Főzőcske … de egészségesen – 4 évszak, 4 szezonális receptkönyv, Huszár Ildivel :)!

Amikor rálelsz a hiányzó láncszemre …

Emlékszel még a “Kincsem”című filmből arra az ikonikus jelenetre, amikor Klara von Oettingen elviszi és átadja Blaskovich Ernő grófnak a Kincsem lába számára gyógyulást hozó főzet receptjét tartalmazó füzetecskét? (amit egyébként az ő apja “nyúlt le” az idősebb Blaskovich gróftól, annak halála után)

Amikor Ernő megkérdezi, hogy miért tette ezt, Klara válasza ez volt: “Mert tudom, milyen a célegyenesben veszíteni …”

Ez a jelenet ugrott be, amikor Ildivel elkezdtünk a táplálkozás – főzés – étkezés területén együttműködni. Mivel a táplálkozástan egy olyan külön tudomány, amelyet hosszú éveken keresztül tanulnak-tanítanak, ám ami megkerülhetetlenül jelen van a Te életedben is – hisz enni minden nap kell -, úgy gondoltam, szívesen adok teret egy olyan szakembernek, aki nem csak érti, maga is gyakorolja és tanítja, amiről beszél, de szívből is teszi mindezt :)!

Ha érezted már valaha úgy magad, hogy “még mindig hiányzik valami, de nem tudom, hogy mi! pedig már tényleg mindent megteszek … sportolok, próbálok egészségesen is étkezni, de nem az az eredmény, amit várnék. 40 után valahogy másképp működnek a dolgok …” – akkor itt most lesz 1-2 AHA-élményben részed ;)!

Ildi szezonalitást figyelembe vevő és követő receptfüzetkéi és a bennük található különleges, mennyei fogások még a főzésre a legádázabb ellenségként tekintők kedvét is meghozzák az alkotáshoz!

Az „Évszakok” tematika mentén 4, klasszabbnál-klasszabb receptfüzetet készítettünk.

Valamennyire jellemző, hogy ezeket találod bennük:

S hogy melyikről mit mond a Szerző?

Itt megnézheted a „Főzőcske, de egészségesen …” receptfüzet sorozat Ajánlóit (együttműködésünk a Téli receptfüzet megalkotásával kezdődött – vagyis sorrendben innen haladunk 😉):

Kíváncsi vagy a receptekre is? Itt beleolvashatsz valamennyi receptfüzetkébe – nem árulunk zsákbamacskát 😉:

FONTOS!

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz élni e receptfüzetkék nélkül és megvásárlod őket, pdf formában fognak megérkezni Hozzád, az általad megadott e-mail címre!

Ez pedig az általatok inspirált receptkönyvek születésének története 🙂 …

Az úgy kezdődött, hogy Ildi – aki nemrég részt vett a 21+3 napos Ágipilates-és Életflowban, majd benevezett a TUDATOS Bombanő születik! Programra is, amely Replay változatának aztán egyik legkedveltebb Segédmentorává vált, most pedig a “Jövőre fiatalabb-járd az utat!” Programban halad előre velünk – elkezdett jobbnál-jobb recepteket felpakolni az Ágipilates Közösség zárt csoportba, a FB-ra 🙂 …

Örömmel figyeltem, hogy milyen sokan kommenteltétek a bejegyzéseit, kérdeztetek; mi több, készítettétek el azokat az ínycsiklandó étkeket, amelyekkel időről-időre előrukkolt :)!
S nem csak Ti, hanem én magam is … ami azért nagy szó, mert nem vagyok az a kimondott konyhatündér – és akkor finoman fogalmaztam! Ám Ildi receptjei egyszerűek, inspirálók – és olyan finomak, hogy a Család rendszeresen kéri őket (már amelyeket megfőztem Nekik ;))

Ez pedig szöget ütött a fejembe! Miért ne lehetne a legszuperebb recepteket összegyűjteni, hogy mindig kéznél legyenek???

S miért ne lehetne Ildi tudását is megosztani Veled, ha 1x az javadra válik?!

A gondolatot tett követte – mert ez csak így van 😉 – s már hívtam is Ildit, felvezetve az ötletem. Amely, legnagyobb örömömre, Őt is legalább annyira lelkesítette, mint engem …
s nagy elánnal “bele is állt” a feladatba, amiért nagyon hálás vagyok Neki!

Így készültek el – közös kooprodukcióban – Huszár Ildikó és az Ágipilates első, ám terveink receptkönyvei a „Főzöcske, de egészségesen” sorozatban, amelyek különlegességét az adja, hogy valamennyi grafikáját Ildi nagyobbik, Japánban élő, roppant tehetséges Lánya, Szilvi rajzolta 🙂 …