V. Erika

Köszönöm Ildikónak a sok időt, türelmet, figyelmet!
Ez az idő rengeteg plusz információt adott ahhoz, hogy megértsem a testem működését, ezáltal, változtatni tudjak az étkezési szokásaimon és kialakítsam az új életmódom, aminek az eredménye, hogy egy teljesen új, más életminőségben tudok élni.
Számtalanszor próbálkoztam már különböző módszerekkel, de sajnos eredménytelenül, mert az eredmény minden esetben átmeneti volt. Lefogytam ugyan, de a végeredmény néhány hónap múlva még több kg (bár nagyon keveset ettem), mint amivel kezdtem és az energiaszintem egyre rosszabbá vált, fáradékonyabb és gyengébb lettem.
Sokáig gondolkodtam, mire rászántam magam a program elkezdésére. Az előző próbálkozások után, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen gyorsan és természetesen, minden „erőlködés” és különösebb lemondás nélkül el tudom érni ezt az eredményt. Megértettem, hogy nem a fogyás a lényeg, hanem az egészség.
Megtanultam és megtapasztaltam, hogy mi jó a testemnek, hogy mitől érzem jól magam és mi az, amit kerülni kell ennek az állapotnak a fenntartásához. Megtanultam, hogy a testem úgy mond „válaszol”, mire van szüksége és mire nincs, amire nincs, már nem is kívánom.
Meg tudom állni az édességet. Az étkezések között nem „nassolok” semmit.
Nagyon jól érzem magam, elmúltak a kellemetlen tünetek, nincs teltségérzet, nincs puffadás, nincs hasgörcs, nincs savlekötő.
Sokkal energikusabb lettem. Újra fel tudom venni a régi ruháimat, amiket egy éve nem tudtam hordani. 6 kilót fogytam, így visszanyertem a régi alakomat. Ezzel az életmóddal a testem is visszanyeri régi formáját.
Mindezt Ildikó kedvességével, gondos odafigyelésével, pontos irányításával (…) végtelen türelemmel és profizmussal végigvezetett a programon, aminek az eredménye, hogy természetessé vált az egészséges életmód, a könnyedség 
Köszönöm: V. Erika

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük