KardioPilates – egy új dimenzió

4.000 Ft

Ha eleged van már abból, hogy mindenhol ugyanazokat a Pilates gyakorlatokat kapod és szeretnél “több legyet ütni egy csapásra” – vagyis nem csak feszesedni, formálódni vágysz, de jó lenne néhány kilónak is búcsút mondani – akkor a KardioPilates DVD igazi “csemege” lesz Számodra!

 

Neked már nem kell bemutatni a Pilatest, hisz pontosan tudod, miről is szól (nyújt, erősít, elmúlik tőle a hátfájás, remekül átformál és még fogyni is tud tőle, akinek kell:))! Sőt, azt rendszeresen Magadon is megtapasztalod. Néha viszont azon morfondírozol, miért van az, hogy mindenhol ugyanaz a 20-25 matrac gyakorlat alkotja az óra gerincét??? Jó lenne már egy kis változatosság… OK – Joseph Pilates matrac gyakorlatrendszere valóban 34 gyakorlatból áll (ha nem számolom bele az úgynevezett előkészítő gyakorlatokat, amelyek fő feladata a helyes mozgásmintákra való rávezetés és azok beprogramozása) – aztán slussz! A rendszer gyakorlatainak többsége a Pilates gépekre “íródott”. Jó, jó, de akkor most honnan tanulj új gyakorlatokat???

 

Semmi pánik – nem kell lemondanod az újdonságról, hisz a klasszikus rendszer sajátjaként a Reformer gépes gyakorlatokat a talajra adaptálva igen szélesre bővítheted Pilates gyakorlataid repertoárját :)! Szeretnéd ;)?
De hol találhatod?

 

Az Ágipilates legteljesebb klasszikus Pilates programot tartalmazó “KardioPilates” DVD-jén, melynek sajátossága, hogy a rajta szereplő klasszikus Pilates-i gyakorlatáramlás (flow) segítségével pont olyan hatást érhetsz el, mintha “tipikus” kardio edzést végeznél, pl. futnál! A program eme – alapvetően – nyújtó-erősítő mozgásrendszerből azt egy kis dinamikával feltuningolva aerob fittséged is fejlesztő, zsírégető kardio edzést varázsol! Emlékszel még a Dinamikus Sorozatokra?

 

Tudod, mikor a gyakorlatok kicsit pörgősebb tempóban, pihenő nélkül követik egymást? Ez lesz az! A dinamika szótól ne ijedj meg! Nem csapunk rögtön a lovak közé – tudod, a fokozatosság híve vagyok…- hanem lesz egy Előkészítő blokkunk, ahol szépen lassan (az 1. DVD megszokott tempójában) felkészülünk a dinamikus kivitelre!

 

A “KardioPilates” mindent tud, amit egy kardio edzésnek “tudnia” kell; és mindent ötvöz, amely tökéletes fittségedhez kell: hajlékony leszel tőle és erős (miközben nem “csinál” Neked hatalmas izmokat); nem fogsz levegő után kapkodni, ha gyalog kell felcaplatnod a 4. emeletre; persze, csak ha rendszeresen gyakorolsz:)!

 

Mi van akkor, ha Te nem fogyni szeretnél, “csak” formálódni? A Pilates kardio változatban természetesen megőrzi a Pilatesre általában jellemző, pozitív tulajdonságokat: vagyis változatlanul igen hatékony alakformáló és a hátadat is karbantartja. Csak éppen emellé “bejön” szíved-és vérkeringésed edzése és állóképességed fejlődése, amely nem egy hátrány! Ha pedig tartani akarod súlyod, van egy jó hírem: csináld és mellette nyugodtan egyél! Úgy biztosan nem fogsz vészesen lesoványodni. De dönthetsz úgy is, hogy maradsz a lassabb tempójú blokkoknál – így is 65 új gyakorlattal gazdagodik a repertoárod!

 

Mikor javaslom Neked ezt a DVD-t?

  • Ha ismered a Pilates alapelveit, a mozgásanyag sem idegen Számodra (pl. végigcsináltad az 1. DVD-t :-)), és alig várod már, hogy tovább fejlődhess;
  • ha jó barátságban vagy a Pilatesszel: ki nem hagynád, hogy rendszeresen járj órákra, ám ezt szeretnéd egy kis otthoni gyakorlással is kiegészíteni és azt sem bánnád, ha új gyakorlatokat tanulhatnál;
  • ha sportos vagy: szereted a kihívásokat és eddig csak azért nem próbáltad ki a Pilatest, mert Számodra olyan kis “tötyögős” tornának tűnt – ez az anyag bebizonyítja majd, hogy nem az!

Ellenben, ha sikerélményre vágysz, és a Pilatesszel még csak most ismerkedsz, inkább a Kezdő DVD-t ajánlom Neked!

 

S hogy mit találhatsz rajta?

 

Ez a 90 perces, színtiszta klasszikus Pilates anyag 4 blokkot tartalmaz + természetesen a Bemelegítést és a Nyújtást. A summa 65 (!) gyakorlat biztosítja, hogy ezzel a DVD-vel “elleszel” egy ideig:)!

 

Az 1. blokk a Dinamikus Sorozat Előkészítő Blokkja, amelyben nagyon részletes instrukciókat adva, kicsit lassabb tempóban, megtanítom Neked (a DVD-n a lányokon: Katin és Ágin bemutatva és a hibákat korrigálva) a Dinamikus Sorozat gyakorlatait. Ezt követi maga a Dinamikus Sorozat, amelyet – csak hogy én is csináljak már valamit 🙂 – velem végezhetsz, kicsit pörgősebb tempóban!

 

Majd következik egy exkluzív gyakorlatsor: talajon végezhető Reformer (vagyis gépes Pilates) gyakorlatokból összerakva – ezt a programot sehol másutt, egyetlen DVD-n sem találhatod meg ebben a formában (bizony, még a Mari Winsor-én sem … :))!

 

Végül bonuszként kapod azt a blokkot, amelyet – a visszajelzések alapján – sokan szerettetek volna viszontlátni a Kezdő DVD-t követő anyagban: Pilates Kargyakorlatok – közkívánatra!!! Ehhez 2 db 1 kg-os súlyzó dukál, de ha nincs otthon, csak ezért nehogy vegyél! Kapj fel két 1 literes ásványvizet és már mehet is ;)!

[catlist content=”yes” name=”kardiopilates-dvd”]

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Eleged van már abból a 20-25 matrac gyakorlatból, amelyet mindenhol tanítanak, bárhová is mész? Igazán fejlődni szeretnél? Akkor a Kardio Pilates Neked szól!
Szigorúan haladóknak készült anyag – dinamikus sorozatokkal! Érezd meg a Pilates dinamikus sorozatainak kecses áramlását! 65 gyakorlat (persze, több blokkban:-)) – köztük a klasszikus gépes Reformer gyakorlatok matrac változata is, amely sehol másutt, egyetlen DVD-n sem található! (még a Mari Winsor-én sem:-))

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KardioPilates – egy új dimenzió” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…