“Bombanő születik!” DVD Extra csomag

11.900 Ft

Ha ezt a DVD csomagot egy hónappal ezelőtt elkezded használni, már legalább egy számmal kisebb ruhát hordhatnál … de változtatni sosem késő! Szeretnél Te is Bombanő lenni:)?

 

Gyakran Te is nyűgnek érzed, hogy sportolj? Nincs kedved eljárni otthonról tornázni?
Egyébként sem találsz olyan mozgást, amit apait-anyait beleadva tudnál űzni úgy, hogy még élvezed is? Akkor hadd mutassak Neked valamit:) …

 

Létezik egy DVD csomag, amely már bizonyított! És bizonyítottan működik is :).
A “Bombanő születik!” 10 hetes átváltoztató-és életmód program résztvevői közül sokan a DVD-ken szereplő mozgásformákat végezve éreztek rá a sport ízére. A nagy kedvenc a PortDeBras, de van, aki a BodyArt-ra esküszik … A Bombanőket ezek a mozgásformák bírták rávenni a rendszeres testmozgásra, ami azóta “vérükké vált”:)! Szeretnél Te is a nyomdokaikba lépni?

A DVD csomag videójába belenézve ismerkedj meg kicsit Te is a PortDeBras-val, a 3/4 wellness step-pel, vagy a BodyArt-tal (valamennyi a legújabb mind-body mozgásformák egyike). Természetesen a DVD csomagban találsz Pilatest is, méghozzá gyűrűvel (ezt nyugodtan helyettesítheted egy gumilabdával), sőt, a hastánc alapjait is elsajátíthatod :)!A DVD-n szereplő felvételek – a “Vissza a természethez!” szellemében – az Ágipilates táborokban készültek: hús-vér vendégek tornáznak, fergeteges hangulatban, spontán poénokkal (vagyis ez nem egy “steril”, műtermi felvétel, beállított fényekkel és betanult szövegekkel, viszont azt is láthatod, hogy a programok tényleg elvégezhetők földi halandók számára is :))!

 

A hatékony és hosszútávon fenntartható fogyás alaptézise szerint fogyni mozgás, azon belül is kardioedzés nélkül LEHETETLEN!
A “Bombanő születik!” DVD-k fő ereje a kardio és az alaformáló edzések kombinációjában rejlik :)!

 

“Bombanő születik!” DVD Extra Csomaghoz

 

az 5 és fél órányi mozgásanyagot tartalmazó 3 db DVD mellé hozzácsomagoltunk egy kis “extrát” :)! Olyan anyagokat kapsz még ajándékba, amelyek a “Bombanő születik!” program résztvevői számára nélkülözhetetlennek bizonyultak, hogy elérjék hőn áhított céljukat és haladjanak előre a siker útján. Hogy mik is ezek?

  • A program 2 táplálkozási szakértőjével:
    Dudás Katával, az Angyalok Konyhája alapítójával és Kiss Balázs, kalapácsvető atlantai olimpiai bajnok, lúgosítási szakértőnkkel folytatott interjú, illetve a belőlük készült hangfelvétel.
    Kata, mint gasztropszichológus, lélek és táplálkozás kapcsolata témakörben szolgál rengeteg hasznos tanáccsal és eredeti meglátással, míg Balázs a lúgosítás témájának specialistája. Ők ketten kétségkívül a Bombanő fórum legnépszerűbb szakértői közé tartoztak :)! A velük készült beszélgetést meghallgatva érezni fogod, hogy rögtön megindult a táplálkozásról folytatott “gondolkodás forradalma” a fejedben :)! Sőt, lehet, hogy az is derengeni kezd, Nálad hol lehet a bibi (már ha van egyáltalán :))…
  • 2 havi (kezdő + középhaladó), fokozatosan felépített, a DVD-k mozgásanyagára összeállított edzésterv, amely a Bombanőknél remekül működött :)! Így nem Neked kell azon töprengened, hogy mit végezz, milyen gyakran és milyen hosszan – hisz kezedbe kapod a “Használati Útmutatót”, amellyel a legtöbbet hozhatod ki ebből a mozgásanyagból! Az edzéstervek segítségével felépítjük állóképességed, fokozzuk erőd és hajlékonyságod … a fogyásod és alakformálódásod – valamint ruhaméret csökkenésed – már “csak” hab lesz a tortán :)!

Az ajándék hanganyagok és edzéstervek megrendelésed követően néhány percen belül máris ott landolnak az általad megadott e-mail címen – már csak a csomagot kell megvárnod; az is érkezik hamarosan :)!

 

A “Bombanő születik!” Extra Csomag most mindössze a 3 db DVD eredeti áráért -t, 11 900 Ft-ért lehet a Tiéd! Az edzésterveket és szakértői interjúkat tartalmazó csomag valódi értéke 24 900 Ft, így azt hiszem egyetérthetünk abban, hogy a 13 000 Ft-os megtakarítással nagyon jól jársz :)!

 

FONTOS!!! Csak akkor beruházz az Extra Csomagba, ha tényleg végezni is fogod a programokat! Nem akarok senkinek a “kudarcélménye” lenni :-)!

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Alakformálásra a Pilates-nél jobbat még nem találtak ki :)! Az effektív kilókban történő fogyáshoz viszont nem árt egy kis kardio edzés! A “Bombanő születik!” DVD csomag mozgásprogramjai közt a Pilates mellett ilyet is találsz …
5-féle mozgásformával és konkrét edzéstervvel Neked is segít …
Pilates gyűrűvel, PortDeBras, 3/4 wellness step, BodyArt, Hastánc …
Szeretnéd, ha 1 hónap múlva egy számmal kisebb ruhát hordhatnál? Vágj bele MOST!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Bombanő születik!” DVD Extra csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…