Online Tornacsokor Dunapart

4.900 Ft

Nem is tudom, ezt miért nem “Visegrád-csokornak” neveztem el. De sebaj … meg amúgy is, most már mindegy :)! A visegrádi Dunaparton az egész nyarat végigforgattuk! S mivel én lokálpatrióta vagyok – úgy gondolom, hogy a Dunakanyar az egyik legszebb tájegysége az országnak – ki nem hagynám a csokrok közül! Már csak azért sem, mert itt is roppant izgi Pilates sorozatokat vettünk fel! Akár 3 csokorra való is kijönne belőlük … Első körben most jöjjön 2 elég kemény – haladóknak.

Az “Utazás a középvonalad mentén” ismert gyakorlatokat helyez egy új, más perspektívába. Ebben a sorozatban ráérzel majd a pilates-i középvonal erejére és arra a fajta összeszedettségre, amit megtapasztalhatsz a testedben általa ???? …

A “Pilates profiknak” pedig egy – majdnem – teljes matracsorozat, 3-ismétléssel. Ebből már TÉNYLEG csak a szuperhaladó gyakorlatok maradtak ki. Ha ezt végigcsinálod, igazi Pilates profi vagy ;)! Hajrá-hajrá!

E sorozatokban ilyen és ehhez hasonló gyakorlatokkal fogsz majd találkozni ???? …

Elfogyott

Leírás

Sok szeretettel köszöntelek a Királyok Városában, vagyis Visegrádon, annak is a Dunapartján :)!

Az egész nyarat végigforgattuk a Duna partján. Ezek közül találsz itt meg 2 gyöngyszemet. Jó tornát és ismerkedést a Programokkal! Végezd őket rendszeresen és kitartóan, s az eredmény nem marad el ;)!

Szeretettel: Ági

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online Tornacsokor Dunapart” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük