Kedves !

Örülök, hogy újra itt vagy! Ma miben szeretnél fejlődni?
Egy kis segítség az oldal kezeléséhez a videóban

Önálló Coaching programok

Jövőre fiatalabb-járd az utat! Hűséges útitárs csomag

Elmúltál 40 és úgy döntöttél, hogy mostantól nem öregszel 😊?
Mi több, tudod-érzed: most jött el az ideje, hogy újraírd, s az előtted álló évekre virágba borítsd az életed? Akkor üdv. a Csapatban!

Jövőre fiatalabb-járd az utat! Stopposoknak csomag I/IV

Elmúltál 40 és úgy döntöttél, hogy mostantól nem öregszel 😊?
Mi több, tudod-érzed: most jött el az ideje, hogy újraírd, s az előtted álló évekre virágba borítsd az életed? Akkor üdv. a Csapatban!

Jövőre fiatalabb-járd az utat! Stopposoknak csomag II/IV

Elmúltál 40 és úgy döntöttél, hogy mostantól nem öregszel 😊?
Mi több, tudod-érzed: most jött el az ideje, hogy újraírd, s az előtted álló évekre virágba borítsd az életed? Akkor üdv. a Csapatban!

Jövőre fiatalabb-járd az utat! Stopposoknak csomag III/IV

Elmúltál 40 és úgy döntöttél, hogy mostantól nem öregszel 😊?
Mi több, tudod-érzed: most jött el az ideje, hogy újraírd, s az előtted álló évekre virágba borítsd az életed? Akkor üdv. a Csapatban!

Tudatos Bombanő születik!

Örülök, hogy itt vagy ! Kérlek, nézd meg a videókat, töltsd le, nyomtasd ki a Kezdőcsomagodat – és tégy az abban leírtak szerint!

Tudatos Bombanő születik! VIP

Örülök, hogy itt vagy ! Kérlek, nézd meg a videókat, töltsd le, nyomtasd ki a Kezdőcsomagodat – és tégy az abban leírtak szerint!

Tudatos Élet Akadémia Nőknek

A 6 tanszék tanfolyamai

Test és mozgás

21+3 nap Ágipilates- és életflow

Ez itt a flow-val haladók Csapata! Végezd velünk Te is ezt a 3 hetes programot, amelynek végére jobb formába lendülsz, mint 20 éves korodban voltál – és az önmagaddal való kapcsolatod is elfogadóbbá, szeretettelibbé válik.
21 nap – 21 mini Pilates videó (10-15 percben) – 7 kritikus női testtájék.

5 x 5 napos Test-és lélekfelfedező Pilates kaland

Hogy miért 5 x 5? Ahhoz, hogy elvezesselek Önmagad legjobb fizikai formájához – méghozzá nem több, mint napi 15 percben – a legjobb, leghatékonyabb Pilates gyakorlatokra van szükséged, nem igaz? Ezeket igyekeztem csokorba gyűjteni Neked ebben a 5×5 napban, méghozzá egy különleges perspektívából megközelítve a célt 😉

30 napos Bikiniforma Program

30 nap – s ha minden nap végigcsinálod, amit a Program javasol Neked, Te sem fogsz Magadra ismerni: a bikinid tényleg úgy áll majd rajtad, mintha Rád öntötték volna!

Pilates mánia

A program, amellyel nem csak szuper formára és testi rugalmasságra tehetsz szert, hanem amely lelki állóképességed is megsokszorozza!
5 nap benne mindennel, amire a Pilates csak képes.

Ágipilates Középkezdés

Egy hét alatt 7 db, nagyon különböző típusú, élvezetes, izgalmas Pilates óra vár Rád, mindez lelki felhangollással és gondolkodásmód-kalibrálással megspékelve 😉
Hogy is tehetném, hogy nem foglalkozom az ember többi “összetevőjével”, hisz lélek és szellem is kifejeződik a testen keresztül!

Fascia-fitnesz Program

A fitnesz szakma egyik új "varázsszava": a fascia. Ne ijedj meg, ilyened Neked is van - egyszerűen: kötőszövet! Szeretnéd megőrizni kötőszöveted friss, fiatalos voltát? Hogy úgy tudj mozogni, mint 20-30 éves korod környékén ... vagy még jobban? És ne legyen gondod a narancsbőrrel sem? —» akkor a Fascia fitnesz Program a Tied!

Dancing Queen Program

Fogyni vágysz, miközben az sem baj, ha edzed szíved és keringésed, méghozzá önfeledten és vidáman? A kardio edzés nem kell, hogy nyűg és szenvedés legyen! Ebben a 66 napos programban 6 db táncos és ugyanennyi elméleti videó vár Rád.

Szilárd vázon

Azért, mert közelítesz a menopauza felé (vagy akár már túl is vagy rajta), nem szeretnél aggódni a csontritkulás miatt?
a Szilárd vázon Programnál jobbat keresve se találnál e célra!

Város csokrok

Egy utazásokkal teli évben pattant ki a fejemből az ötlet (úgy szokta ;)): bármerre megyek innentől a világban, keresek egy talpalatnyi zöld felületet, és küldök Neked egy pár tornát az adott helyről ;)! Csak hogy tudd: gondolok Rád! Így készültek el a “Város-csokrok”: három helyszínen - három különleges hangulatban 🙂

Macskanő gerinc Program

Hát-és derékfájás elimináló program a fiatal gerincoszlopért! Szinte hihetetlen, hogy már 1 hét gyakorlás után elmúlik a derékfájásod, ha néha hozzájutsz… Hát még ha a "Macskanő gerinc" programba is belekezdesz 😉

Superwoman Program

Has, popsi – és combfaragó, erősítő program a bomba formáért és a stabil önbizalomért. A “Superwoman” Programba aztán tényleg mindent belepakoltunk Erával, hogy viszonylag rövid időn belül pont úgy passzoljanak Rád a kedvenc ruháid, mint az álom!

Virtuális Stúdió anyagai

"A Virtuális Stúdió a karantén időszak gyermeke volt: remek edzők, változatos mozgásformák tárháza ez a gyűjtemény!
Ha a Pilates mellett épp egy jóga vagy BodyArt órára vágynál, esetleg kipróbálnád a PortDeBras-t, akkor itt a helyed ;)"

Táplálkozás és életmód

Edd magad karcsúra! Huszár Ildivel, Alap csomag

Egy még-soha-nem-volt tanfolyam – és 1 hónap, amelynek végére nem csak megérted az egészséges fogyás titkát, hanem teljesen új alapokra helyezed az egész táplálkozásod a hétköznapokban! A tudatos, megértésen alapuló táplálkozás jelentősége a menopauza környékén felértékelődik. Ha tudod, érted, mit miért csinálsz, a kivitelezés és a sínen maradás is sokkal könnyebbé válik! Szakértőnk: Huszár Ildi, funkcionális táplálkozási szakember

Észjárás, Önismeret

Érzed már a szív szavát? – lelki rugalmasság és állóképesség fokozás a gyakorlatban

Nőiség

Ébredő erő! – kapcsolódás a női minőségedhez a hulával

Mi, Nők, gyakran kényszerülünk rá, hogy „férfias” üzemmódban működjünk – amelyben nem is érezzük magunkat komfortosan! Mégis, néha beleragadunk ... A Natkai Ágival létrehozott tanfolyam és a hawaii hula tánc segítségével újra felélesztheted a Benned szunnyadó női energiád és kapcsolódhatsz belső fényeddel. Olyan érzés lesz, mint aki „haza érkezett” ...😊 Kezdés: 2023.09.18.-án

Stílusiránytű Alap csomag

Hogyan őrizheted meg mentális-lelki és testi egyensúlyod, s válhatsz a „vihar szemévé” akkor, amikor az „elemek” tombolnak körülötted? Mit tudnak a megingathatatlan nyugalommal és derűvel bíró, benső-vezérelt emberek, akik képesek rugalmasan kezelni a külvilág gyors változásait, bármit is hozzanak? Semmi olyat, amit a megfelelő információ birtokában és rendszeres gyakorlással Te ne sajátíthatnál el, lépésről-lépésre...

lélek

Önismeret és a jóga útja – Életünk a védikus tanítások tükrében, Pati Nagy Attilával

Lélekvándor Müller Péterrel

A Tudatos Élet Akadémia "Lélekvándor" tanfolyamát Müller Péterrel készítettük. Ebben az exkluzív anyagban olyan dolgokról esik szó, amelyek mentén nem csak jobban megértheted önmagad, de az életutadon való előrehaladás is könnyedebbé, tudatosabbá válhat számodra.

“Gyermeki én” – ébresztő Program

Az idejét nem tudod, mikor nevettél tiszta szívből, felszabadultan és önfeledten? Folytonos aggodalomban telnek a napjaid, s az élet egy harctér, ahová reggel kilépve végig kell küzdened magad a napon? Akkor még pont időben vagy, hogy megelőzd a betegségeket …

Meditáció és relaxáció

“Bölcs Asszony” meditáció Hoppál Borival

Hoppál Bori “Bölcs Asszony” meditáció

Ki a mókuskerékből! Program

66 napos, stresszűző, lassulós-nyújtós program testi és lelki nyugalmadért.
Jól esne egy kis stresszűző, nyújtós-lazulós torna Program, ami úgy kikapcsol, hogy a végére azt sem tudod, hol vagy? – a “Ki a mókuskerékből!” pont Neked szól

Kis-Buddha Program

Az elméd ide-oda csapong és tiszta zaklatott az életed? Úgy érzed, a stressz maga alá gyűr? Stresszoldó mozgásformák, légzéstechnikák, relaxáció, meditáció ... minden, ami hozzásegít, hogy lerakhasd a hétköznapok gondját-baját. Ismét 66 napos keretek közt—» tarts velünk a Kis-Buddha Programban, s hamarosan csodát látsz!