A tökéletes hasprogram :)

Ma tornázni fogunk :)! Nem hiszem, hogy akkor lesz szép hasizmod, ha megcsinálsz 150 felülést, meg még 1x ennyi hasprést! Sőt, biztos vagyok benne, hogy nem akkor … Amiben hiszek, az a minőség. A pontosan, jó helyről kivitelezett mozdulatok. A szívvel-lélekkel, teljes koncentrációval végzett edzésmunka. A Pilates :). Ahol a kevesebb néha több.

 

Ebben a videó blogban pont egy ilyen hasizom programot mutatok meg Neked – és bátorítalak, hogy próbáld ki ;)! Kb. 5 perc lesz az egész. Ám az meglepően intenzívnek fog bizonyulni.

Íme, a klasszikus Pilates matracsorozat “Ab 5”-ja, amelyet szoktunk “tökéletes hasprogramként” is definiálni, hisz mindent “tud”, amiről egy hasblokknak szólnia kell. Az összes hasizmodat megdolgozza, kezdve a legmélyebb, haránt hasizommal, haladva kifelé a ferdék (belső ferde, külső ferde) és az egyenes hasizom felé.

 

 

 

Semmi mást nem szükséges tenned, mint hogy ezt elvégzed minden áldott nap – és “csodát” látsz ;)!

Jó gyakorlást! S ha úgy érzed, hasznos, amit a blogban találsz, iratkozz fel bármely ajándék anyagra (menj a főoldalra, ott válaszd ki a Rád vonatkozó csoportot és töltsd le a Neked készített ajándékaimat ;)), vagy a blog értesítőre. Ezt a Hassorozatot pedig küldd át legjobb Barátnődnek is – imádni fogja ;)!

Szeretettel: Ági

 

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

9 válasz

  1. Kedves Anikó,

   Örülök, hogy tetszenek :)! Használd őket egészséggel!

   Szép napot Neked: Ági

  1. Kedves Zsuzsa,

   A Jövőre fiatalabb! Életút Programhoz itt tudsz csatlakozni:
   http://jovorefiatalabb.hu/jovore-fiatalabb-hirlevel-olvasoknak/

   Ha erre gondoltál 🙂 … Amennyiben nem erre, akkor az Agipilates YouTube csatornán tudod követni a legújabb videókat, a blog értesítőre feliratkozva pedig a további blog bejegyzéseket! Jó tornát és boldog, mozgásban gazdag újesztendőt kívánok Neked!

   Szeretettel: Ági

 1. Nagyon köszönöm a videókat 🙂 Valóban jól megdolgozta a hasizmaimat az a néhány gyakorlat.Nagyon jó és érthető ahogy bemutatod és elmagyarázod.További sok sikert! Edit

  1. Kedves Edit,

   Köszönöm a visszajelzésed :)! Használd egészséggel!

   Szeretettel: Ági

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük