzeni, pedig tudod, hogy szükséged van rá?
  • ostorozod önmagad, ha nem tudod elérni a kitűzött testsúly célod, az általad meghatározott időpontra?
  • vagy folyton elégedetlen önmagaddal?

De leginkább, szeretnéd, ha mindezt megértve helyre kerülnének a puzzle egyes darabjai Benned? 🙂 Akkor a Pilates-mániát szeretni fogod …

Hogy mi szerepel a Pilates-mánia Programban?

Ezt az anyagot a Ti visszajelzéseitek alapján állítottam össze. 🙂 Ezúton is köszönöm a kérdőíven beküldött rengeteg választ! Került bele minden, amire a Pilates csak képes, amitől a tested-lelked is jobban fogja érezni magát ÉS szuper formába is lendül.

Mondhatod, hogy 5 nap nem hosszú idő – s ez így is van. Ám ezen videók segítségével határozott változásokat fogsz tapasztalni az izomzatodban, a kötőszövetedben, a tartásodban, a centijeidben … sőt, az elmédben-lelkedben is ;)! Íme, a konkrét Program:

Minden fejben dől el…

Biztosan hallottad már Te is ezt a mondást, sőt, talán meg is tapasztaltad ennek érvényességét a saját életedben. Tartós változás, átalakulás egy ember életében nem történhet a gondolkodásmódja finomhangolása nélkül. Épp ezért, az Ágipilatesnél nagyon fontosnak tartjuk, hogy ezzel is foglalkozzunk: 2017. óta egyetlen programunkban sem “csak” tornázunk. Magam is az önismeret, önfejlesztés útját járva folyamatosan tanulok, fejlesztem magam, coachként működöm (a szó szoros értelmében) – s ezeket a ráeszméléseimet, tapasztalataimat Észjárás videók formájában osztom meg Veletek, az azóta megalkotott összes programunkban. Most sem lesz ez másképp 😉 … A mostani 5 Észjárás-témánk különösen ütős!

A Pilates-mánia Észjárás videói:

  • 1. nap – A legfontosabb napszak
  • 2. nap – Empátia – önmagaddal szemben
  • 3. nap – Kontroll vagy flow?
  • 4. nap – Az ék
  • 5. nap – Unitasking – ez tetszeni fog 🙂

Mostantól örökre a Tiéd lehet 🙂…

Tetszett a Program? Alig vártad a mindennapos torna-és észjárás videókat? Nagyon jó hatással volt testedre-lelkedre és szeretnéd megszerezni?

Ez a Program eredetileg záros határideig volt elérhető – ám annyian tapsoltátok vissza, hogy most újra itt! A Program értéke 19.990 Ft, ám most egy jelképes összeg fejében, 4.990 Ft-ért lehet a Tied az egész, méghozzá örökre… ezzel szeretnélek hozzásegíteni fizikai jólléted és lelki békéd fenntartásához / helyreállításához! 😉

És igen – nyugodtan végezd Barátnőddel, Anyósoddal, Testvéreddel, kolléganőddel … ha tetszik, ajánld nekik is és bárkinek, akiről tudod, hogy épp óvatosan mer csak belenézni a tükörbe és gyakorta elégedetlen a külsejével. Vagy épp csak nagy örömmel vetné bele magát ebbe a kalandba!

Ne feledd: legnagyobb értéked az egészséged!

Szeretettel: Ági

Akik már megtapasztalták a program jótékony hatását!