Adni és szolgálni – szeretettel, szívből … 10 éves az Ágipilates :)!

Nosztalgikus hangulatban vagyok: most novemberben lett 10 éves az Ágipilates 🙂 …

Ilyenkor az ember – akarva-akaratlanul – elgondolkodik bizonyos dolgokon. Mert 10 év hosszú idő – elég csak ránéznem Peti fiamra, aki az első Ágipilates (a sárga, kezdő :)) DVD megjelenésekor volt 1. osztályos, ma pedig már komoly, 17 éves fiatalember :)!

Ez alatt az egy évtized alatt Te is biztosan rengeteget változtál! Én is 🙂 – Ti is formáltatok, hihetetlen mennyiségű közös élményre tettünk szert így együtt, amiért ezúton is szeretnék köszönetet mondani!

Roppant hálás vagyok Neked, hogy olvasol, velem tornázol, táborozol, eljössz az Ágipilates napokra … hogy csinálod, akár otthon, akár edzésen! Hogy engeded, mi több akarod, hogy segítsek és motiváljalak! Te adsz értelmet a munkámnak és hitet a hétköznapokra, hogy megéri: van miért, van KIÉRT! Érted megyek és tanulok, járok sok-sok továbbképzésre, mert már előre lelkesít a gondolat, mennyire fog tetszeni az az újdonság, amit épp arról az útról hazahozok Neked …

A 10 éves jubileumot három telt házas Ágipilates táborral és 2 Metamorfózis nappal ünnepeltük; ilyen hangulatban 😉 … 

 

foto 5

 

foto 11

 

 Esztertol_10


Esztertol_4

Esztertol_8

Esztertol_5Esztertol_2IMG_4088

 

 

 

agi_iPhone_2016_08_25_ 588

 

IMG_4068  agi_iPhone_2016_08_25_ 518     agi_iPhone_2016_08_25_ 582

 

foto_13   CRW_9426

 

És imádom, amikor külditek a visszajelzéseket, történeteket, kiben milyen változás ment végbe: hogy már nem fáj, hogy lement X kg, Y cm, hogy jobban érzed magad a bőrödben, mint valaha! Hogy összezáródott a szülés után szétnyílt hasizmod, amire az orvos csak legyintett, hogy “ezzel nem lehet mit kezdeni2 …! Hogy nem is tudod, hogyan tudnál “működni” Pilates nélkül (ezzel én is így vagyok; épp most “beszéltük meg” chaten egy régi, kedves Vendégünkkel, hogy reggel recseg-ropog minden, aztán jön egy kis reggeli Pilates és beindul a nap – és már minden megy, mint a karikacsapás :)) El sem tudod képzelni, milyen Nagy Dolgok ezek!!!

Az én motivációm …

S amikor elgondolkodtam azon, hogy engem mi hajt előre, ez bukkant fel az elmém képernyőjén: SZOLGÁLAT. Szeretnélek Téged szolgálni azzal, Neked adni abból, ami nekem van. Pont úgy, ahogy tették ezt az Apostolok – szeretettel, szívből … mélységes hittel. Mert csak így látom értelmét az életnek.

Tizenévvel ezelőtt, amikor megismerkedtem Joe bácsi mozgásrendszerével, amelynek itthon a legtöbb ember még hírét sem hallotta, teljesen egyértelművé vált az Ágipilates Küldetése! Erkölcsi kötelességemnek éreztem, hogy a KLASSZIKUS PILATEST, annak eredeti formájában és a pilates-i filozófiát, szellemiséget is átadva elterjesszük a MÓDSZERT kishazánkban! Érezve magamon – egész pontosan a beteg gerincemen – a Pilates áldásos hatásait, tudtam, hogy “terjesztenem kell az igét”, nem lehetek oly’ “önző”, hogy megtartsam magamnak!!! És köszönöm Neked, hogy Te is fogékony voltál erre a tudásra! Nagyon büszke vagyok Rád, ha megtanultad, gyakorolod, hasznát veszed.

És IGEN! Leltárt készítve azt is elmondhatjuk, hogy a KÜLDETÉS TELJESÍTVE :)! Ma Magyarországon az emberek döntő többsége tudja, mi az a Pilates, próbálta is (na, azért itt van még mit fejlődni :)), de legalább is hallott róla …

Úgyhogy itt az ideje, hogy új küldetésre induljak ;)! Vár rám a következő felfedezésre váró “földrész” … Nem, ne ijedj meg – természetesen a Pilates is benne lesz, hisz anélkül nem élet az élet :)! Mi több, minden erre épül majd! Csak kicsit más formában, mert ma már más mozgat, más izgat engem is … más az, amiért reggel lelkesen (vagy kevésbé lelkesen, mert azért ilyen is előfordul ;)) kiugrom az ágyból, tervezek, ötletelek, tanítok! S hogy miről is beszélek én itt? Arról hamarosan írni fogok 😉 …

 

Köszönöm a 10. szülinap alkalmából Tőletek kapott jókívánságokat!

 

hirdetes_10_eves_Agipilates

 

“Szeretem az ilyen “szívvel-lélekkel” embereket, mint Te vagy! Örömmel olvastam most is hírleveledet, remélem minden terved megvalósul, amihez kitartást és nagyon jó egészséget kívánok!
A motivációidra nagy szükségem van. Már megtapasztaltam Általad a Pilates áldásos hatásait …” (Simonné Csányi Éva)

 

“Hihetetlenül irigylem a pozitív hozzáállásodat, a kitartásodat, az energiádat  és  a jókedvedet! Jó dolog kapcsolatban lenni veled.
Most így a rozoga hátammal igazán kitaláltad mire lesz szükségem, de addig még el kell jutni. Maradj itt és küldd a jövőben is az üzeneteket, a mozgássorokat, szervezd az Ági Pilates napokat, a táborokat!” (Török Ági)

 

“Imádom a motiváló leveleidet, gyakorlataidat!
És csinálom is, ahogy tanultam!
Kezdve a DVD-kkel, folytatva a Bombanő programmal, aztán a táborokkal.
És bár az utóbbi években nem találkoztunk, mindig tudok rólad, most csinálom a reformer hasblokkot. (…)
A veled indult rendszeres testmozgás már a családra is átragadt, a fiúk (52 – 18) squasholnak, pingpongoznak, a lányom (19,5) spinningel, van hogy egyszerre négyen négy különböző helyen vagyunk edzésen- de ez az, amit mindig tiszteletben tartunk.
Köszönjük Neked mindannyian!!  Sok-sok puszi! Évi” (Várallyay Éva)

 

“Nagyon szép és megható volt ez a levél, amit a HIVATÁSODRÓL – HITVALLÁSODRÓL írtál! És gratulálok a 10 éves jubileumhoz, amiből több, mint 8 évet én is veled töltöttem, és hálás vagyok a sok közös élményért, a SZOLGÁLATODÉRT, hogy a Pilates (és a többi fajta mozgás) része az életemnek… És VELED VAGYOK, ha ki is maradt pár nap itt-ott, mindent pótolni fogok! Örülök, hogy megismertelek, és remélem, még néhányszor 10 évig mehetünk együtt a Közös Úton! Szeretettel, Magdi” (Tolvay Magdolna)

 

“… nagyra becsüllek azért az igényes munkáért és hozzáállásért, ahogyan a Pilates missziót végzed.Tetszik, ahogy kapcsolatot tartasz a közönségeddel, ahogy lelkesítesz mindenkit. Nagyon színvonalas a honlapod és nagyon fontosnak tartom, hogy ilyen alaposan elmagyarázod-megmutatod a gyakorlatokat, így igyekszel pótolni a személyes jelenlétedet.” (Csóka-Jaksa Helga)

 

“Kedves Ági!
Az évfordulóhoz gratulálok!
Te többet tettél az egészség(re)nevelésért, mint az elmult 25 év eü-kormányzata.
Az általam még kivitelezhető gyakorlataid sokat segítenek, köszönöm!
Üdvözlettel: :  76 éves tanítványod”

Kedves Vendégem / Olvasóm / Barátom! Őszintén remélem, hogy további sokszor 10 évig megtisztelsz majd a figyelmeddel – azon vagyok, hogy még hosszú időn keresztül szolgálhassalak ;)!

Szeretettel: Ági

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük