Ágipilates 2017 – és Boldog Karácsonyt :)

Kettőt pislantottunk és a 2017. is elszaladt! Komolyan, már csak a gyerekeimen látom, hogy repül az idő: idén az Elsőszülöttünk felnőtt státuszba lépett :)! De persze, mi nem öregszünk az Ágipilatesnél … hogy is tehetnénk, amikor a sok terv, esemény, rendezvény és a küldetésünk iránti elkötelezettség folyamatosan táplálja a tüzet ;)! S hogy mi minden történt velünk ebben az évben? Ebben a képes beszámolóban megpróbáltam összefoglalni Neked ;)!

 

A roppant hideg 2017-et egy maroknyi lelkes Csapat rögtön Pilatesszel kezdte, méghozzá a januári “I Love Pilates” napunkon 🙂

 

CRW_9740Foto_Adritol_2
CRW_9796Foto_Adritol_Csapat_2

 

Február különlegessége az 1. ízben Budapesten megrendezett Ágipilates Metamorfózis Nap, amelyet rekordszámú Pilates-rajongó tisztelt meg részvételével! Köszönet nekik a bizalomért …

 

IMG_4373IMG_4430
IMG_4440IMG_4444

 

Első nyári táborunk az 1-hetes, dömösi Ágipilates tábor – immáron a 11. tábori évadunkat nyitotta :)!

 

CRW_0719CRW_0742
CRW_0733CRW_0807
19075191_1453189518076779_252982118_n19114536_1453188091410255_1365176814_n

 

Aztán jött a nyár – és vele elindult a 30-napos, online Ágipilates Bikiniforma Kihívás, amelyhez a nyár folyamán 321 lelkes Résztvevő csatlakozott és ért el a programmal fantasztikus eredményeket 🙂 …

Itt nem szolgálhatok annyi fotóval, hisz e program erőssége pont az online elérhető Pilates programokban rejlett – vagyis a Résztvevők közül sokkal még soha nem találkoztam (eddig, legalább is :)), de azért akad néhány fotónk innen is 😉 …

 

Linda_a_sziklanKata_gyerkocokkel
Linda Finnországból vett részt a programban és még a
sziklamászás közben is gyűrte a gyakorlatokat ;)!
Kata pedig otthon, három kicsi Gyermekével tornázott
napi szinten :)!

 

És már el is érkezett az augusztus – ahol is a Szupertábor és különleges meghívott Vendégünk, Misty Tripoli, a Groove Anyukája várt ránk 😉 …

 

IMG_4941IMG_4960
IMG_4817IMG_4826
IMG_4824IMG_4970

 

Nyár után az ősz jött – vele pedig az Őszköszöntő Ágipilates tábor, az idei utolsó  🙂 …

 

 IMG_5228IMG_5226 
 IMG_5147 IMG_5280

 

Ősszel pedig húztam egy lapot a 19-re 😉 …

 

… és Erával belekezdtünk valami olyanba, amiről hisszük, hogy 40 feletti Nők – a mi korosztályunk 😉 – százezreinek életét fogja megváltoztatni!

Ez a Jövőre fiatalabb! mozgalom és a hozzá tartozó online Életút Program, amely a lendületes 40 feletti Nőknek szól – akik nem fogadják el a fiatalság kultuszát és tudják, hogy az élet tartogat még számukra sok-sok meglepetést! Mert az élet 40 felett kezdődik csak igazán 😉 … a programban már 100 bátor, lelkes Jelentkező vesz részt! S ha Téged is érdekel, miről is szól ez az egész, itt megnézheted ;):

Jövőre fiatalabb! – a lendületes 40 feletti Nők online Életút Programja

Most pedig itt állunk a Karácsony küszöbén és én szeretném megköszönni Neked egész éves, lankadatlan figyelmed, aktivitásod, Pilates iránti érdeklődésed – rajongásod!

 

 

karacsony2

 

 

Gyakorta mondogatjuk, hogy a Karácsony a szeretet ünnepe. De kinek a szeretetéé? Erről néha elfeledkezünk, pedig a lényeg itt lakozik – nem a Fa alá felhalmozott ajándékkupacokban …

“Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, az el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (Jn 3:16)

Karácsonykor Jézusra, az Ő születésére emlékezünk és az Atya irántunk tanúsított szeretetére, amelyet azzal fejezett ki, hogy elküldte Fiát, a Megváltót, közénk, emberek közé, ide a Földre … ennél szebb ajándékot elképzelni sem tudok.

Kívánom Neked, hogy sikerüljön lelassulnod, békében, nyugalomban töltened az Ünnepet és átélned az Igazi Karácsony hangulatát !

Szeretettel: Ági

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

6 válasz

 1. Áldott, szeretetteljes, nyugodt ünnepet és sikeres új évet kívánok!
  Az új évben váljanak valóra eltervezett célkitűzéseid, saját és mindannyiunk örömére, mert általad mi is épülünk. (Ebben az évben is nagy élmény volt a Dömösön eltöltött 1 hét.)

  1. Ildikém,

   Köszönjük szépen! Én pedig kívánok Neked jó egészséget, sok mozgást és boldogságot az újesztendőre! És nagyon köszönjük, hogy velünk tartasz a Jövőre fiatalabb! Programban is!
   Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is újra találkozunk!

   Puszillak: Ági

 2. Szeretetben, örömben együtt töltött szép karácsonyt és reményeiteket beteljesítő, boldog újesztendőt kívánunk Neked Ági, szeretteidnek és a Pilates táborok minden résztvevőjének Szilágyi Domokos versével:

  Ne a hóban, csillagokban,
  Ne ünnepi foszlós kalácson,
  Ne díszített fákon,
  Hanem a szívekben legyen karácsony!

  Jövőre ismét veletek leszünkI

  1. Évike drága,

   Nagyon köszönjük! Kívánunk Nektek jó egészséget, boldogságot 2018-ra és alig várom, hogy újra találkozzunk az 1-hetes táborban :)! Tamást is puszilom!

   Szeretettel: Ági

 3. Köszönöm az ünnepi összefoglalót! Szép év volt. Változatlanul jó volt a lelkes csapat tagjának lenni.
  Nagyon boldog ünnepeket kívánok. A magánéletben sok gyönyörű pillanatot és a munkában hasonló sikereket kívánok 2018-ban is!

  1. Drága Katikám,

   Hálás vagyok, hogy ilyen régóta a Csapat tagja vagy – nagyon köszönjük :)! És kívánok én is minden jót, egészséget, békességet, szeretetet 2018-ra! A többi jön magától 🙂 … és várunk a táborokban 2018-ban is :)!

   Millió puszi: Ági

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Szívből éld!” – Tavaszváró 3-az-1-ben Pilates nap Ágival, február 24-én, a BME Sportközpontban!

Ahol nem csak a Pilatesben mélyedhetsz el és alapozhatod meg a tavaszi rutint, hanem megálmodjuk – és persze meg is tervezzük – a 2024-es éved!
A nap végén pedig mindezt egy közös vacsorával ünnepeljük meg – mert megérdemled

Szívből éld! Pilates nap