Online Tornacsokor London

4.900 Ft

Szóval, az ötlet megszületett – s hamar eljött a pillanat, amikor tett is követte. Mert június közepén Londonba utaztunk Natikámmal – egyrészt Csajos Anya-Lánya minőségi idő egymással történő eltöltése céljából, amit nagyon fontosnak tartok. Másrészt, hogy meglátogassuk Fincza Era Barátnőmet, akivel megszámlálhatatlanul sok éve vagyunk Barátok. S akivel együtt vágtunk bele a “Jövőre fiatalabb!” Mozgalomba is, amelynek keretei között a 40 feletti Nőknek akarjuk saját példánkon keresztül is megmutatni: nincs olyan, hogy késő! Tök mindegy, hány éves vagy. Belekezdhetsz bármibe: a sportba, egy új hobbiba, vagy akár hivatásba … vagy akár nulláról egy idegen országban felépítheted az életed – ahogy Era tette 1 év alatt!

A London-csokor felvételei a Regent’s Parkban készültek, miközben a Park élete lüktet körülöttünk ???? …

Képzeld, miközben a felvételek készültek, egy kínai férfi – hosszú megfigyelő tevékenység végén – elkezdett velünk együtt tornázni ;)! Nagyon vicces volt … aztán jöttek kutyák, babák, sok-sok ember. De senki számára kicsit sem volt fura, hogy tornázunk, felvételt készítünk és közben beszélgetünk is néha. A londoni idő pedig igen kegyes volt hozzánk: esőmentes, pont kellemes hőmérsékletű arcát fordította felénk …

Elfogyott

Leírás

Sok szeretettel köszöntelek Londonban, a Regent’s Parkban ;)!

Köszönöm, hogy Te is itt tornázol velünk – jó ismerkedést a Programokkal! Végezd őket rendszeresen és kitartóan és az eredmény nem marad el :)!

Szeretettel: Ági

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online Tornacsokor London” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük