Pilates DVD kezdőknek

4.000 Ft

“Hát ez szuper! Nincs erről valami anyagod? Kazetta, video, akármi, amire otthon tornázni lehet?”- kérdezte Ági, majd Vali, és Marika és Róza és …

 … és amikor már minden csoportban megkérdezte néhány vendég, úgy döntöttem, lesz! Már csak azért is, mert ekkor szembesültem a ténnyel, hogy Magyarországon mind szakképzett edzők, mind szakirdalom, avagy kezdőknek is megfelelő képi anyag tekintetében igen-igen limitált a kínálati oldal. Persze, ez már “történelem”, hisz 2005-öt írtunk ekkoriban.

Így készült el – saját vendégeim lelkes inspirálására – az Ágipilates “Pilates Talajgyakorlatok Kezdő -és Középhaladó program” című DVD-je, amely az 1. professzionális magyar Pilates DVD. Ezt a DVD-t – a nagy sikerre és a számtalan pozitív visszajelzésre való tekintettel – azóta már sok-sok új anyag követte (lásd a Webboltban :)).

Már ez az első anyag is több száz emberrel végzett Pilates foglalkozásaim tapasztalatait összesűrítve, a leghatékonyabb gyakorlatokból került összeállításra, végig szem előtt tartva a klasszikus Pilates oktatásának alapelveit!

Készítésénél az a fő szempont vezérelt, hogy a módszer és a gyakorlatok részletes magyarázata alapján megértsd, mit miért csinálunk és miért pont úgy, ahogy – akkor is, ha még nem is hallottál a Pilates-ről, vagy nem sokat tudsz róla, de a leírás alapján kedvet érzel Magadban, hogy kipróbáld! Egy tökéletes kezdő számára is tökéletesen elvégezhető Kezdő program – és egy jó kondiban levőt is igazán próbára tévő Középhaladó program egy DVD-n!

A DVD-n szereplő teljes anyag hossza 78 perc és a már említett két program – 1 kezdő + 1 középhaladó – mellett két bonus blokkot is tartalmaz, Hasszobrászat és Farszobrászat címmel. (Természetesen található rajta Bemelegítés és Nyújtás is, amelyek elvégzése minden esetben kötelezően ajánlott… :-)) A főmenüben minden külön menüpontként szerepel, így szabadidőd és hangulatod függvényében saját magad “rakhatod össze” napi edzésprogramod! Ha még soha nem próbáltad a Pilatest, akkor is fogod tudni kezelni a gyakorlatokat.és szépen lassan elkezdesz fejlődni! A Pilates gyakorlatokkal olyan testtudatra és izomkontrollra teszel szert szinte észrevétlenül, hogy Magad is meglepődsz majd!

 

[catlist content=”yes” name=”kezdo-dvd”]

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Sosem Pilateseztél még? Vagy már igen, de nem volt minden teljesen világos? A kezdőknek szóló, 1. klasszikus magyar Pilates DVD segítségével minden a helyére kerül Benned.   Pilates alaposan, az alapoktól :)! A 78 perces DVD Kezdő programja mellett egy Középhaladó és 2 bónusz program is vár Rád (Hasszobrász + Farszobrász)
A Pilates alapfogalmait ebben magyarázom el, ezért ha teljesen kezdő vagy, ez a Te anyagod!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pilates DVD kezdőknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…