Ágipilates Őszköszöntő Hosszú hétvége

Az Őszköszöntő Ágipilates hosszú hétvége – a “vándortábor”, amelyre eddig sok, különböző helyszínen került sor. Általában szeptember utolsó – néha október első – hétvégéjén, csütörtöktől vasárnapig rendezzük, 2008. óta minden évben.

Eddigi helyszíneink között megtalálható a Vadregény Panzió – Búbánat völgy, Márta Panzió – Esztergom, a Duna Residence Aparthotel***, Dunaszentmiklóson, a visegrádi Patak Park Hotel, a velencei Juventus Hotel***. De jártunk már a Károlyi-kastélyban, Fehérvárcsurgón, s most új helyszínt próbálunk ki Bölcskén, a Szent András kastélyban.

„Ő” a Te táborod, ha

Nem tudom, hogy van ez, de sok éves tapasztalatból mondhatom, hogy valahogy az Őszköszöntő táborhoz mindig kegyes az ég – gyönyörű idő, igazi “vénasszonyok nyara” szokott fogadni minket, amikor öröm a torna és az összes szabadtéri elfoglaltság!

Pillanatok az Őszköszöntő Hosszú hétvégék hangulatából

FB Közösségünk táboros tagjainak tollából … 

Táboros tagjaink tollából … 

“Őszköszöntő Ágipilates hosszú hétvége” – a “vándortábor”, amelyre eddig sok különböző helyszínen került sor. Általában szeptember utolsó – néha október első – hétvégéjén, csütörtöktől vasárnapig kerül rá sor.  Eddigi helyszíneink között megtalálható volt a Vadregény Panzió – Búbánat völgy, Márta Panzió – Esztergom,  a  Duna Residence Aparthotel***, Dunaszentmiklóson, illetve visegrádi Patak Park Hotel. Tavalyi évben a velencei Juventus Hotel*** volt a helyszín, és 2019-ben is maradna ugyanez a kiválasztott helyszín – vagyis maradunk a Velencei-Tónál 🙂 …
 
Ez a Te táborod, ha:

Nem tudom, hogy van ez, de sok éves tapasztalatból mondhatom, hogy valahogy az Őszköszöntő táborhoz mindig kegyes az ég – gyönyörű idő, igazi “vénasszonyok nyara” szokott várni ránk, amikor öröm a torna és az össze szabadtéri elfoglaltság!

 

Az Őszköszöntő táborban is igen jól szoktuk érezni magunkat:

 

IMG_4068  CRW_9426

Esztertol_4  Esztertol_5

 

Esztertol_8  Esztertol_10

 

foto_Csapat 4  DSC_1506  

Agi_iPhonerol_2014_08_ 529  Agi_iPhonerol_2014_08_ 513   Agi_iPhonerol_2014_08_ 532

Agi_iPhonerol_2014_08_ 507  Bádogember 2  Natival az élen

IM000517.JPG  Testzsír  DSC_1510

 

 

[catlist content=”yes” name=”oszkoszonto-agipilates-hosszu-hetvege” numberposts=-1]