F. Mónika

Miért éppen Téged választottalak?
Mivel régebben csatlakoztam az Ágipilates csoporthoz, amely egy hiteles, nőket mindenben támogató csoport. Itt figyeltem fel az érdekes írásaidra, és tudva, hogy Simonfi Ági “csapatába” csak olyan emberek tartoznak, akik valahogy átvették azt a rezgést, amelyet Ági sugároz, így bízva a megérzésemben mint egy utolsó esélyként adtam magamnak egy lehetőséget …

Mit kaptam a közös munkától?
Először is megismertem egy olyan energikus személyiséget, mint Te, és valahol nagyon örültem, hogy nem vagyok egyedül ebben a világban az érzéseimmel, a világfelfogásommal. (…)
A közös munka során nagyon sok szakmai támogatást kaptam. Egyszerűen elmagyarázva a testemet irányító hormonális rendszer mindenre kiható változásiról, a belső szervek működéséről, az ételekben levő tápanyagokról…. De elsősorban a személyes alkalmakra volt akkor szükségem, mert lehet, hogy 1 hét után feladtam volna.
Az is jó volt, hogy fizetnem kellett érte, mert így már csak azért sem hagytam abba a programot, mert áldoztam rá. És a mérleg számai mutatták az eredményt. Igaz azóta volt egy hullámvölgy, de tudtam, ha ismét visszatérek az általad vázolt evési szokásokhoz, nem lesz probléma a súlyom ideális tartományban való tartásával.

Ma már minden napom része a zöldturmix, amit, ugye, nem mindig azért iszunk, mert finom. De már a munkahelyemen is ismerik. És a mozgás által felszabaduló boldogsághormonok fontosságát is próbálom továbbadni a lányomnak. És idén még nem voltam igazán beteg!

Azt azóta hallottam, hogy az evési szokásaink 70%-ban befolyásolják az ideális testsúly elérését, de ha nem tudjuk, hogyan kezdjünk hozzá, akkor egyedül nagyon nehéz! De Te megadtad a tudományos hátteret is hozzá …Köszönöm!
Sok szeretettel: F. Mónika

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük