Az 5 legjobb… 5 x 5 napos Test-és lélekfelfedező Pilates kaland Ágival –

Önmagad legjobbjáért! (fedőnév: Angyal-projekt :))

“Megláttam az angyalt a márványban és addig faragtam, amíg ki nem szabadítottam.” (Michelangelo)

Ahol velünk találkozhattál

Az 5 legjobb…  program következő turnusához eddig  tudsz csatlakozni

nap
óra
perc
mp.

Az Angyal benned is ott rejlik! Készen állsz rá, hogy kiszabadítsuk?

Van, amikor egy-egy mondat, vagy gondolat az ember lelkéig ér! Mélyen megérint, megszólít. Olyan húrokat penget meg, amelyekre nem is számítasz … s nem is igazán érted, vajon miért! Pont így voltam én ezzel a Michelangelo idézettel, amely a neten jött velem szemben, néhány hónappal ezelőtt.

Mikor elolvastam, pontosan tudtam: lesz még “dolgunk” egymással! Fogalmam sem volt, hol, mikor, milyen formában … egyszerűen csak: TUDTAM :). Az idő pedig most jött el … amikor, az Ágipilates hagyományaihoz híven immáron 2014. óta, a tavaszt egy Új Pilates Programmal köszöntjük ;)! S így együtt vágunk bele a formába hozásba, hogy mire a meleg évszakok elérkeznek, aminek következtében a ruháink egyre kevesebb rétegben takarnak, legyen mire büszkének lenned ;)!

EZ lett az Angyal-projekt!

Mert mélyen hiszek abban, hogy az “Angyal” – önmagad fizikai, mentális és lelki legjobbja; egyéniséged legigazabb, legnemesebb kifejeződése és külső megjelenésed, fizikumod ideálisa – ott él Benned! “Mindössze” annyi a feladatod, hogy rátalálj, kapcsolatba lépj vele, kezdd el “megmunkálni” – és 1x csak kiszabadul! Mint Michelangelo angyala a márványból. Méghozzá olyan formában, hogy Magad is elámulsz rajta …

Ám ez a “szabadulás” nem könnyű. Hisz hatalmas a Téged körülvevő zaj. Mindenki mondja a magáét, néha hangosan kiabálva verseng a figyelmedért … és remekül tudja, hogy – szerinte – Neked milyennek kéne lenned! Te meg néha már-már ott tartasz, hogy el is hiszed nekik. Elkezded megkérdőjelezni, amit mondasz, amit teszel, ahogy viselkedsz … végső soron azt, AKI VAGY!

Épp ezért, jó ha számítasz rá, hogy a kaland során felmerül majd “néhány” akadályozó tényező – ám ettől lesz még izgalmasabb az egész! Lehet, hogy nehezen találod meg az időt a tornára; előfordul majd, hogy nem lesz kedved hozzá, s olyan is, hogy “dögfáradtnak” érzed magad! Lehet, hogy úgy tűnik, minden fontosabb: a gyerek online oktatása, a háztartás, a Család, az online munka (amivel már tele a hócipőd), mint a Pilates … De TE csak tarts ki!!! Az Angyalodért! Nincs fontosabb küldetésed itt a Földön, mint hogy rátalálj és kiszabadítsd!

S ha ezt megteszed, azzal példát állítasz a Gyermekeid, Barátaid, Ismerőseid elé – mi több, szinte észrevétlenül “engedélyt adsz” nekik arra, hogy Ők is megtegyék! Ennél többet pedig nem is tehetnél értük 🙂 … hisz mindenki a saját élete sikerének kovácsa.

Tudd, hogy sokan vagyunk. Mindig sokan vagyunk. Ez az Angyal-Csapat, akik Rád is várnak! Ott vagyunk egymásnak, motiváljuk, támogatjuk, meghallgatjuk a másikat – együttérzünk vele … néha tanácsot is adunk. Ez az Ágipilates Közösség, amelynek – ha velünk tartasz – Te is tagjává válsz (vagy már az is vagy ;))! 

Videó lejátszása

Lássuk az Angyalt! – avagy a Programról: miért 5×5?
S miért “az 5 legjobb” …?

Kezdjük az utóbbival, mert szerintem ez önmagáért beszél! Ahhoz, hogy elvezessenek Önmagad legjobb fizikai formájához, – méghozzá nem több, mint napi 15 percben – a legjobb, leghatékonyabb Pilates gyakorlatokra van szükséged, nem igaz ;)? Ezeket igyekeztem csokorba gyűjteni Neked ebben a 5×5 napban, méghozzá egy különleges perspektívából megközelítve a célt.

Úgy gondoltam, merüljünk kicsit mélyebbre a Pilates szerteágazó és izgalmas világában és fedezzük fel más-és-más szemszögből, mi mindenre nem képes ez a fantasztikus mozgásrendszer! Hogy lesz 1-2 AHA-élményben részed, abban biztos vagyok :)!

S amint magad mögött hagyod a “melyik testtájékra dolgozunk” – “milyen nehézségi szintű” gyakorlat megközelítést, úgy ugrasz egyből szintet a Pilatesben!

Mert ezek a témák remek alapot adnak ugyan a Pilatesszel való ismerkedéshez, de kicsit be is szűkítenek! Mondjuk így, hogy ez a Pilates 1×1-e … s ha az 1×1-et elsajátítottad, lehet, hogy szívesen felfedeznéd, mi minden van még! 😉

5 témakör – minden témakörben 5 napon keresztül a neki megfelelő, 5 legjobb Pilates gyakorlatokat tartalmazó program!

Íme, a pontos “menetrendünk” az “Angyal-szabadító” expedícióhoz ;)!

“Ki vagy Te? Miért pont Neked higgyek, Ági?!”

Úgy gondolom, ha ezt az oldalt olvasod, már nem vagyok teljesen “idegen” Számodra 🙂 … Én vagyok az, aki hiszek Benned! A 16 év alatt, amit eddig a Pilates, az egészségmegőrzés és az önfejlesztés világában töltöttem, számtalan, néha szinte hihetetlen sikersztorinak voltam szemtanúja, jó néhányszor katalizátora, ami igazi megtiszteltetés! Ezért bizton állíthatom, hogyha kezedbe kapod a megfelelő ismereteket és eszközöket, lépésről-lépésre képes leszel kibontakoztatni azt az “ideális én-t”, a Benned rejlő Angyalt, akiről itt szó van …

Az ANGYAL-projekt legjobb Pilates gyakorlatokat tartalmazó programjai és az Elmélkedő Sarok lélekfelfedező, elgondolkodtató videói ebben segítenek Neked! Én pedig küldetésemnek tekintem, hogy végigkísérjelek, motiváljalak, támogassalak az úton … és olyan elfogadó közeget biztosítsak Számodra, ahol egyszerűen csak jó lenni! S ahol bátran hozzászólhatsz, kérdezhetsz, adhatsz magadból egy darabot nekünk … Márpedig az Ágipilates Közösség épp ilyen! Remek EMBEREKből álló, igazi KÖZÖSSÉG!

Angyal-projekt – Elköteleződési díj…

Tavaly vezettük be – az előző évek gyakorlatától eltérően – az “elköteleződési díjat”, amelynek hatására a 21+3 napos Ágipilates-és Életflowt – amely a tavaly tavaszi programunk – VALÓBAN elvégző Nők száma megsokszorozódott (ahhoz képest, mintha az anyag ingyenes lett volna). Mert így van ez. Amit ingyen kapsz, azt nem kezeled értékén … és ezt az előtte lévő évek tapasztalata mondatja velem. Úgyhogy az Angyal-projektnek, saját érdekedben, lett díja. 😉

Egy – az anyag valódi értékével egy lapon nem említhető – jelképes összeg, amelynek befizetésével tanúsítod, hogy komolyan veszed Magad, a Programot – és engem is …

Ez az anyag rendkívül értékes. Tudom, mert volt benne “némi” szerepem! 😊 Mire a végére érsz, nem leszel ugyanaz az ember, mint aki belekezdett; sem külcsíny, sem belbecs szempontjából! Sokan dolgoztunk rajta – operatőr, grafikus, informatikus stb. – egy egész Csapat lelkes, profi szakember, szívvel-lélekkel.

Hogy Te minden szempontból a LEGJOBBAT kaphasd ;)! Az Ő munkájuk és az enyém is – érték. S mi ezt az értéket szeretnénk most átnyújtani Neked, önmagad legjobbjáért!

Az Angyal-projekt értéke 25 900 Ft, elköteleződési díja – amivel Te is csatlakozhatsz az Angyal-csapathoz – ára mindössze 7 555 Ft.

Ez napi 251 Ft befektetés önmagadba. Az Angyalod kiszabadításába! Ugye, Te is érzed, hogy ez nem összeg érte? 😉

A Programba való jelentkezés határideje

2024. szeptember 29.

Mi fog történni, ha Te is csatlakozol hozzánk?

Amennyiben úgy döntesz, velünk tartasz – aminek én nagyon örülök 🙂 – kérlek, töltsd ki az oldal alján található Jelentkezési lapot. Kérlek, ha az utalásos fizetési módot választod, ragaszkodj is ehhez! Ne térj át menet közben kártyás fizetésre, mert a rendszer nem fog tudni beazonosítani! Befizetésedről automatikusan érkezik a számla Hozzád.

Aztán készülj! Mert amint beérkezett befizetésed, máris kezünkbe vesszük azt a “vésőt” és indul az Angyal-projekt!

Jelentkezésed követően megkapod azt az e-mailt, amelyben felhasználóneved és jelszavad segítségével be tudsz lépni arra a zárt felületre, ahol sorban, nap-nap után nyílnak majd a videóid :)! Beleértve a 3 db meglepetés videód is 😉 …

FONTOS! Ha Te már bent vagy bármely Ágipilates online programban, ugyanarra a felületre szükséges belépned, mint eddig, csak hozzáadódik egy új menüpont az Általad elérhető videókhoz! Ott fognak nyílni az új anyagaid, szépen, sorjában.

A Program indulását követően pedig – majd 4 héten keresztül – minden nap együtt leszünk. Minden áldott reggelen kapsz tőlem egy rövid mailt, amelyben az új videódról írok és megosztok Veled néhány érdekességet a Pilatesszel, az adott 5 nap témájával kapcsolatban. Menet közben biztosan lesz majd 1-2 olyan dolog is a levelekben, amikre nem számítanál – tán hívhatjuk őket meglepetéseknek ;)!

E gyakori kapcsolattartásra pedig úgy tekints, kérlek, mint “útontartó támogatásra” (és semmiképp ne vedd “zaklatásnak”, lécci)!

A Csapat tagjai az “Ágipilates Közösség” zárt FB csoporton keresztül tartják egymással és velem is a kapcsolatot. Ennek a linkjét is küldjük e-mailen.

Fontos! A Program videói onnantól, hogy regisztrálsz, “örökre” a Tiéd maradnak :)! Bármikor, a nap bármely szakában a belső, zárt felületen belül eléred őket, az 5 x 5 napon túl is! Tehát annyiszor végzed el a videókat, ahányszor csak akarod! Kitartó, lelkes napi Pilatest és jó lélekfelfedező elmélkedést Neked!

A Közösség ereje…

“Sejtszinttől az emberi lényekig, a sztori többé már nem a legfittebb túléléséről szól! Túlélésünk záloga a minél együttműködőbb Közösségek létrehozása.” – vallja Dr. Joe Dispeza, akit az egyik Mesteremnek tekintek, s akitől rengeteget tanultam/tanulok. De ugyanezt mondja Dr. Bruce Lipton is és az új kor – amelynek hajnalán állunk – nagy gondolkodói.

Az elmúlt év történései remekül rávilágítottak, hogyan vallanak kudarcot sorra kormányok, omlanak össze gazdaságok, egészségügyi ellátási rendszerek – világszerte. Elérkezett az egyéni felelősségvállalás ideje a saját életedért, egészségedért! Nem számíthatsz arra, hogy majd az orvos, a kormány, a polgármester stb. stb. megoldja … A saját egészségedért, sorsodért Te vagy a felelős! És rengeteget tehetsz is érte … azzal, hogy mozogsz, igyekszel egészségesen táplálkozni, tudatosan megválogatod a gondolataid, szabályozod az érzelmeid; megnézed, mit engedsz be a fejedbe és minek engeded át a lelked!

S ha mindezt egy azonos tudatszinten álló, hasonló értékekkel rendelkező, az önfejlesztés útjának nagyjából azonos mérföldkövénél álló, összetartó Közösség tagjaként tapasztalhatod meg, az rendkívül inspiráló! Egy olyan Csapatban, ahol a Nők hasonló helyzetben vannak, hasonló problémákkal küzdenek – tehát vagy ugyanabban a cipőben járnak, mint Te, vagy már jártak ott, ahol most Te tartasz, épp ezért pontosan tudják, mi több, átérzik, amiről beszélsz; ezért megértenek és támogatnak! Elfogadnak és kedvelnek … szinte ismeretlenül is. A PILATES összeköt minket -először. Utána pedig aztán sok már minden más is …

Az Ágipilates Közösség – azon túlmutatóan, hogy együtt Pilatesezik – egy olyan Közösség védőhálóját vonja köréd, amit mindig érzel, bármerre is járj “hús-vér” hétköznapjaid során! 🙂 Megtisztel, ha Te is csatlakozol hozzánk.

S ha szívesen hivatkoznál bárhol, bármely közösségi média komunikációdban az “Angyal-projektre”, azt így teheted meg: #agipilatesangyalprojekt

Mert az Angyal Benned is ott rejlik! Kész vagy rá, hogy kiszabadítsd?

Szeretettel: Ági

Ui.: Ha úgy érzed, ez a Program még kemény dió lenne Számodra, ám mindenképp szeretnél megismerkedni a PIlates zseniális gyakorlataival, a fenti bemutatkozó videóban említett “21+3 napos Ágipilates és Életflow” programot itt találod :): 21+3 nap Ágipilates- és életflow itt találod

Uui.: Igen, adhatod ajándékba is ;)! Ha annak szánod, írj egy levelet, kérlek!

Akik már megtapasztalták a program jótékony hatását!