3 nap, 3 hónapnyi élménnyel

Minden Ágipilates tábor különleges. A Szupertáboroknak a nevében is benne, milyen programok várnak a Résztvevőkre – kondenzált formában! Tán az is természetes, hogy mindig az áll legközelebb hozzám, amit éppen szervezünk/átélünk … no de, ez az idei! Ez a fényképes beszámoló – azt hiszem – sok mindent elárul majd …

Az idei Szupertáborunkra az “Egyensúly” jegyében került sor. Már csak azért is, mert ez az, amit a mögöttünk álló 1,5, kemény évben sokan elveszítettek. Megváltozott munkakörülmények, átalakult hétköznapok, különleges, új és még újabb kihívások. Leginkább ez jellemezte a 2020-as és 2021-es évet ez idáig.

Ám az emberi faj nagyon rugalmas – mindig adaptálódik az életkörülményeihez. De én ennél sokkal többet szeretnék – hogy ráleljünk az új belső egyensúlyunkra, sőt! Hogy megtanuljuk élvezni az életet, bármit is hozzon – ezt hívják rezilianciának, ami a modern társadalmak polgárainak egyik legkívánatosabb tulajdonsága. 

Az idei Szupertáborra igyekeztünk olyan Vendégeket meghívni és programokat összeállítani, amelyek segítségével erre az új egyensúlyra valamennyien rálelhetünk 🙂 … és vihetjük magunkkal haza, a hétköznapjainkba is!

Egy kép – felér ezer szóval 🙂 …

S itt most nem is egy lesz belőlük – készülj! 😉

A Társaság kicsivel több, mint a fele “régi motoros” – visszatérő, kedves Törzstáborozónk. A másik fele pedig kb. 2 percig érzi “újnak” magát – aztán olyan, mintha mindig is közénk tartoztak volna! 

Ez itt még az érkezés – bemutatkozás – ismerkedés (megkezdése :)) egymással …

 

 

Az első esti torna és művészetterápia workshop, képekben

 

 

A Pilates órákon egyértelműen látszott, hogy azért itt nem kezdőkkel állunk ám szemben :D! A művészetterápia alkotások pedig lenyűgözőek lettek – nem győztünk gyönyörködni egymás (és persze a magunk) alkotásaiban! Köszönet Varga Kata művészetterapeutának a remek foglalkozásért!

Torna – minden mennyiségben …

Egészen pontosan 9 mozgásórán – köztük egy 4 órából álló wellness maratonon – való részvételre adódott lehetősége a Csapatnak. S hogy miért írom, hogy lehetősége? Mert nálunk semmi nem kötelező! Arra jössz, amire kedved tartja … Ha a saját egyensúlyod eléréséhez inkább vágysz egy jó nagy alvásra, mint egy BodyArt órára, tégy így! 😉 A lényeg: hogy jól érezd magad a bőrödben!

S hogy milyen tornákon lehetett részt venni? Sok-sok Pilates-en, de volt nekünk jógánk (Linda vezetésével :)), gerinctornánk és BodyArtunk (Dórával és Edinával) és persze, az elmaradhatatlan Groove óránk (erről fotó nem készült, annyira csinálta mindenki … de, egy mégis. A relax végén, Natikámról, aki simán elaludt 3 perc alatt 😀 …)

 

 

Az Edzőcsapattal, kiváló kollégáimmal: Ramm Dórával és Edinával és Szőke Lindával – köszönjük, Csajok :)!Natikám, a groove végén – relaxál 😀 …Győry-Zelencsuk Timivel, a táncworkshop tanárával … szuper volt, Timikém!

 

SUP – tavaly után újra

A tavalyi tábor nagy slágere volt a SUP-olás, a maróti öbölben (Stand Up Paddle). Márpedig a Vendég kérése nálunk szent! Ha ennyire tetszett, hát rajtam ne múljon, Csajok! Idén is jót eveztünk: ki ülve, ki térdelve, ki állásban … sőt, olyan is akadt, aki fejenállásban (na jó, akkor nem evezett :D) És mindenki végig is csinálta – nagyon büszke voltam a Csajokra, s ők is önmagukra!

 

 

Nőcis programok!

Ennyi torna és aktív testmozgás után jól esett egy kicsit leülni, megpihenni végre és megnézni, hogyan is “dob fel” egy diszkrét, ám annál dekoratívabb nappali sminket a sminkmesterünk, Tóth Marianna, a kisorsolt szerencsés, ezúttal Marcsi, arcára … 🙂 Hát nem gyönyörűűű?! 

 

 

 

S ha már ilyen jól kipihentük magunkat – hát jöhetett is a szexis, “vadmacskás” program, ahol nőiségünket fedeztük fel Győry-Zelencsuk Timivel, a táncon keresztül … hmm, nagyon belejöttünk a végére! Kár, hogy a Férjek/Partnerek ezt nem láthatták. (no, de hátha azóta …!)
S a levezetés? Jóízű beszélgetés, némi “lélekmelengető nedűvel” 😉 …

 

 

Kiskertemben …

A wellness maraton 4 óráját követően ismét jól esett némi fizikai nyugalom és kézzel babrálás – ebből született meg mindenki saját, egyéni kis fűszerkertje, Hrisztov Athéné vezetésével 🙂 Még én is csináltam – pedig inkább bármit elénekelek, csak ne kelljen “kézműveskednem”! De ez itt kimondottan jól esett. Azóta is él és virul a kiskertem … szorgosan öntözgetem!

 

 

És akkor megérkezett hozzánk Zina, a kurtizán :)!

A bikali élménybirtokról látogatott el a táborunkba – és tartotta meg nekünk híres “alapképzését”! Ami után még szigorúan nem praktizálhatunk :D! Majd a “mastercard” után!

S hogy milyen “alaptéziseket” sajátíthattunk el tőle? Sajnos, a tananyag szigorúan bizalmas … de hogy mennyire élveztük, arról a képek – azt hiszem – kétséget kizáróan árulkodnak! És igen, diplomát is kaptunk a végén – nekem ez már vagy a harmadik 😀 …

Annyit  – hmm, bocsi, de ez az igazság – röhögtünk, hogy majd elgurultunk! Önfeledten, felszabadultan … ki tudja, mikor is történt ilyen utoljára …! Volt, akinek hasizomláza lett tőle … miközben húsbavágó felismerésekre tehettünk szert az ellenkező nem képviselőivel – vagyis Férjeinkkel/Párjainkkal – kapcsolatban. Gyakorlati haszna az itt tanultaknak – maximális … és még remekül is szórakoztunk. Kell ennél több??!

 

 

 

Íme, a Nagy Csapat – NAGYban is :)! Jövőre Te is köztünk leszel ;)?

 

S hogy kinek hogy sikerült visszanyerni az egyensúlyt? 🙂

 

 

 

Kedves Lányok! Idén is hatalmas élményben lehetett részünk így együtt – s én ezért nagyon hálás vagyok! Otthon is csak így tovább! Tornázz kitartóan, lelkesen, s hangold magad érzelmileg –  ezt már megtanultad ;)! Ez a KÖZÖSSÉG egy csoda – minden egyes tagjával együtt! Köszönöm-köszönöm-köszönöm. Jövőre, Veletek, ugyanitt!

Ám ha Te nem tudsz ennyit várni, idén még 1x van lehetőséged átélni az Ágipilates táborok hangulatát – méghozzá az Őszköszöntő táborban, amelyre Fehérvárcsurgón, a Károlyi-kastélyban, szeptember 30 – október 3. között kerül sor, különleges programmal. Figyeld a honlapot – a jelentkezési oldalt szept. 6-tól éred el – a linkjét itt is megtalálod majd!

Csodás őszkezdést Neked!

Szeretettel: Ági 

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük