Adventi Ágipilates Egypercesek – A Hattyú helyesen …

Szépen, lassan belecsúsztunk az Adventbe. Ám ez sem akadályoz meg abban, hogy elküldjem a következő videót, ahol megnézheted, hogyan is tudod a Hattyút helyesen kivitelezni :)! Ha sokszor fáj a derekad, ezért kerülöd a hátrahajlással járó gyakorlatokat, avagy valaki azt mondta Neked, hogy egyáltalán ne is hajolj hátra, mert az nem tesz jót a gerincednek, akkor ebből a videóból hasznos tudásra tehetsz szert :)!

A hátrahajlós gyakorlatok nagy kihívást jelentenek az emberek zömének. Sokan félnek tőle, mert fáj nekik. De azért fáj, mert nem helyes technikával kivitelezik a gerincnyújtó (extensiós) gyakorlatokat. S hogy hogyan is lehet ezt “jó helyről”, biztonságosan és fájdalommentesen kivitelezni?

Azért készítettem el videó formájában, hogy szemléletes legyen és hogy akár együtt tudj gyakorolni velem ;)! Mert a Hattyú, az 1-láb rúgás, a Páros lábrúgás … mind-mind a háti szakasz nyújtásáról szólnak és alapvetően semmi közük a derekadhoz. Ha erre ráérzel, sosem rettent el többé semmiféle gerincnyújtó gyakorlat ;)! Jó kísérletezést!

 

 

 

Hogy tetszett? Sok-sok ilyen és ehhez hasonló videó van még a tarsolyomban. Ha tetszett, iratkozz fel a blogértesítőre és oszd meg Barátaiddal, Ismerőseiddel is ;)!

Mindennapi Pilatesre fel!

Szeretettel: Ági

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük