“Pilates13” – mindennapi Pilates-ed, napi 13 percben

4.600 Ft

“Pilates 13” DVD folytonos időhiánnyal küszködőknek
“Ugyan, kinek van ideje napi 1 órát tornázni?” Nem a Te hibád, ha Neked sincs! Mostantól nem is kell: elég napi 13-16 perc … De ennyid legyen!

A “Pilates 13 – mindennapi Pilates-ed, napi 13 percben” című DVD-n a következő programokat találod:

  1. Testhelyzetek – bemutatjuk a Pilates-ben leggyakrabban előforduló testhelyzeteket és az ezek közbeni helyes testtartást (rövid elméleti “szekció”)
  2. Bemelegítés : enélkül soha ne kezdj bele egyetlen programba se!
  3. Fitt-Hát program: “kötelezően ajánlott” minden ülőmunkát végzőnek – végezd akár minden nap és biztos, hogy elkerül a hátfájás!
  4. Testreform program: amely megmozgat a fejed tetejétől a kislábujjadig. Ha ezt nem érzed, írj nekem egy mail-t! A DVD legemberpróbálóbb szegmense – péntekre tartogasd :-)!
  5. Álom popsi, formás comb program: hej, azok a gyakran emlegetett, “problémás” női testtájak, amelyek oly nehezen formálhatók! Kivéve, ha ezt a programot elvégzed minden nap! Hihetetlen változást tapasztalsz majd…
  6. Kockahas – és nádszálderék program: ahogy a neve is mutatja – ezen blokk rendszeres elvégzésével centiket faragsz a derékkerületedből, a hasadon pedig helyes kis bordázatok rajzolódnak hamarosan:-)
  7. Izmos karok és vállak program: állásban, súlyzókkal. Király! Többé nincs lötyögő, “tejeszacskó” karizom, csak szépen rajzolódó, nőies “delták” :-)!
  8. Nyújtás: az elmaradhatatlan!

 

IMG_3179   IMG_3200    IMG_3175

A DVD-n találsz könnyebb és nehezebb blokkokat – így szépen tudsz haladni vele!
A távoli, motiváló cél, amit Magad elé tűzz: egyszer az egészet egyben tudd letornázni :-)!

A DVD különlegessége, hogy az egyes programok hossza 13-16 perc, amelyből még a legjobban “beszorított”, időzavarral küszködő, agyonhajszolt magyar nő/férfi is végig kell, hogy tudjon csinálni legalább 1 blokkot…

A DVD más szempontból is különleges! Határozottan “benne van” a FIÚ-VONAL!
Ez a Pilates DVD fiúknak is jó szívvel ajánlott! Zoli – aki “hétköznapi”, hús-vér pasi, nem balett táncos, vagy tornász – a férfi nem képviseletében remélhetőleg ösztönző hatással lesz minden fiúra :-)! Vagyis itt a soha vissza nem térő alkalom egy kis “páros” tornára, hogy a párod eztán ne csak nézze, de érezze is azt, amit Te.
Ha pedig fiúként böngészed ezt az oldalt, a Pilates 13-mat ki ne hagyd!

 

IMG_3168    IMG_3171   IMG_3192

[catlist content=”yes” name=”pilates-13-dvd”]

Elfogyott

Kategória:

Leírás

“Ugyan, kinek van ideje napi 1 órát tornázni?!” A “Pilates 13” DVD-t a folytonos időzavarban szenvedőknek fejlesztettem ki! A DVD 5 programja között található 2 kezdő, 2 középhaladó és 1 haladó blokk. Ha Te életedben nem Pilates-eztél még, akkor mindenképp a Sárga (kezdő) anyaggal ismerkedj előbb! Abban fektetjük le az alapokat! Ha viszont már tudod, hol találod az Erőközpontod, akkor nyugodtan vágj bele a Pilates 13-ba:)! Az “ínyenceknek” szóló Pilates-tanodáról és Pilates Átváltozás Naplóról lejjebb olvashatsz!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Pilates13” – mindennapi Pilates-ed, napi 13 percben” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…