Ági Pilates táborok 2011. – csak semmi pánik!

Mivel minden kedves törzstábor tagunk, blog-és hírlevél olvasónk és Bombanőnk tudatában van annak, hogy pont nyár elején érkezik a baba, egyre több “kétségbeesett” telefonhívást és e-mailt kapok tőlük ezzel a kérdéssel: “Mi lesz az idei táborokkal?” Hogy elejét vegyem a “pániknak, szeretnélek megnyugtatni …Naná, hogy lesznek idén is Ági Pilates táborok :)! Ki nem hagynám a “jubileumi”, 5. évadot! Mivel rutinos táborszervezőknek számítunk – az elmúlt 4 évben 15 tábort szerveztünk és bonyolítottunk le, átlag 35 fő részvételével / tábor – azt hiszem, az idei év is menni fog :)! Plusz a remek edzőgárda akár nélkülem is olyan órákat tart majd Erika vezényletével, hogy örök emlék marad Számodra :)!

OK, azért mégis csak nemsokára szülök, úgyhogy idén nem négy tábort szervezünk, de ami biztosan lesz, az a következő:

 • Dömösi, 1 hetes Ági Pilates Classic tábor – május 22-28.
 • Őszköszöntő Ági Pilates hoszzú hétvége törzshelyünkön,  a Búbánat völgyben – szeptember 29. – október 2.
 • Ami még nem biztos, de nagyon valószínű: minthogy csemete június elején érkezik, a június végi, exkluzív Szuperhétvége biztosan nem fog beleférni … viszont, könnyen lehet, hogy ezt az elmaradt tábort összevonjuk az augusztus végi Nyárbúcsúztató hosszú hétvégével – és egy nagyon spéci “Ági Pilates Nyárbúcsúztató Szuperhétvégét” rendezünk, egy szuper helyszínen, amit nem régen találtam (ennek még utána kell járnom, így erről biztosat kicsit később :))

Tehát, csak semmi pánik :)! Tábor lesz. Viszont ha bármelyik a Te érdeklődésedre is számot tarthat, azt javaslom, mielőbb jelezd Barta Zsuzsanna kolléganőmnek a dvd@agipilates.hu mail címen, mert a helyek gyorsan be fognak telni, ahogy elnézem … Várunk Téged is szeretettel :)!

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

2 válasz

 1. Sziasztok!
  Nem tudom mennyire él még ez a fórum, különösen így nyáridőben és közvetlenül iskolakezdés előtt, de azért feltennék 1 kérdést. Megtanultam hulahoppozni és érdekelne, hogy van-e ennek bármiféle jó hatása. Nekem csak azért volt most jó, mert ebben a nagy melegben a távgyalogláson és a hulahoppozáson kívül mást nem nagyon bírtam csinálni. Azonban az az igazság, hogy minél jobban megy annál kevésbé találom hatékonynak.
  Kedves Ági ezúton is gratulálok a babához. Sok örömet és boldogságot kívánok Nektek!
  Virág

 2. Kedves Ági,
  Figyelmedbe szeretnék ajánlani egy emberkét, aki csodát tett velem. Lehet emlékszel, hogy kinlódtam a térdemmel, állandóan bedagadt, vizesedett, már operálni készült az orvos, akihez a szükség bevitt. Teljesen véletlenül bekerültem egy masszőzhöz (a fiaimnak kötöttem le időpontot a közeli sportkastélyunkban, de az egyik gyerekem nem akart menni, igy én mentem be). Ő csak ránézett a térdemre, és azt mondta, hogy tud rajta segiteni. És müködik… Már 3 alkalommal voltam nála, és mintha kicserélték volna a lábamat. Kiderült, ő mondja, hogy a nyirokcsatorna volt eltömődve a térdemnél, azért volt a vizesedés és minden probléma. Meg a gerincemen is igazgat minden alkalommal.
  Azért irok ilyen hosszan, mert most minden nap úgy ébredek, hogy csoda történt velem és nem leszek nyomorék egész életemben. És most már teljes értéküen tudok majd tornázni…
  Azért gondoltam, hogy irok neked, mert a Te programod (ami itt-ott egy életprogram, nem egy egyszerü tornáról van szó)és szakmai elkötelezettséged és ennek a csodálatos masszőr családnak a tudása és úgyszintén elkötelezettsége a szakma iránt nagyon jól kiegészitik, kiegészitenék egymást. Tudom, hogy a Bombanő program és a táborok alatt is mindig igyekeztél jó szakembereket gyüjteni. Ez a masszőz (a családból én hozzá járok, de a férje, fia, menye is ezt csinálja) igazi mestere a szakmájának. Megkérdeztem tőle, hogy ajánlhatom-e őt neked, és azt mondta, hogy ő is keres jó szakembereket-edzőket. akiket a pácienseinek jó szivvel ajánlhat, és nem lenne ellenére kapcsolatba állni veled.
  A honlapjuk elég primitiv, ellentétben a szakértelmükkel.
  http://www.testrestaurator.hu
  Üdv, Éva
  Egészséget és vigyázz magadra és a babára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük