Tudatos Élet Akadémia Nőknek

Az Ágipilates virtuális önismereti-és személyiségfejlesztő kampusza Nőknek, ahol okos mozgás, folyamatos testi-lelki-szellemi fejlődés, valódi átalakulások és egy remek Közösség vár!

Ha elég a felszín vakargatásából, mert végre mély válaszokra és igazi, AHA-pillanatokkal kísért felfedezésekre vágysz…

A hónapban fókuszban: „Ébredő erő!, avagy kapcsolódás a női minőségedhez” – egy mély, őszinte tanfolyam Hajdu-Natkai Ágival nőiséged megéléséről

Mi, Nők, gyakran kényszerülünk arra, hogy „férfias” üzemmódban működjünk – amelyben nem is érezzük magunkat különösebben komfortosan! Mégis, elég sokszor beleragadunk …

Amikor először találkoztam vele – a tavalyi Ágipilates Szupertáborban, ahol hawaii hula táncot tanított nekünk – az volt az első érzésem: micsoda kedves, széplelkű Lány!

Hajdu-Natkai Ági egy békéslelkű, bölcs, tudatos Nő. Nem „ilyennek született” – lehet érezni rajta: megdolgozott a belőle áradó harmóniáért! A hawaii hula tánc és a polinéz kultúra – amelynek magyarországi nagykövete – egy csodálatos eszköz a kezében mindezek eléréséhez – és fenntartásához. Nem véletlen, hogy minden mozdulatából árad az elfogadás, a szeretet … Ő az a fajta ember, akivel egyszerűen csak szeretsz lenni!

Már akkor tudtam, éreztem, hogy nekünk lesz még dolgunk egymással 😊

S most itt is van: a Vele létrehozott tanfolyam és a hawaii hula tánc segítségével újra felélesztheted a Benned szunnyadó női energiáid és kapcsolódhatsz belső fényeddel.
E roppant sokrétű tanfolyamban nem csak a polinéz kultúrával és annak számunkra hordozott üzenetével, illetve magával a hula tánccal ismerkedhetsz meg, hanem újra felfedezed a benned élő Nőt, s örömmel fogsz tudni kapcsolódni is hozzá! (alig várja, hogy megtedd!) Olyan komfortos érzés lesz, mint az anyaméhben. Mint aki – végre – „hazaérkezett” …😊

A tanfolyamot a Tudatos Élet Akadémia Nőknek tagjaként tudod elvégezni!

Magáról az Akadémiáról és annak többi tanfolyamáról lejjebb olvashatsz.

Ennyi időd maradt csatlakozni az Akadémiához

nap
óra
perc
mp.

Minden NŐ életében elérkezik az az életkor, amikor a külcsín csinosítgatása mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a belbecs értékeinek felfedezése és a VALÓDI ÉN kibontakoztatása. Amikor a másoknak való megfelelési kényszer 1x csak átfordul izzó önismereti-és önfejlesztési vágyba. S ez éppen így van rendjén…

Te sem vagy már 20 éves – de ezt nem is bánod különösebben! Pláne, látva a mai 20-as, 30-as generáció kihívásait. Egyáltalán nem baj, hogy pár évtizednyi tapasztalat már mögötted – viszont jónéhány év még előtted!

Elérkeztél ahhoz a mérföldkőhöz, amit sokan életközépi “válságként” emlegetnek. Ám Te sokkal inkább változási-változtatási lehetőségként szeretnél tekinteni rá! Egy olyan referenciapontként, ahonnan visszanézve áttekintheted a múltad – és megálmodhatod, megtervezheted, mi több, megvalósíthatod azt a jövőt, amelyben élni szeretnél. (ugyan, ki mondta, hogy álmodozni csak gyermekkorban szabad?!)

4 élet-lecke, amelyet egyetlen iskola sem tanít meg Neked, de amiről jogod van tudni …

Az elmúlt 16 év edzői – és személyes élettapasztalata ezt a négy, roppant fontos leckét tanította meg nekem:

Mondj IGEN-t új, TUDATOS Énedre…

Tudatos Élet Akadémia Nőknek – folyamatos fejlődésed és kibontakozásod virtuális színtere. Készen állsz a dimenzióugrásra?

2017. óta minden egyes online Pilates -és életmódváltó programunkban foglalkozunk azokkal a területekkel, amelyek mentén az életed tovább bontakozhat és olyan minőségeid fedezheted fel, amelyekről nem is tudtad, hogy Benned rejlenek!

Amelyek hatására megváltozik az önmagadhoz – s ezáltal persze a másokhoz – való viszonyod. A gondolkodásmódod. A szokásaid. Az időfelhasználásod hatékonysága. Persze minden pozitív irányban… s ettől nyugodtabbá, türelmesebbé, elfogadóbbá, magabiztosabbá, derűsebbé – és igen, bölcsebbé válsz. Aki tudja, hogy pont ott van, ahol lennie kell – s hogy minden tapasztalat a javát szolgálja.

Aki tisztában van vele, hogy az élete és önmaga is folyamatos kibontakozásban van, s hogy mindig önmaga legjobbját nyújtja, a pillanatnyi tudatosságának, megértésének függvényében. Épp ezért, képes akár megbocsájtani is magának, vagy együtt érezni önmagával, ha valami nem úgy sül el, ahogy tervezte…

S aki azt is tudja, hogy soha, semmilyen körülmények között nincs egyedül és nem kell mindent egyedül megoldania! Akinek a környezetében élők nem győznek csodálkozni és érdeklődni, mi is történt/történik vele – a változás annyira szembeötlő!

S mivel rengeteg az anyag és folyamatosan jönnek az új témák, nagyon kézenfekvő, hogy ezt egy olyan struktúrába helyezzem, amely helyet biztosít az új anyagoknak ÉS Számodra is a maximális fejlődés lehetőségét biztosítja – EZ LETT a Tudatos Élet Akadémia Nőknek! 🙂

Így működik az AKADÉMIA

A fejlődés-átalakulás 6 tanszéken zajlik, amelyek a következők:

 1. Gondolkodásmód és önismeret
 2. Test és mozgás
 3. Táplálkozás és életmód
 4. Nőiség
 5. Lélek
 6. Meditáció és relaxáció

Az egyes tanszékek munkájába neves külső Tanítókat is bevonunk. Közöttük pl. Müller Pétert, vagy Hoppál Borit – saját szakmájuk kiválóságai járulnak hozzá a tanszékenkénti tudatosodás folyamtához.

Akadémistaként minden hónapban egy fókusz területre helyezzük a hangsúlyt, s annak anyagában mélyedünk el. Így minden tanszék tananyagai félévente 1x sorra kerülnek. Az anyagok pedig folyamatosan bővülnek. Természetesen a „Test és mozgás” tanszéken folyamatosan haladunk az anyagokkal – és tornázunk 🙂…

Pont ezekre vágysz? Akkor így tarthatsz velünk…

Akadémia nyitás … 

A TÉAN (Tudatos Élet Akadémia Nőknek) nemrég született. S pont, mint egy újszülött kisbaba, folyamatosan fejlődni fog. Méghozzá a Ti visszajelzéseitek alapján… olyan Tanítók mondtak már eddig is IGEN-t az együttműködésre, akik neve garancia arra a szemléletváltoztató ismeretanyagra (pl. Hoppál Bori és Müller Péter), amellyel valódi tudatszint emelkedésen mész majd keresztül … az idei évben is szuper Szakértői Tanfolyamok születtek – s ez így lesz jövőre is.

Az Akadémia alapkőletételnél és az Alapító Tagok csatlakozásánál – az eddigi összes Ágipilates és tematikus programot elérheted. Ezeket az anyagokat az elmúlt 4 év során fejlesztettük ki, különös tekintettel a 40+-os női korosztály testi-lelki-mentális igényeire. Egészen pontosan a következők várnap Rád :):

S érkeznek a vadiúj, megújuló szakértői tartalmak, szuper Tanítóktól, amelyek folyamatosan kerülnek be az AKADÉMIA tanszékeinek anyagai közé.

Méghozzá a legváltozatosabb témakörökben, amelyek mindegyike saját, önismereti utadon vezet előre. Legyen szó akár az egészséges életmódról, a változókori anyagcsere-és hormonális működés felpörgetéséről, a bőség megteremtéséről, lelked egymásra rakódó „hagymahéjainak” megértéséről, vagy akár saját stílusod felfedezéséről … Nézd csak, kikkel és mely területen fejlődhetsz majd együtt!

A Tudatos Élet Akadémia Nőknek TANÍTÓI és tanfolyamai

Huszár Ildikó

funkcionális táplálkozási szakértő

Tanfolyam:
Edd magad karcsúra! ➞

Tanszék:
Táplálkozás, életmód

Egy még-soha-nem-volt tanfolyam: 21+3 videó és 1 hónap, amelynek végére nem csak megérted az egészséges fogyás titkát, hanem teljesen új alapokra helyezed az egész táplálkozásod a hétköznapokban! És a puzzle végre összeáll. 😉

A tanfolyam máris elérhető az Akadémián!

Ferencz Judit

stíluskommunikátor, a Stylexpert alapítója

Tanfolyam:
Stílusiránytű ➞

Tanszék:
Nőiség

Ha valaha is előfordult már Veled, hogy tanácstalanul álldogálsz – a ruhával amúgy dugig tömött szekrényed előtt -, a fejed vakarva, vajon mit is vegyél fel – akkor ezt a tanfolyamot élvezni fogod. S egy hónap múlva ilyenkor mindez már csak történelem lesz, mert addigra az Álomgardróbod is kialakítottuk!

A tanfolyam máris elérhető az Akadémián!

Müller Péter

spirituális – és drámaíró

Tanfolyam:
Lélekvándor ➞

Tanszék:
Lélek

A 86 éves Müller Péterrel 2×2 órát beszélgettem. Bölcsesség, derű, gyermeki lelkesedés, humor áradt belőle – és rengeteg értékes gondolat, amelyet nekünk szánt. Amely szólt a világról, benne a Nők helyéről és küldetéséről, Istenről, s a szellemmel való kapcsolatról, sorsfeladatról. Igazi vándorlás, a lélek rejtelmeiben …

A tanfolyam máris elérhető az Akadémián!

Pati Nagy Attila

védikus bölcsész és védikus életmódmentor

Tanfolyam:
Minden egyes lélegzettel ➞

Tanszék:
Relaxáció, meditáció

A tanfolyam anyagát 2023. januárjában fogjuk rögzíteni. Lélegezni – nem nagy cucc! Mindenki tud – gondolhatod. Ám ez nem így van! Jól lélegezni – csak kevesen tudnak. És Te közéjük tartozol majd. Majd minden egyes lélegzettel – a lelkedhez, a belső Forráshoz juthatsz közelebb. A légzés tisztít, gyógyít – nem véletlen, hogy A Pilates és a jóga is rengeteget foglalkozik vele. S a tudatos emberek külön gyakorolják.

Hamarosan érkezik!

Pintér-Szabó Eszter

Üzleti-és pénzügyi tudatosság mentor

Tanfolyam:
Pénz-és bőségtudatosság Nőknek, a 21. században ➞

Tanszék:
Észjárás

A legtöbb 40-es, 50-es Nőnek – sokszor a fiatalabbaknak is! – vannak gondjai bőven a bőségkoncepció elfogadásával és megtapasztalásával!

Sokakat akadályoznak gátló pénzügyi hiedelmek, amelyek a tudatalattiból, mintegy automata programként működtetve tulajdonosaikat, észrevétlenül szabotálják az illető pénzteremtő képességét.
Itt az ideje, hogy ezek a pénzparadigmák ledőljenek – s hogy saját hiedelmeid ÉS önbecsülésed helyre téve új, Téged támogató hiedelmeket alkoss magadnak. Olyanokat, amelyek segítségével megteremtheted azt a pénzügyi tudatosságot, amely a bőséghez vezet … s nem csak anyagi síkon! Hisz a Bőség ennél jóval tágabb koncepció: energia, hozzáállás, szemlélet, létállapot.

A Tanfolyam máris elérhető az Akadémián!

Az Akadémia tagjaként ezt kapod

Az Akadémia tananyagában található tartalmakat kiegészíti a havi élő, zoom-os tanítás, amelyben mindig a legfrissebb élményeimet hozom majd el Neked! E mellett negyedévente „Kérdezz-felelek!” alkalomra is sor kerül.

A Tudatos Élet Akadémia tagjai különleges elbánásban részesülnek! Ők egy olyan Kör tagjai, akikkel szinte napi kapcsolatban állok. Akikkel együtt fejlődünk – egyéni és közösségi szinten is! Akik visszajelzése a leghamarabb jut el hozzám, s akik véleményére figyelve fejlődik majd ez a Klub. Akikkel közös, élő programokat is szervezünk … s akik minden rendezvényünkre, termékünkre és egyéb szolgáltatásunkra a legkedvezőbb, Törzstagoknak szóló lehetőségeket élvezhetik.

Velünk tartasz? Az alábbi három csomag közül választhatsz!

logo-icon-orange-2022-agipilates

Tudatos Élet Akadémia Nőknek

– havi előfizetés

Ha most csatlakozol az Akadémia tagjai közé, Rád az Alapító tagok számára érvényes előfizetési díj vonatkozik, amely havonta automatikusan megújul.

+BÓNUSZ: a “Káoszban is egyensúlyban – az 5+1 lépés, ami a Középpontodba vezet” minikurzusod anyaga! Ide nem ezt akartam bónusznak, de olyan sokan szerettétek volna “visszakapni”, hogy úgy döntöttem – “Ő” lesz az 😉
 Annyiszor nézheted meg, ahányszor csak akarod – bármikor …

Bónuszod értéke:
15 ezer Ft
(szerintem inkább felbecsülhetetlen :))

Automatikusan megújuló, havi előfizetés:

9.990 Ft/hó

logo-icon-orange-2022-agipilates

Tudatos Élet Akadémia Nőknek

– féléves előfizetés

Fektess be fél évre előre önmagadba és biztosítsd folyamatos tanulásod és fejlődésed! Így kedvezőbb lesz az előfizetési díjad – és extra ajándékokkal is gazdagabb leszel! 😊

+BÓNUSZ: a “Káoszban is egyensúlyban” minikurzusod mellé Tiéd még egy gyönyörű és szuper-hatékony MEGERŐSÍTÉSEK kártyacsomag, letölthető pdf formátumban, amelynek napi forgatásával a benső gondolati-és érzelmi világod napról-napra, érezhetően pozitívabbá válik. S három Lélekfrissítő hanganyag is vár Rád a tanulói fiókodban: „Értékes vagy!”, „Az önbizalomról” és „Kiút a negativitásból” címmel.

Bónuszaid értéke: 30 ezer Ft

Automatikusan megújuló, féléves előfizetés:

54.990 Ft/félév

logo-icon-orange-2022-agipilates

Tudatos Élet Akadémia Nőknek

– éves előfizetés

A legkedvezőbb lehetőség Számodra! Tarts velünk legalább 1 évre – jövő ilyenkorra egy teljesen megújult Nő néz vissza Rád a tükörből! Az éves előfizetéssel 2 hónap tandíjat megspórolsz magadnak, s még további, exkluzív bónuszok is érkeznek Hozzád

+BÓNUSZ: természetesen fenti összes Bónusz jár Neked is! Emellé még Tiéd lesz két különleges, videós anyag, amelyek még közelebb visznek testedhez-lelkedhez: ezek a „6-lépcsős meditáció” és a „3-1-2 kínai meridiántorna”. Használd őket egészséggel!

Bónuszaid értéke: 60 ezer Ft

Automatikusan megújuló, éves előfizetés:

99.990 Ft/év

Számomra a legfontosabb a Te elégedettséged. Ha bármi miatt úgy érzed, a Tudatos Élet Akadémia mégsem azt nyújtja, amire gondoltál, kérlek 30 napon belül jelezd nekünk – és visszaadjuk az előfizetésed díját!

Így a csatlakozásod kockázata nulla! Nyugodtan megadhatod magadnak az esélyt, hogy kibontakoztathasd azt a Legmagasabb Ént, aki ott legbelül benned rejlik!

Mikor szól Neked a Tudatos Élet Akadémia Nőknek? Hogyha szeretnél:

 • rendszert vinni az életedbe, mind a torna/testmozgás, mind tanulásod/fejlődésed tekintetében
 • az adott és feldolgozásra kerülő témák legremekebb Szakértőitől szert tenni a rendszerbe foglalt tudásra, amit azonnal a gyakorlatba ültetve, rögtön érezheted a pozitív változást az életedben!
 • a léted mindhárom síkján – testileg, lelkileg, szellemileg – fejlődni, kibontakozni, mert tudod, hogy a tested csak akkor lehet egészséges, ha az összes többi is rendben van
 • egy hozzád hasonló Nőkből álló, ugyanazon vágytól fűtött Közösség aktív tagjává válni – így adni és kapni
 • segítséget, vezetést kapni tőlem, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni saját magadból
 • a mikrokörnyezetedben, a saját példáddal elől járva másoknak is segíteni, utat mutatni – így a változás, pont úgy, mint a tóba hajított kő esetén, kis, koncentrikus sugarú körök mentén tud tovább fodrozódni – és 1x csak, amikor már elegen vagyunk, összeérni! Hiszek abban, hogy csak így tehetjük a világot szebb-jobb hellyé – viszont így igenis KÉPESEK vagyunk rá!
 • élőben is találkozni és megismerkedni azokkal a ragyogó NŐKkel, akik magukon keresztül a világra is pozitív hatást gyakorolnak

Ígéretesen hangzik? Akkor köztünk a helyed! 🙂

Kinek NEM való?

Az alábbi kérdések Benned is felmerülhetnek … (GYIK)

Az Ágipilates zárt tanulói felületén belül, a https://agipilates.hu/, oldalon, a Bejelentkezés gombra kattintva, amelyhez a hozzáférési adatokat egy automata levélben küldjük el  Neked, az Akadémiába való csatlakozásod követően.

Ha bármely okból kifolyólag nem érkezne meg a levél, a hilda.segitseg@gmail.com mail címre írj, kérlek, és Hilda segít. 🙂 

Aktív előfizetésed időtartama alatt végig, korlátlanul.

Minden programhoz hozzáférést kapsz, de nem nyílik meg minden azonnal. A programok tartalmai előre leprogramozottak, fokozatosan, 10-11 naponta nyílnak, hogy ne zúduljon túl sok minden egyszerre a nyakadba! (ez alól kivételt képez a Virtuális stúdió, ahol egyben, de jól átláthatóan találod a fent lévő anyagokat)

Minden hónapban egy meghatározott Tanszék (pl. Lélek) anyagával foglalkozunk. Vagyis mindig kapsz iránymutatást a tananyagot illetően. 6 hónap alatt érintjük az összes tanszéket, aztán indul a kör elölről, egy új anyaggal.

A videók nem, a munkafüzetek és egyéb, motivációs jellegű anyagok igen.

Az új szakértői tartalmak folyamatosan kerülnek be az Akadémia anyagai közé.
Folyamatosan forgatunk és kérjük fel az egyes Tanítókat az együttműködésre, a Ti visszajelzéseitek alapján is. 
Az Akadémia szinte él, Veled együtt lélegzik – az a célja, hogy TE fejlődhess általa. Ezért küldd jelezd bátran, mely téma érdekelne pluszban … 

Valószínűleg igen. Ám az 1. körben az Akadémia alapító tagjai számára, hálám jeléül, változatlan marad!

Természetesen. Az előfizetésed a saját tanulói fiókodból bármikor megszüntetheted.

Ám ha 1x kilépsz, visszalépni már csak az új tandíjjal tudsz majd (ha menet közben megemelkedett esetleg). S ha valaki másodszor is kilép, többet nem csatlakozhat az Akadémia tagjaihoz.

“A változás elkerülhetetlen. A személyes fejlődés viszont döntés kérdése.” (Bob Proctor)

Örülök, ha Te is csatlakozol hozzánk!

Szeretettel: Ági

Velük jó ideje haladunk együtt az úton 🙂 …

Videó lejátszása

Leirer Tiborné Irma

Videó lejátszása

Nyilas Andrea

Videó lejátszása

Dura Emese

Videó lejátszása

Bátorné Neczpál Erika

Videó lejátszása

Éberhardt Mária

Videó lejátszása

Nagyné Gazsi Diána

Videó lejátszása

Sloboda Éva

Videó lejátszása

Ajpek Rita