Karantén-Pilates Ágival és némi gondolkodni való

Bízom benne, hogy jól vagy és sikerült egyfajta „új egyensúlyi” állapotot megteremtened!

Mindig jusson eszedbe: az emberi faj nagyon rugalmas – rettentő jól tud alkalmazkodni a megváltozott életkörülményekhez! (ezért lehetünk még itt ?)
Ennek jobbnál-jobb példáit látom a környezetemben: hihetetlen mértékű összefogást, szolidaritást. És amíg ez megvan bennünk, addig van esélyünk egy másfajta világra.

A mostani kényszer-stopra próbálj meg úgy tekinteni, mint egyfajta megújulási, újra indulási lehetőségre.

Légy sokat a napon, a szabad levegőn, foglalkozz a Szeretteiddel, meg önmagaddal is … Tornázz, pihenj, tanulj – és gondolkozz, reflektálj az életedre. Mit fogsz másképp csinálni, ha újra indul az “élet”? Vagy várj csak! Az “élet” nem most van?!

S mivel szeretnék én is rugalmasan, alkalmazkodva a jelenlegi körülményekhez, a lehetőségeimhez mérten segíteni, az elkövetkező hetekben küldeni fogok Neked tornázni és filozofálni valót is – fogadd sok szeretettel!

 

1. Karantén-Pilates Ágival

A kényszerű otthon tartózkodás időtartama alatt az Ágipilates YouTube csatornájára minden csütörtökön felkerül 1-1 “Karantén-Pilates” videó :).

Az elsőt – amely múlt csütörtökön került ki és egy kezdő szintű anyag – itt találod:

 

 

2. Mi történik a világban és miért? – élő FB adás felvétele

Nem mondom, hogy nem kihívásokkal teli az élet így, hogy az egész Család itthon van – ami egyfelől nagyon boldoggá tesz és szuper, hogy sokkal több minőségi időt tudok tölteni a Gyerekekkel! Másrészt viszont nagy kreativitásra van szükségem, hogy megtaláljam az alkotásra fordítható időt – de ez sem tudott megakadályozni abban, hogy múlt csütörtök óta 2 FB-élőt ne tartsak 😉 … mert aminek ki kell jönnie belőlem, annak egyszerűen ki KELL jönnie!

A téma: Mi történik a világban és miért? És nyilván, kérdezheted, hogy ki vagyok én, hogy ezt megpróbáljam értelmezni, avagy megmagyarázni és ugyan, miért kéne komolyan venned, amiről beszélek … és teljesen megértelek, sőt, igazad van! Biztosan tudod, hogy évek óta tanulok Dr. Bruce Liptontól, Gregg Bradentől – és egy ideje Dr. Joe Dispenzától. Azt osztom meg Veled, amit tőlük hallottam – kiegészítve a saját gondolataimmal és tapasztalataimmal – a káosszal és egy új világ felemelkedésével kapcsolatban. Megtisztel, ha meghallgatod!

Ez a múlt csütörtöki link:

 

Inkább csak hallgasd, mint nézd – az internet nem volt velünk ennél a felvételnél … de tán a tartalom feledteti a képminőséget 😉 …

 

3. A 21+3 napos Ágipilates-és Életflow-t újra megnyitottuk!

A Nagy Közös kezdésre ugyan március 11-én került sor – de az még az „előtte világ” volt! Ez most egy más világ. Ahol mindenképp maradj otthon, s úgy tornázz!

Mivel sorban kapom a köszönőleveleket – amelyek határtalan örömmel töltenek el -, hogy milyen jó, hogy a Program segítségével egy jól felépített, követhető rendszerben lehet otthon tornázni, hogy a Közösség támogató-motiváló erejéről már ne is beszéljek, az informatikus Csapatunkkal összefogva átalakítottuk a rendszert úgy, hogy bármikor becsatlakozhatsz: a csatlakozásod napja lesz a Flow programod 1. napja számodra! Ha még nem lennél köztünk, várunk szeretettel ?! Vagy ha Te már köztünk, de tudsz valakirő, akinek sokat segítene ez a Program, kérlek, oszd meg vele! Előre is köszönöm.

Ágikám, fantasztikus időzítéssel indítottad útjára a 21+3 napos edzés sorozatodat. ?
Ma reggel kaptam a hírt, hogy az érdi sportközpontot is bezárják ? ide én heti 3-szor járok edzésekre. Ha Te nem lennél, és nem enne ez a fantasztikus lehetőség, akkor bizony el lennék keseredve. Így azonban nem vagyok, legalább lesz időm esténként arra, hogy alaposabban végig nézzem a videóidat. ?
Ezer köszönet.! ?. (Bálintné Borhidi Eszter)

Kisebb nagyobb kihagyásokkal már 10 éve Pilates-ezem! Fiatal lányként szerettem bele ebbe a mozgásformába és azóta is nagy kedvencem! Helyben, ahol élek jártam órákra, de egy betegség és műtét miatt hosszabb ideig nélkülöznöm kellett! Mikor meg láttam, hogy ismét lesz egy ilyen 21 napos program kérdés sem volt, hogy csatlakozom! Jelen helyzetben pedig olyan nekem, mint sivatagban egy csepp víz! Köszönöm kedves Ági! 🙂 (Gránicz Mária)

Ha úgy érzed, szükséged van a napi motivációra, mind mozgásos, mind lelki értelemben, itt vár Rád egy szuper Csapat – és sok szeretettel én is ?:

https://agipilates.hu/21-3-nap-agipilates-es-eletflow/

Mára ennyi bőven elég belőlem ;)! Sokat gondolok Rád – még akkor is, ha esetleg személyesen nem ismerjük egymást! Az Ágipilates Közösség minden tagjának jó egészséget, kitartást és soha nem múló HITET kívánok!

Szeretettel: Ági?

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük