TE vagy az origó – minden belőled indul ki. Kezdd hát el a változást máris, belülről kifelé!

Ezen az oldalon a legizgalmasabb AJÁNDÉK anyagainkat gyűjtöttem csokorba, amelyek segítségével máris elindulhatsz a változás útján. S nem csak a testi, hanem a gondolkodásmódbeli, lelki fejlődésén is. Hisz nem foglalkozhatsz csak a testeddel!

Az ember test-lélek-szellem hármas egysége. Hozd harmóniába őket, s az életed is egyensúlyba kerül. Ezek az anyagok ebben segítenek Neked! 😊 Válogass kedvedre! Jó kalandozást a Pilates és az önismeret világában!7

Szeretettel: Ági

„Elakadás jelző”

A Te észjárásod, szokásaid valóban az egészséges, hosszú élethez vezetnek? 100x vágtál bele a rendszeres edzésekbe, de valahogy mindig abbamaradt? Minden fogyókúrát kipróbáltál már, de nem-és-nem akar működni semmi? Miért nem vagy kitartó, fegyelmezett, miért nincs akaraterőd, miért vagy Te az utolsó a saját rangsorodban? Miért, miért, miért?

Játssz velem, hogy megtaláld a választ! Töltsd ki az Egészséges Életmód Észjárás Mérföldkövek© kvízt és tudd meg, Nálad hol az „elakadás”! Hogy aztán el tudj kezdeni változtatni rajta.

Pilates Best Effect

3 rövid, ám annál hatékonyabb Pilates videó, hogy azokra az izmaidra is ráérezz, amelyek létezését eddig még csak nem is sejtetted! ☺ S hogy berozsdásodott-elmacskásodott tested a Pilates segítségével újraéledjen!
Ugye, van napi 10-15 perced magadra? 😉

Hamvas barack popsi (9 perc)
Szexi has program (7 perc)
Az 5 legjobb gerincrugalmasító gyakorlat (kb. 14 perc)

Pilates Átváltozás Naplód

(letölthető pdf)

A rendszeres, tudatos testmozgás, mint szokás, megalapozásának egyik legeredményesebb módja, ha naplót vezetsz. Ez kitartásra, fegyelemre sarkall, ugyanakkor hatalmas öröm, amikor leírva is látod befektetett edzésmunkád gyümölcsét és egyéb sikereid!

Pilates Átváltozás Naplód azzal a céllal készítettem, hogy örömmé tegyem számodra a testmozgást; benne napi motiváló gondolatokkal és tippekkel.

„Ő” az én meghosszabbított jobbkezem és kiterjesztett figyelmem – s a Te legjobb Barátod, amelyben 30 edzésalkalmon keresztül foglak kézen, hogy együtt haladjunk az „újjászületés” felé. Mert, ahogy Joseph Pilates mondta: „10 alkalmat érzel, 20 már látszik … 30 után pedig, mintha új testet kaptál volna.” ☺

Amit még nem tudtál a testedről

4-részes, formabontó videós testismereti sorozat.
Mert az nem járja, hogy jobban ismered a kütyüjeid működését, mint a saját testedét …

Nem vagy különösebben jóban vele? Néha totál rejtély a működése számodra és lövésed sincs, mit miért „csinál”? Előfordul, hogy kínzod, sanyargatod, vagy kritizálod? Sőt, az is, hogy haragszol rá, mert nem-és-nem akar együttműködni Veled? A saját testeddel való elégedetlenség pedig léted egyik alapélménye?

Akkor itt az ideje, hogy ezen azonnali hatállyal változtassunk! S hogy a saját tested a legnagyobb „ellenségedből” legjobb barátoddá, leghűségesebb szövetségeseddé lépjen elő! Gyere és ismerd meg a működését egy olyan szemszögből, amilyenből biztosan nem hallottál még róla! Ha megérted „őt”, elfogadni, megszeretni, sőt, vele együttműködni is sokkal könnyebbé válik!

  • Fascia fitnesz, kortalanul (reflektorfényben az egyik legfontosabb szerved, a kötőszöveted)
  • Amiről a szíved mesél …
  • Stresszkezelés mesterfokon + Le a csontritkulással
  • Hormon és anyagcsere újraindítás, hasi zsírpárnák ellen

Inspiráló gondolat-magvacskák

– 3-részes, győztes észjárásra hangoló videósorozat

Minden egy gondolatból indul. A fizikai valóság összes létezője. S a gondolataid teremtik a valóságod. Ha tudnád, hogy ez mennyire igaz és valóságos – nagyon odafigyelnél, hogy milyen minőségű gondolatokat engedsz át mentális szűrődőn!

Ez a sorozat bevezet Téged a bátorító, előre vivő, győztes észjárásra hangoló gondolatok világába és megmutatja, hogy így is lehet! ☺ Jó kalandozást!

Gyümölcsöző hozzáállás – Bear Bryant
Ne aggódj a kicsi felett!
Empátia – önmagaddal szemben

Léleksimogató, 5×3 percben – letölthető hanganyag

Tested rendszeres művelése, karbantartása elkerülhetetlen! S minél jobban peregnek a homokszemek, annál inkább. De nem fókuszálhatsz csak a testedre! Hisz test-lélek-szellem hármas egysége jellemez Téged is. A lelked épp úgy vágyja a törődést, mint a tested! ☺ S ha nem kapja meg, azt fizikai szinten is megjeleníti előbb-utóbb…

Ezért küldöm Neked ezeket a szösszenetnyi léleksimogató hanganyagokat – amilyen a Pilates a testednek, olyanok lesznek ezek a lelkednek!

  • Szeretet
  • Az önbizalomról
  • Három áldás gyakorlat
  • Önegyüttérzés – gyakorlat
  • A lélek tudja

Pilates Kisokos – szeretnéd tudni az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat a Pilatesről?

Annyian mondtak már oly’ sokfélét erről a fantasztikus mozgásrendszerről! De vajon mi az igazság? Hogy tényleg megfejthesd, magáról Joseph Pilatesről, s az Ő életéről sem árt tudnod egyet, s mást. Ebben a pdf-ben összegyűjtöttem Neked mindent, amit az elmúlt több, mint másfél évtizedben megtanultam, megtapasztaltam a Pilatesszel kapcsolatban. Ha most ismerkedsz a Módszerrel, tekintsd ezt a füzetkét hiteles és értékes útikalauzodnak 😉 … jó utat, izgalmas felfedezéseket Neked!