Folytatódó Képzések – a Pilates magas színvonalú tanításának záloga!

“A fejlődés nem véletlen, hanem szükségszerűség – a természet része” (Herbert Spencer)

Nem vagyunk “készen”. Soha. Aki nem fejlődik, visszafejlődik. Nem stagnál, mert olyan nincs! De ez jó! A fejlődés új kihívásokat, izgalmas felfedezéseket is jelent, amiket aztán megoszthatsz másokkal is. Hisz a jó tanár dolga ez! Tanítóként soha nem tudhatod, a hatás, amelyeket másokra gyakorolsz, hol áll meg…

A Folytatódó Képzések Pilates edzőknek szólnak. Ha Te is az vagy, akkor Neked is :)!

Segítenek, hogy kicsit más szemszögből légy képes vezetni Pilates óráidat és mindig tudd, mivel “dobhatod fel” azokat!

A Peak Pilates® nagy hangsúlyt fektet edzői folyamatos továbbképzésére. A Peak Pilates® oklevél nem örökbérlet – folyamatosan dolgoznunk kell rajta, hogy kiérdemeljük és megtarthassuk! Ez a minőség garanciája a Vendég és a Peak Pilates® edzők közössége felé!

Minden oklevél és képesítés, amelyet a Peak kibocsát, meghatározott – egészen pontosan a kibocsátástól számított 2 éves – időtartamig érvényes. Mindenkié. Hivatalosan elismert Peak Pilates® edző státuszod csak akkor tarthatod meg, ha a diplomád lejárati időpontja előtt összegyűjtöd a meghosszabbításhoz szükséges 14 folytatódó képzési kreditet. Ezért kínáljuk a különböző FKK kurzusokat.

A krediteket összegyűjtheted FKK (Folytatódó Képzési Kredit) kurzusok formájában, illetve úgy is, hogy tovább lépsz azon a tanfolyami szinten, ahol jelenleg állsz (vagyis pl. PPC I.-ről PPC II.-re, II-ről pedig III-ra lépsz). Ez utóbbi automatikusan biztosítja diplomád meghosszabbítását.

“Jöhetek-e akkor is valamelyik FKK workshop-ra, ha nem Peak Pilates® edző vagyok?”

Természetesen! A kredit pont akkor is jár érte :)! Az viszont előfeltétel, hogy Pilates edző légy!

“Elismerik-e más Pilates iskolák is a FKK-t?”

AZ USÁ-ban igen. Magyarországon még nincs erre bevett gyakorlat, de azon dolgozunk, hogy ez itthon is hasonlóképp működjék!

A lényeg pedig igazából mindig a Vendég – hisz ő dönt. Ha neki tudsz újat mutatni, s ezért ő elégedett Veled, kell-e még más?

A 2023. nyarára tervezett FKK kurzusok a Peak Pilates® Nyári Egyetem keretei között:

Tavaly nagy siker volt, így idén is megrendezzük a Nyári Egyetemet, ahol az alábbi workshopok közül válogathatsz :)!

Reformer Jump Intervals

 • 2023.07.20. csütörtök
 • Délután: Jump Intervals (4 órás ws)
 • 4 kredit (fél nap, 4 óra)
 • USD 140 + Áfa

Dolgozol a Reformerrel? Csoportos reformer órákat is vezetsz? Gyere és tanuld meg, hogy hogyan varázsolj Reformer óráidból egy kihívásokkal teli, vidám és élvezetes, sok kalóriát égető kardio edzést a jump board segítségével, miközben javítod Vendégeid állóképességét és növeled rugaszkodó erejüket!

Fundamentals – előkészítő gyakorlatok

 • 2023.07.21. péntek
 • Délelőtt: Fundamentals (4 órás ws)
 • 4 kredit (fél nap, 4 óra)
 • USD 140 + Áfa

Ismered az előkészítő gyakorlatokat, ugye (legalább is néhányat közülük)? De vajon valóban érted-e a lényegüket és használod-e őket a bennük rejlő potenciálnak megfelelően??? Mert az ördög a részletekben rejlik … Különösen igaz ez a Pilatesre!

Az előkészítő gyakorlatok és azok jókor, jó helyen történő alkalmazás felvértez Téged azzal a tudással, amellyel valóban előkészítheted Vendégeid testét a változásra! Régi, rossz mozgásmintákat törölhetsz ki segítségükkel Vendégeidből és jókra cserélheted azokat.

Az előkészítő gyakorlatokkal tanítani igazi, kifinomult megközelítés – edzőként még magasabb szintre emelkedhetsz általuk!

És a PPC-n illetve a matracos tanfolyamon tanultak mellé jó néhány további, mini Pilates gyakorlatot is kapsz majd, amelyek segítenek mélyebben megérteni a test biomechanikáját :)!

Peak Pilates Props Shop

 • 2023.07.20. csütörtök
 • Délelőtt: Props shop (4 órás ws)
 • 4 kredit (fél nap, 4 óra)
 • USD 140 + Áfa

Gyere és tapasztald meg, mi mindent tudsz kihozni egy Pilates órából a különböző eszközök (labda, szalag, gyűrű stb.) használatával! A Vendégeid garantáltan megemlegetik ezeket az órákat ;)!

Tower – minden, ami Torony!

 • 2023. 07. 24. hétfő
 • 8 kredit (1 nap)
 • USD 280 + Áfa

Egy vadonatúj workshop a Torony szerelmeseinek! Sokat használod a Cadillac-et (Tornyot)? Akkor gyere és nézd meg, mi mindent tudsz még kihozni ezekből a gyakorlatokból! Persze, rengeteg új gyakorlatot fogunk tanulni…

S hogy kinek ajánljuk a Nyári Egyetem workshopjait

Nem csak Peak Pilates oktatóknak, hanem bármely iskolában végzett Pilates oktatóknak, akik szeretik az újdonságot és szívesen bepillantást nyernének a klasszikus Pilates letisztult világába :)! Ha Te is egy vagy közülük, várjuk a jelentkezésed szeretettel :)!

Bármely tanfolyamra történt jelentkezésed után néhány napon belül e-mailben, vagy telefonon keresünk. Tanfolyami díjad pedig díjbekérő ellenében fogod tudni kiegyenlíteni.

Befizetésednél, kérlek, tüntesd fel a tanfolyam nevét! (Pilates eszközökkel, Jump Interval stb.)

Remélem, Neked is segíthetünk majd, hogy még mélyebben és kicsit más szögből ismerhesd meg a klasszikus Pilates gyakorlatait!

Baráti üdvözlettel: Ági