Bepillantó – életváltoztató,
„öregedésálló” gondolatok, következő 50 évedre
4 napos, ajándék videókurzus Tőlem, Neked!

November végén ismét útra kelünk. Újra elindulunk azon a bizonyos ikonikus, 66-os úton.

Mert nyílnak a „Jövőre fiatalabb-járd az utat!” 1-éves életmódváltó és önfejlesztő coaching programunk kapui. Amire utoljára 2021. júniusában volt precedens. De hogy mi is ez?

És hogy Neked szól-e? A „Bepillantó” ajándék videósorozatból pontosan ez fog kiderülni számodra!

E sorozat abban segít majd, hogy felelős döntést tudj hozni: Te is rá akarsz-e lépni velünk az útra … arra az útra, amely egy egészséges, aktív, kiteljesedett, TUDATOS és Teremtő Női Léthez vezet, a korodtól teljesen függetlenül! S amelyre, ha ráléptél, soha többé nincs visszaút. (de hidd el, nem is fogsz visszavágyni ;))

A „Bepillantó” 4 részében:

Minden belőled indul ki. Te vagy az origo. Ha Te változol, minden megváltozik körülötted. Mert a személyiséged teremti a személyes valóságod. Ami most vesz körül Téged és amit úgy hívsz: „az életem” – azt is Te teremtetted.

Ha elfogadod – ha nem. Ha tudatában vagy, ha nem. Csakhogy … Az emberek gyakran úgy akarják megváltoztatni az életüket, hogy közben ők maguk nem változnak. Ez pedig egyszerűen NEM LEHETSÉGES. Hisz az Életed nem más, mint külső lenyomata a benned működő hiedelemrendszereidnek, gondolkodási sémáidnak, énképednek, a fejedben működő szűrőnek …

„Ha nem azt az életet éled, amelyre mindig is vágytál, az azért van, mert vagy abban nem hiszel, hogy lehetséges; vagy abban nem, hogy megérdemled.” (Julie Ann Cairns)

Két jó hírem is van a Számodra: egyrészt igen, megérdemled. Másrészt pedig, naná, hogy, lehetséges!
Hogy hogyan? Erről szól a „Bepillantó”! Amelyre tekints egyfajta mentális „bemelegítésként”  a Nagy Kaland előtt … Kedves egészségedre! 😉

nap
óra
perc
mp.

Simonfi Ági vagyok.
A „Bepillantó” kurzus tanítója.

Peak Pilates® mesteredző,
a klasszikus Pilates edzőképzés magyarországi vezetője.
Tudatos Élet Mentor, az Ágipilates alapítója.
Sok-sok online Pilates – és önismereti-önfejlesztő program megalkotója.

Küldetésemnek tekintem, hogy a Nőket ráébresszem a bennük rejlő erőre. Hogy utat mutassak nekik önmaguk elfogadásában, saját működési programjaik beazonosításában, s felülírásában (ehhez a Dr. Sarah McKay, ausztrál neurológus nevével fémjelzett Neuroscience Academy elvégzése adja az alapot) ÉS önmaguk legjobb formájának elérésében – az életkoruktól teljesen függetlenül. Mert a kor – csak egy szám.
Vallom, hogy mindenki egyedi és különleges – épp ezért, egyetlen emberrel érdemes összehasonlítani önmagad: s ez Te magad vagy! S mivel az ember test-lélek-elme hármas egysége, nem tehetjük, hogy „csak” a testre fókuszálunk. Ez súlyos hiba lenne. Épp ezért, minden online programunkra a holisztikus megközelítés jellemző.

26 éve élünk boldog házasságban a Férjemmel, akivel 3 klassz gyermeket nevelünk.

Mottóm: A változás elkerülhetetlen. De a személyes növekedés választás kérdése.