2023 TUDATOS Bombanője Pályázat

Volt 1x egy TUDATOS Bombanő születik Program, amelyet idén is megrendeztünk! S amelynek során csodás átalakulásoknak lehettünk szemtanúi idén is. Kinél a külső, kinél a belső transzformáció nyilvánult meg hangsúlyosabban, de hogy a Program végére annak egyetlen Résztvevője sem maradt ugyanaz, mint aki 10 héttel korábban belekezdett, az teljesen biztos!

Számomra elmondhatatlanul megtisztelő, hogy ilyen sokan velünk tartottatok ismét! Öröm volt figyelemmel kísérni a fejlődéseteket – azt a változást, amin keresztülmentetek, az életetek pont azon a területén, ahol arra a legnagyobb szükség volt éppen! Köszönöm a lelkes, kitartó tornát, a “Hét játékán” való részvételt, az élő, online együtt-tornákat és az online coachingok izgalmas beszélgetéseit!

 

Itt pedig azoknak a Résztvevőknek a történeteit találhatod, akik szerették volna megosztani velünk, milyen élmények érték őket e 10 hét alatt; hogy mi változott bennük, akár fizikai, akár mentális, vagy lelki síkon … Köszönöm nekik, hogy beküldték a pályázati anyagukat – egyszerűen imádtam olvasni őket :)! 
Biztos vagyok benne, hogy Neked is meglesz a kedvenced közülük!
Csajok, kétség se férhet hozzá, hogy Ti mindannyian TUDATOS Bombanők vagytok – a szavazás eredményétől függetlenül!

Most pedig arra szeretnélek invitálni Téged, hogy – az Ágipilates Közösség tagjaként – oszd meg velem a pályázatok elbírálásának terhét és szavazatoddal támogasd a szívednek legkedvesebb jelöltet! Azt, akinek Átalakulás Története legjobban megérint Téged … Előre is hálásan köszönöm!

A szavazatok leadási határideje: 2023. szeptember 08.-a (péntek) éjfél! Vagyis másnap kiderül, ki lett a 2023-as év Tudatos Bombanője … előre is köszi, hogy velünk tartasz!

Íme, a bátor Jelöltek:

Bóna Anita

Kedves, Család, Barátok,Ági Pilates Közösség,Ismeretlen Ismerősök! És persze ÁGI!!

Ezúton adatik tudtára Mndenkinek, hogy 2023 júliusában

megszületett Anita, a Tudatos BOMbanő !

Legújabb TBN-Klubtagunk, erős, egészséges, fittebb Nőciként lépett elő a világra, és köszöni, nagyon jól van!  A Mamája, Családja, Barátai és a Pilates-közösségbeli tagtársai is jól vannak, a megszületése hosszú, és egyáltalán nem unalmas, sokszor (túl)pörgős, sőt idegesítő folyamatán szerencsésen túl vannak, és annak eredményeit végül sikeresen abszolválták/elviselik/tudomásul vették/túlélték/ráhagyják… ki-ki a vérmérséklete szerint.

Domsitz Piroska

Nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy részt vehettem a Tudatos bombanő születik 10 hetes programban.

Az én történetem a Pilatessel 2020 novemberében kezdődött, amikor a pandémia miatt elmaradt heti 2×1,5 óra jóga miatt körülnéztem a neten, hol, hogyan tudom átmozgatni a testemet. Ekkor találtam rá a 21+3 napra, majd jöttek a többiek, beépülve a mindennapjaimba.

 

Kristóf Katalin

Szeretnék pályázni a tudatos bombanő címre.
Hamarosan 47 éves leszek, 2 kamasz gyerek anyukája vagyok.

Ági 21+3 napos programját csináltam tavasszal, ami tetszett, ezért vágtam bele a Tudatos Bombanő programba. Életmódváltást kezdtem idén el sporttal, egészségesebb táplálkozással. 20 kilótól sikerült megszabadulnom, ez volt az eredeti célom. Jobban érzem magam!

Spenglerné Zimányi Gabriella

 Csak nyertem ezzel a tíz héttel!

Az életemnek nem volt része a rendszeres testmozgás, de egy ideje már azt jelezte a testem, hogy sürgősen tennem kell valamit érte. Ekkor találtam rá az Ágipilates
Csoportra és a 21+3 napos kihívásra. Tornáztam hellyel-közzel, éreztem a jótékony hatását, élveztem a gondolatébresztő perceket.
De! Hamarosan itt egy számomra fontos nap, amire célt tűztem ki!
És ekkor indult a Tudatos Bombanő program. Remek! Éppen erre van szükségem;
tíz hét, beosztott feladatok! Kihagyhatatlan lehetőség, és még a megálmodott célom
is teljesülhet.

© Copyright 2006-2023 Ágipilates.hu Minden jog fenntartva. • Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-90892/2015