Pilates Biblia – a könyv, amelyben maga a Mester szól Hozzád!

Sokan mondanak és sokfélét a Pilates mozgásrendszerről, de vajon mi az igazság? Mit mond róla Ő, maga? Tudd meg a leghitelesebb forrástól, magától Joseph Pilatestől!

A Mester 2 eredeti művét tartalmazó és 2009-től magyarul is olvasható Pilates Biblia minden kérdésedre választ ad … A matrac gyakorlatokat eredeti fotókkal, Joe bácsi “előadásában” láthatod a könyvben:)!

Előfordult már Veled valaha, hogy “zavarba jöttél” a Pilatesszel kapcsolatban?

Hisz X ezt mondja a róla. Y úgy gondolja, hogy a Pilates ez. Z tovább fejlesztette a Módszert…

Q azt állítja, hogy pilates-ezni otthon nem lehet, csakis stúdióban … (kérdés: valaha is vették a fáradságot, hogy utánanézzenek, mi is volt az Alkotó célja és szándéka módszere kifejlesztésével?) Egyes Pilates foglalkozások pedig még csak köszönőviszonyban sincsenek egymással, nemhogy az eredeti módszerrel!

Akkor most mi is az IGAZSÁG?

Mit mondott a Módszer Atyja, maga Joseph Pilates (hisz mégis csak Ő a “forrás” és volt némi köze ehhez az egészhez, nem)??? Most végre megtudod!

Ha komolyan veszed a Pilatest és saját Magad is, ha komolyan érdekel, hogyan tehetnéd életed egészségesebbé, hosszabbá és boldogabbá, muszáj, hogy megállj egy pillanatra – legalább most! Nem sétálhatsz csak úgy el a Tudás Fája mellett!

S hogy honnan tudhatod meg az igazat, a színtisztát? Pilates Úr nem fojtotta magába véleményét, életvezetési tanácsait, szemléletét – sem a gyakorlatait. Mindent “kiírt” magából hosszú élete során, aminek ki kellett jönnie :)!

Így született meg 1934-ben “Egészséged” című könyve, 1945-ben pedig a “Vissza az életbe a Contrology-val”.

Az Ágipilates pedig elhozta Neked mindkettőt, magyar nyelven, 1 kötetben :)! “Ő” lett a Pilates Biblia – a pilates-ezők “szent könyve”, a kötelezően ajánlott alapmű!

Egy percre se hidd, hogy e 70-80 éves könyvek mondanivalója elavult lenne, vagy hogy a mai ember számára ne hordozna hasznos információt! A régi is lehet modern – de még mennyire!!! Döbbenet látni, hogy Joseph Pilates meglátásai aktuálisabbak nem is lehetnének! Ebből következik, hogy az ember és problémái mit sem változtak az elmúlt évszázad során. A kérdés mindig ugyanaz …

A választ pedig megadja Pilates. Saját korában annyira előremutató eszméket vallott és olyan modern gyakorlatrendszert alkotott, amelynek mély összefüggéseit a tudomány és mi, egészségre, jó alakra, boldogságra sóvárgó emberek is csak most kezdjük felfedezni és értékelni!

A fitnesz ipar most “érett be”, hogy egyáltalán megértse, mit is akart Joseph Pilates!

Hosszú évek óta beszélek, írok, tanítok erről a Módszerről (és persze gyakorlom is :)), amely emberek millióinak életét változtatta már meg az elmúlt majd’ egy évszázad során – és magáról Joseph Pilatesről is, akinek munkássága a Te életedre – alakodra, hátadra, lelkedre … 🙂 – is hatással van /volt /lesz. Most átadom a szót a Pilates legautentikusabb forrásának – JOSEPH PILATESNEK!

Ha Te is szeretnéd megismerni Joseph Pilates:

  • eredeti gondolatait,
  • életed – gyermeked és szeretteid életének – javítására vonatkozó életvezetési tanácsait,
  • szemléletes leírásait a természet egyszerű, ám tested működését maximálisan befolyásoló törvényeiről (amelyeket a legtöbb ember nem ismer)
  • remek, eredeti fotóit
  • a teljes matrac gyakorlatsort, Pilates fotóival és utasításaival

akkor a Pilates Bibliát élvezni fogod :)!

Kukkants bele a könyvbe ITT!

„Kettő az egyben” csomag: Pilates Biblia + hangoskönyv

Azok közé tartozol, akik hallás útján jobban megjegyzik az információkat, vagy nagyon sokat ülsz autóban? Akkor ez a Te csomagod! Erősítsd meg az olvasottakat a Hangoskönyvvel!

A “Kettő az egyben” csomagban ezt leled:

  • a Joseph Pilates eredeti könyveit magában foglaló Pilates Bibliát
  • a Pilates Biblia – hangoskönyvet, ha inkább audio útján rögzülnek Benned a dolgok. No meg, persze, hogy autózás közben is okosodhass :-)!
    Joseph Pilates “magyar hangja”: Rancsó Dezső, színművész