Néhány ajándék tőlem, Neked – hogy öles léptekkel, magabiztosan ÉS Tudatosan haladhass a nyári formád felé vezető úton …

1. AJÁNDÉKOM SZÁMODRA

Íme, a „TUDATOS Bombanő születik! 2023.” program Állapotfelmérő tesztjeit tartalmazó videó. Amellyel azt fogod tudni felmérni, hol is állsz most: méghozzá állóképesség, erő és hajlékonyság szempontjából 😉 … játékos délutáni feladatcsokornak, vagy családi vidámságforrásnak is remek (majd meglátod miért). Emellé fontos információt kapsz jelenlegi fizikai formáddal kapcsolatban.

 

2. AJÁNDÉKOM SZÁMODRA

Egy játékos, egyszerűsített önismereti teszt – a DISC.
Te vajon melyik csoportba tartozol: kék vagy, vagy sárga? 😉 Esetleg piros, vagy zöld? És miért van ennek jelentősége? Hamarosan kiderül … Személy szerint imádom ezt a tesztet; nagymértékben megkönnyíti az embereken való eligazodást és a velük való kommunikációt – csakúgy, mint önmagam megértését …

 

 

 

Itt pedig egy kis rövid magyarázat, amelyben elmesélem Neked: mi is ez pontosan, mi a haszna az egésznek és hogy hogyan segíthet Neked a hétköznapjaidban.
Mert ez teszi a TUDATOS Bombanőt 😉 … Nosce Te Ipsum – és a világ egyre könnyebben élhető hellyé válik!

Ha nem csak a kezdő lépéseket szeretnéd megtenni, hanem lendületet gyűjtve és magadnak új szokásokat kialakítva tovább is szívesen haladnál velünk a „sárga úton”, már csak egyetlen napig teheted meg!

Mindhárom Csapatunk – az Edzőgárda, neves Szakértőink és a szuper Segédmentorok is – Rád vár!