Jövőre fiatalabb-járd az utat! A Program, amellyel újraírhatod az életed 🙂

Életed közepe felé jársz és úgy döntöttél, hogy mostantól nem öregszel?
Hogy Számodra ez még csak véletlenül sem a „válság” időszaka, hanem egy soha nem látott esély a változtatásra?
Ha tudod-érzed, hogy most jött el az ideje és megvan benned a szándék, hogy újra írd, s az előtted álló évekre virágba borítsd az életed, akkor üdv. a Csapatban!

nap
óra
perc
mp.

Mikor, ha nem most? Ki, ha nem Te?

Léteznek belénk kódolt, mélyen rejlő félelmeink. Ilyen például az öregedéstől, vagy a változástól való félelem. Ezekről hosszú ideig nem veszel tudomást, nem akarsz szembesülni velük. Azt gondolod, messze van még az … aztán egy napon ráeszmélsz: az egyik szinte magától történik, s a másikat sem kerülheted el – s mindkettő megtörténik, ha akarod, ha nem!

Ám, hogy hogyan éled meg ezeket a folyamatokat: hogy mintegy „áldozatként” tekintesz az „elkerülhetetlenre”, kicsit belesüppedve a „megváltoztathatatlan” felett érzett önsajnálatba, VAGY megrázod magad, s hajlandó vagy felszabadítani magadban azt a teremtőerőt, amely már most is ott lakozik Benned (hisz a jelenlegi életed is Te teremtetted, ha tudatában vagy, ha nem!) – az RAJTAD MÚLIK!

Nem véletlen lett a Jövőre fiatalabb-járd az utat! Program jelmondata ez: „A jövőd a Te kezedben van!”

Részemről az életközép korszakát közel sem válságnak fogom fel – s nem is így élem meg – sokkal inkább hatalmas lehetőségnek! Itt vagy, nagyjából félúton. Évtizedek és jó sok tapasztalat mögötted – de még legalább ennyi és csupa-csupa izgalmas kaland, s a felfedezés lehetősége előtted!

Hát mikor, ha nem most van itt az ideje, hogy újraértékeld az Életed? S ha úgy érzed, több van Benned, mint azt bárki is gondolná körülötted, új jövőképet megálmodva ÚJRADEFINIÁLD önmagad?! És LÉPJ! Ha kell, új útra. Hisz senki nem fogja megtenni helyetted!
Hogy megleld magadban a bátorságot e lépés megtételéhez, szeretnék megmutatni Neked néhány történetet – olyanokét, akik ezt már megtették előtted a Program hatására …

A „Jövőre fiatalabb-járd az utat!” Program 2021-22-es évfolyama Résztvevőinek történetei …

Videó lejátszása

Nyilas Andrea:
„A program hatására az én dübörgő, világfájdalmas, cinikus dallamom (…) az most egy Vivaldivá, vagy Mozarttá változott. Mert olyan életöröm sugárzik belőlem, hogy néha én magam is meglepődöm, amikor elmegyek a tükör előtt, hogy „jajj, ki ez a vidám Nő?”

Videó lejátszása

Karásziné Kovács Kati:
„Több olyan hit megdőlt bennem magamról, a világomról, a korábbi működéseimről, amiről én 100%-ig meg voltam győződve! (…) megnyugodtam abban, hogy el lehet engedni dolgokat. Hogy meg lehet engedni, hogy az öröm legyen az, ami meghatároz engem … és ez olyan jó érzés!”

KÖLBER-JUTASI ÁGI TÖRTÉNETE

„Ágihoz a „Jövőre fiatalabb-járd az utat!” programban csatlakoztam. Rengeteg kaptam tőle: először is azt, hogy a torna vitathatatlanul és visszavonhatatlanul az életem része lett. Naponta tornázom, ha ez mégsem jön össze: legalább mozgok. “

Kaptam általa barátokat és társakat, akikkel napi szinten kapcsolatban maradtunk, támogatjuk és bíztatjuk egymást, együtt járjuk tovább a megkezdett utat.

Kaptam ezen felül gondolatokat, eszméket és javaslatokat, amik mentén hatalmasat léptem előre: megvizsgáltam az életem, a lehetőségeimet, átértékeltem a helyzetem és mertem egy nagyot álmodni. Megerősödve az önmagamba vetett hitemben, a családom támogatását kértem és közel 50 évesen pálya módosítóként újra iskolapadba ültem. Most másodéves grafikus hallgató vagyok, júniusban teszem le a záróvizsgám.

Kicsit elcsépelt, de az én életemre teljesen igaz, hogy „mindez nem jöhetett volna létre” Ági nélkül. Hálás vagyok neki azért, hogy ezt a programot összeállította és elérhetővé tette mindazok számára, akik mernek változtatni. Mindenkinek ajánlom!

Jövőre fiatalabb-járd az utat! Program – összhangban az élettel …

Gyermekkorunkban sok mindent kapunk. Tanítanak a szüleink, tanít az iskola. Kondicionál a társadalom, s mi magunk is szerezzük-gyűjtjük a tapasztalatokat; méghozzá az előbbiek hatására bennünk kialakult világlátásunk, énképünk, hozzáállásunk – saját szűrőink – mentén!

De honnan tudhatod, hogy mindaz, amiről azt hiszed: „ez az élet”, IGAZ-E??? Hogy összhangban áll-e a természet, a metafizikai valóság, a világegyetem nagy törvényeivel? Hisz akik nekünk tanították sem kérdőjelezték meg, vajon igaz-e mindaz, amire tanítanak – csupán adták tovább! Továbbá, senki nem adta a kezedbe a „Használati útmutató az élethez” című kiadványt!

S tudod, hogy miért nem? Mert mindnyájunk egyéni feladata, hogy erre a saját életében rátaláljon!

Régóta érdekel az IGAZSÁG. Több, mint egy évtizede elkötelezetten és lelkesen keresem – mert tudom, hogy létezik. S azt is tudom, hogy vannak EMBEREK, akik ismerik, ezek mentén – a világegyetem Nagy Törvényeinek ismeretében, s velük harmóniában élve – élik az életüket és TEREMTIK a saját valóságukat. Találkoztam jó néhányukkal és van szerencsém tanulni is Tőlük.

A Jövőre fiatalabb-járd az utat! Programban a rendszeres testmozgás, a Pilates és tested karbantartása-megújítása mellett, szeretném megosztani Veled – szívem minden szeretetével – mindazt a tudást, amire az elmúlt években szert tettem!

Mindezt egy olyan speciális, gyakorlatias formában – amely transzformatívvá teszi az információt. Vagyis először TE, majd szépen a belőled kiinduló, tükrözött valóságod fog megváltozni …

S ami a legjobb az egészben: ez a benned végbemenő, belső változás és TUDATOSSÁGI SZINTLÉPÉS a testedben, az arcodon, a tekintetedben, és mindenben, ami Téged körülvesz, láthatóvá válik, megnyilvánul majd!

Mi is pontosan a Jövőre fiatalabb-járd az utat! Program?

A pozitív változás, a fejlődés bármely életkorban lehetséges, ha a Szándék megvan hozzá, mint alap. Tudom, mert a megtapasztaltam. Ez a Program Neked is bebizonyítja majd!

A JF – járd az utat! nem más, mint a pozitív irányú, hosszútávú változás biztonságos tere. Egy olyan 1 éves, online életmódváltó- és önfejlesztő program, amely lehetőséget biztosít az életük közepe felé járó, TUDATOS Nők számára, hogy fitt, egészséges, derűs és aktív jövő elébe nézhessenek, az összes előttük álló évtizedben.

Egy olyan különleges megközelítés, ahol léted minden dimenziójával foglalkozunk, nem csak a testeddel! Mert az nem elég. Hosszú távú eredményre nem vezet. A rendszeres, kitartó testmozgás szükséges, de közel sem elégséges feltétele annak, hogy úgy nézz ki és úgy is érezd magad a bőrödben, ahogy szeretnéd!

Vagyis ebből a szempontból egy olyan komplex önismereti-és személyiségfejlesztő programban lesz részed, amelynek eredményeképpen az életmódod szinte automatikusan emelkedik magasabb szintre!

E program egyik erőssége, hogy soha nem hagyunk magadra – végig fogjuk a kezed!
A torna videók a szintednek megfelelően, tervezetten érkeznek Hozzád – ez nem egy olyan program, ahol „fuldokolsz” a sok anyagban és fogalmad sincs, melyiket is kéne végezned … ezért inkább becsukod és otthagyod az egészet. Mi összerakjuk Neked az edzésterved, Neked „csak” annyi a feladatod – a legjobb eredmény elérése érdekében – hogy böcsülettel elvégzed azt.

S hogy mi a másik? Az a szoros, élő kapcsolat, amiben leszünk, s az a 4×90 napra épülő coaching struktúra, amely egyedülálló – Magyarországon ilyennel nem találkozol (de szerintem máshol sem). Hogy ez mit foglal magában, arról egy kicsit lejjebb részletesebben is írok …

S hogy mit ígérhetek Neked, ha Te is csatlakozol hozzánk a -re?

“A Jövőre fiatalabb! – Járd az utat! program gyökeresen megváltoztatta az énképem, magabiztosabb Nővé váltam, aki lelkiismeret-furdalás nélkül szereti önmagát.”

(a fotón Sloboda Éva, a Jövőre fiatalabb program egyik Törzs-Résztvevője anno, az igazi 66-os úton – onnan küldte Évi a képet nekünk

A „Jövőre fiatalabb-járd az utat!” Program 2021-22-es évfolyama Résztvevőinek történetei …

Videó lejátszása

Németh Andrea:
„Nekem önmagammal és a nőiségemmel mindig problémáim voltak. Hogy én magamat merjem szeretni, ezt tőled, meg ettől a Programtól kaptam. A Lányok, s a Közösség, ami az egész mögé épült – eltéphetetlen kötelék …”

Videó lejátszása

Leirer Irma:
„Akár külsőleg, akár belsőleg … tényleg egy más ember néz vissza rám a tükörből! És ez az ember a világot is egészen másképp nézi. A „Járd az utat” program az önmagamhoz való viszonyomat változtatta meg teljes egészében! Elvitt engem befelé – azóta másképp fogom fel a világot, az engem érő ingereket …”

Életed új mérföldkövénél 2 Program-változat – és egy exkluzív lehetőség közül választhatsz

1.  Jövőre fiatalabb-járd az utat! Program, „Hűséges Útitárs” csomag

Ez egy mély elköteleződés részemről irányodba. És Neked is saját magad felé! Ha az olvasottak felcsigázták az érdeklődésed és úgy érzed, legszívesebben azonnal fejest ugranál a Programba, ez lesz a Tiéd! Tudod, a szíved mindig megsúgja, mi a helyes irány.
Ez a Program „business-class” változata, amelyben hűséges útitársad leszek végig, 1 éven keresztül; s amelyet mindössze az első 50 Jelentkező számára tudok biztosítani – több emberre nem lesz kapacitásunk! Ha mély tudásra és teljes, testi-lelki-mentális transzformációra vágysz, sok szeretettel várlak ebben a Csapatban!

S hogy mi mindent kapsz ebben a Program-változatban? Nézd csak:

(a képre kattintva nagy méretben is megnézhető)

+ Exkluzív lehetőség: Tandemben Ágival, 5 fő részére – ahol coach-od, mentorod, motivátorod … élő lelkiismereted én leszek

Ez egy valóban egyedülálló lehetőség. Most ajánlom fel először. A „Hűséges útitárs” csomag jelentkezői közül 5 fővel szoros kapcsolatban, személyes mentoring keretei között fogok együtt dolgozni, egy egész éven keresztül. Heti szintű személyes kapcsolattartás, fejlődésed szoros nyomon követése, havi konzultáció.

Ha ez a lehetőség érdeklődésedre tarthat számot, kérlek, a Jelentkezési lapon a „Megjegyzés” rovatba írd be: Érdekel a Tandemben Ágival!

Mindenkit, aki ezt a szándékát jelzi, felhívunk telefonon egy rövid, előzetes interjú erejéig. Az interjúk végeztével mindnyájatok számára visszajelzünk a közös munka lehetőségével kapcsolatban.
Ez a lehetőség a VALÓBAN nem való mindenkinek – csakis az elkötelezett aspiránsok számára hordoz valódi értéket! A beszélgetések során ezt fogom keresni.

2. Jövőre fiatalabb-járd az utat! Program, Stopposoknak csomag

Ha érdekesnek találod a fenti koncepciót, de van Benned némi fenntartás, hogy vajon Nálad is „működni fog-e” ez az egész; ha még a velem való ismerkedés kezdeti stádiumában vagy; avagy ha úgy érzed, Te remekül boldogulsz önállóan és nincs szükséged annyi élő „vezetésre”; illetve nem tudsz/nem akarsz olyan szintű elköteleződést vállalni, mint amire a „Hűséges útitárs” csomagban szükséged lenne – ez a Neked való programvariáció!

(a képre kattintva nagy méretben is megnézhető)

Dióhéjban a Metamorfózis workshopról és a coaching-támogatásról…

Minden vágyott, tartós változásnak rögzülnie kell az ember idegrendszerében. Az agyban új idegi összeköttetések kialakítására van szükség és a régi „útvonalak” ezt megelőző szétbontására, felülírására. Vagyis az igazi változás úgy lehetséges, ha körbeveszed magad a vágyott valóságod gondolataival, érzelmeivel – és minden nap foglalkozol velük.

NEM kötelességszerűen és nem azért, mert KELL! Hanem egész egyszerűen azért, mert annyira érdekel, mert annyira vágyod. S mert ebben szeretnéd leélni életed hátralévő részét … amíg át nem itatja egész lényed, s olyan természetessé nem válik számodra, mint halnak a víz!

Ezt szolgálja a Program coaching támogatása!
(Tán leginkább a TUDATOS Bombanő születik! Programunk nagysikerű „Ébredés” workshop sorozatának tudnám hasonlítani – ha ez bármit is mond Neked … )

A Metamorfózis workshopon pedig, 4 x 90 napban, sok-sok önreflexiós gyakorlatot, kérdést kapsz, amelyek mentén a szemléletmódod, a szokásaid is megváltoznak majd!

Húú, Csajok, már menet közben, hogy ezt írom, állati lelkes lettem!
Alig várom, hogy elinduljunk azon a 66-os úton …

A Jövőre fiatalabb-járd az utat! a Te programod, ha…

Kinek nem való ez a Program?

Annak, aki:

Ha a leírás alapján ez nem Te vagy, gyere bátran! Életed egyik legnagyobb, felfedezésekkel teli kalandjában lesz részed … Nézd csak!

A „Jövőre fiatalabb-járd az utat!” Program 2021-22-es évfolyama Résztvevőinek történetei…

Videó lejátszása

Tóthné Gizus:
„Tágult az egész gondolkodásom. Magabiztosabb lettem, elkezdtem jobban megismerni önmagam, s ezen keresztül továbblépni családi szinten. Amellett, hogy szellemi szinten összeértek a különböző oldalról kapott tanítások, a mozgást is napi szinten beépítettem az életembe.”

Videó lejátszása

Kuruc Beáta:
„Én megértem a Pilatesre. Ez a program a mindennapi testmozgásban nagyon-nagyon jó megerősítést adott. Emellé jött még a Tudatosság: hogy elcsípjem és tudjam kordában tartani a gondolataim. Türelmesebb és higgadtabb is lettem …”

S ha most azt kérded: „OK, Ági, de mennyibe fog ez kerülni nekem?”
A válaszom az: sokkal kevesebbe, mint amekkora hatással az életedre bír majd!

Folyamatosan tanulok. Az önfejlesztés szokásommá vált. (mert ez is lehet szokás. 5-6 évvel ezelőtt még hosszas filózás előzte meg, rányomjak-e az előttem lévő, vágyott önfejlesztő workshop, vagy tanfolyam megrendelő gombjára.
Ma, ha azt érzem, egy tanfolyam, továbbképzés megpendít valamit bennem, nem sokat teketóriázom.)


S tudod, hogy miért? Mert önmagamba való befektetésként tekintek rá, s mert tudom, hogy az eddigiek által mennyire más emberré váltam! Nagyon megérte – mindegyik … Ha most nekiülnék összeszámolni (nem fogok!), hány különböző tanfolyamot végeztem el az elmúlt, mondjuk 4-5 évben, s az mennyi időmbe és pénzügyi befektetésembe került, lehet, hogy magam is meglepődnék!


Neked ennél sokkal kevesebb lesz. Hisz a szintetizáló munkát én már elvégeztem és egy, ebben a formájában a 2021/22-es évfolyammal már „letesztelt”, szuper eredményekkel büszkélkedhető, kulcsrakész megoldással, kimondottan ránk, a változás kora előtt álló Nőkre szabott programmal jelentkezem !

A képre kattintva nagy méretben is megnézheted.

A képre kattintva nagy méretben is megnézheted.

Garancia

Mint mindig, most is teljes garanciát vállalok a Programra, amelyet megnyitunk! Mivel számomra a legfontosabb a Te elégedettséged, ha bármely okból kifolyólag úgy éreznéd, hogy a Program nem felel meg előzetes várakozásaidnak, vagy nem azt kapod tőle, amire számítottál, semmi gond. Kérlek, az első élő, zoom-os alkalmunk előtt – amelyre december 8-án kerül majd sor – jelezd és visszautaljuk az általad befizetett összeget!

Egy gondolat az időről…

Az idő relatív. Ezt Te is jól ismered. Ha belegondolsz, iskolásként milyen volt egy uncsi matek, vagy fizikaórát végig ülve számolni a perceket, amelyek csigalassúsággal vánszorogtak … ugyanakkor a kedvenc tantárgyad óráján pedig kettőt pislantottál és már el is röppent az a 45 perc! Akkor 45 perc most hosszú, vagy rövid?

Ugyanezt megkérdezheted: 1 év most rövid, vagy hosszú? Hát, az attól függ … ha olyanra fordítod, ami izgalmas, ami érdekel, amiben a folyamatos fejlődés örömét érzed, ami újdonságokat hoz az életedbe, s egy új szintre emeli azt – akkor elég rövid!

Erre az 1 évre tekinthetsz úgy, mint az előtted álló évtizedek érdekében magadba történő befektetésre (csak halkan jegyzem meg, hogy a JF legelső Csapatából sokan 3 évig tartottak velünk, 2017-20. között )

S ha abból a szemszögből közelíted a kérdést, hogy ez az 1 év így is-úgyis eltelik, a kérdés igaziból annyi: elköteleződsz-e önmagad, a saját jövőd mellett? Én 120%-ban elköteleződtem melletted, mert hiszek Benned! S mert tudom: ha bízol a folyamatban, az utazás végére nem ugyanaz az ember leszel, mint aki nekiindult! És ezt az egész életed visszatükrözi majd …

Akik már járják az utat– a Program régebbi résztvevőinek személyes, női történetei

Kicsoda Simonfi Ági és miért érdemes vele tartanod a „66-os úton”?

Simonfi Ági vagyok, 3 csudaklassz gyerek édesanyja és – Hozzád hasonlóan – egy úton lévő Nő. Végzettségemet tekintve közgazdász, mesterségemet tekintve Peak Pilates mesteredző és edzőképző. Elhívásomat tekintve: tanító szellem.

19. éve van részem abban a megtiszteltetésben, hogy hirdethetem a mozgás szeretetét és taníthatom a Pilatest (és egyéb mozgásformákat) és 2008. óta képezem itthon a klasszikus Pilates edzőket, hogy Ők is tovább adhassák ezt a nagyszerű Módszert.

Ebben a bő, másfél évtizedben többezer Nővel dolgoztam együtt, ismertem meg Őket (Benneteket) és végtelenül hálásnak érzem magam, hogy „beengedtetek” az életetekbe, megosztva velem örömeiteket, elakadásaitokat, küzdelmeiteket … amelyekben talán tudtam előremutató tanácsokkal, némi segítséggel szolgálni.

A Neuroscience Academy-n tanultak még jobban hozzásegítenek, hogy megértsem az emberi elme működését …

Hosszú ideig Pilates edzőként tekintettem magamra, így is definiáltam magam. Azt gondoltam, annyi a dolgom, hogy mozgassam és a testük működésével kapcsolatban tanítsam az embereket. Mígnem, egyre erőteljesebben éreztem, hallottam a hívást – pont úgy, mint Elza a hangot a Jégvarázs 2-ben …

Nem foglalkozhatsz „csak” a Pilatesszel és a testtel! – súgta az én belső hangom. Mert az nem elég.

Az ember test-lélek-szellem! És sokak elakadása pl. a mozgás, vagy a táplálkozás terén nem azért van, mert ne tudnák, mit is kéne tenniük! Nagyon is jól tudják – elméletben … és valamiért még sem megy – vagyis az okok teljesen máshol keresendők. Szokások, tudatalatti elme, énkép, attitűd, önelfogadás … wow!

Nem mondom, hogy nem bátortalanított el, amikor először szembesültem vele, mire lettem elhívva! „Hééé, én Pilates-edző vagyok, hogy tanítsam ezt most?” – kerestem a kifogásokat, próbálva lebeszélni magam az önismeret-önfejlesztés – szerintem egy életkor után mindenki számára elkerülhetetlen – területéről.

Aztán eszembe jutott első pálfordulásom, amikor végzettségemnek megfelelő szakmám magam mögött hagyva a Pilates edzői útra léptem, amit – így utólag visszanézve – inkább ösztönös döntésnek neveznék.

Szelfi Dr. Bruce Liptonnal Szentföld-túra, 2022. december

Mostanra viszont már TUDATOSAN tisztában vagyok vele, hogy az élet rajtam keresztül szeretné kifejezni önmagát, az én képességeimet, adottságaimat, ajándékaimat felhasználva. S ezért egész egyszerűen nem tehetem meg, hogy ne osszam meg Veled mindazt, amit e területeken a magamévá tettem, s ami előrébb vitt – és Téged is előrébb fog!

Realizáltam, hogy igaziból nincs is választásom!  Azóta nyugodt az elmém és a lelkem is, mint az óceán egy csodás, napfényes nyári napon…

Online programjaimba – 21+3 napos Ágipilates-és életflow, Angyal-projekt, TUDATOS Bombanő születik! –  már évek óta beépítem az önismereti-önfejlesztő munka részt és a visszajelzéseitekből tudom, érzem, milyen nagy szükség van erre!

 

2018. január 30-a – Édesanyám nagyon hirtelen, váratlan elvesztésével – nagy fordulópontot jelentett az életemben. Olyan volt, mint egy hatalmas arcul csapás. Ami szinte „felébresztett”. Azóta megyek, keresem-kutatom a boldog, egészséges, elégedett, bőség-szemlélettel bíró élet titkát…

Nagy Mesterektől tanulok: Dr. Joe Dispenza, Dr. Bruce Lipton, Gregg Braden (utóbbi kettővel 2022. decemberében volt szerencsém a Szentföldön 19 napot együtt tölteni, négyszemközt beszélgetni – ma ezt már nem tehetném meg …) Vishen Lakhiani, Bob Proctor, dr. Sarah MacKay, hogy csak néhányukat említsem.

Miközben nagyon-de-nagyon érdekes felfedezéseket tettem az ember és a világegyetem működésével kapcsolatban, amelyek az én egész életem is megváltoztatták!

Ezt szeretném most megosztani Veled – ha Te is benne vagy …

Gregg Bradennel Szentföld-túra, 2022. december
Bob-Portrait-02164
Bob Proctorral, az önfejlesztő iparág gurujával – és Peti fiunkkal – Bécsben, 2019. novemberében. Az 1. Nagy Mesterem, 2017. óta tanulok Tőle …
Joe Dispenza
Dr. Joe Dispenza bázeli Progressive workshopján, 2022. augusztusa
2019-ben Rómában, Dr. Bruce Liptonnal és Gregg Bradennel – sorsfordító élmény volt!

Néhány kérdés, amely Benned is felmerülhet… íme, a válaszok:

Naná! Egyszer Te is eléred a “bűvös 50”-et, s minél előbb kezdesz bele és alkalmazod az “örök-fiatalság” 7 hozzávalóját, valamint hozod tudatos szintre a Téged esetlegesen szabotálni próbáló belső játszmáid, annál természetesebbé válik Számodra az egész Program üzenete. Tehát, a korod vissza ne tartson … 

A Program videói az agipilates.hu oldalon, saját, zárt tanulói fiókodon belül érhetők el, online formátumban. Az 1 év elteltével éves tagdíjad egy jelképes összeggel meghosszabbítható, így továbbra is hozzáférsz az anyagokhoz – vagy haladhatsz tovább velünk a 2. évre.

A videók NEM letölthetők, viszont a Motivációs anyagok igen, használd őket egészséggel!

Igen. Ígéretemhez híven, a 2021-22-es évfolyam tagjai a Stopposoknak csomagban plusz díj fizetése nélkül velünk tarthatnak. Ha a „Hűséges útitárs” programhoz szeretnél csatlakozni, azt kedvezményes részvételi díjjal teheted meg. Erről külön levélben fogsz értesülni.
Örömmel várunk vissza újra!

Mi fog történni, ha csatlakozol hozzánk? Hogy néz ki technikailag a program működése?

A Program összes videója – az Ágipilates összes többi, online programjához hasonlóan – az agipilates.hu oldal online, zárt felületén belül lesz majd elérhető.

FONTOS!

Nőként, Családanyaként pontosan tudom, hogy a december – zömében a Karácsonyról szól! 🙂
Épp ezért, a Program csak 2024. január 2-tól veszi fel teljes lendületét!

A december egy „rávezető-bemelegítő” nulladik hónap lesz … ahol már vár néhány feladat és gyakorlat, de az 1-éves program érdemi része 2024. január 1-től december 31-ig tart!

Így nem kell azon „feszengened”, hogy máris lemaradva érzed magad, mert nem tudsz decemberben belekezdeni … viszont: 2024. január 1-től új év és Életed legklasszabb, legtranszformatívabb éve vár, mintegy, hány éves vagy 😉

A Program nagy ereje a valós idejű lebonyolításában rejlik: vagyis abban, hogy együtt vágunk neki a 66-os útnak, 1 év múlva ilyenkor pedig, remélhetőleg teljes létszámban, szintén együtt érjük el lefektetett céljainkat, megálmodott vágyainkat – mindenki a sajátját!
Addig is, készülj az Évindító, online Torna party-ra és az élő részvétellel tervezett Évzáróra! 

A Programra történt jelentkezésed követően megérkezik Hozzád az az e-mail, amely minden adatot és belépési kódot tartalmaz majd, amire szükséged van a zárt felületen belüli navigációhoz, illetve a FB-csoportba történő csatlakozásodhoz.

Kérlek, mindent figyelmesen olvass át és ments el! És ahhoz, hogy a mailjeinket biztonságban megkapd, az agipilates.hu-t biztonságos küldőként állítsd be a levelezőrendszeredben.

S ne feledd: a jövőd a Te kezedben van!

Akik már megtapasztalták a program jótékony hatását!