Ágipilates “tornamorzsa” 1.: “Mindent bele!” popsi gyakorlat ÉS kezdj el ismerkedni a Győztesek észjárásával :) …

Örülnél egy szuper-hatékony Pilates popsi gyakorlatnak? Így a strandszezon elején nagyon kevés Nő felelne NEM-mel erre a kérdésre 🙂 … (ha Te közéjük tartozol, jó Neked – irigylésre méltó vagy ;)!) Ha viszont érdekel, íme, az egyik leghatékonyabb Pilates popsi gyakorlat, a Térdelő Oldalláb széria …

A 30-napos Bikiniforma Kihívás első 10 napjának Pilates programja popsira „gyúr”, méghozzá a „Mindent bele!” popsi-és combprogrammal. Ebből adok Neked ajándékba egy igen-igen hatékony gyakorlatot, a Térdelő Oldalláb szériát, ízelítőnek – majd szólj, ha nem érezted ;)!

Végezd el ezt a gyakorlatot mindkét oldalra, legalább 10 napon keresztül – érezhető változáson megy keresztül a farizmod és a látvány is önmagáért beszél majd! Pedig ez csak egyetlen gyakorlat 🙂 … Akkor vajon milyen lehet az egész …?!

 

 

Aki kipróbálta már, így vélekedik:

„Az új program comb és fenék programja megizzasztott, 1 hét után talán már valami olyasmit is sikerül csinálni, amit mutatsz! (remegett kezem-lábam, de most már sokat fejlődtem) Barbit idézve:”ez egy gyilkos, Anya … kell a ….. izének  bikiniforma “, de azért csinálja!”
Püspökiné Tóth Gabriella, Hatvan

 

S hogy hogyan tudod rávenni Magad, hogy tényleg minden nap meg is csináld? Erről szólnak a Kihívás 3-perces Győztes Észjárás videói, amelyek közül az első a „végigcsinálás tündérmeséjéről” és a „biztos velem van a baj” elméletről (illetve annak érvénytelen mivoltáról) tanít Neked … Mert a jó hír: nem Veled van a „baj”, s ez innen rögtön ki is derül ;)!

 

 

Gondolkodj el rajta, Te hányszor voltál dühös Magadra, mert valamit feladtál, vagy félbehagytál?! Egy diétát, a rendszeres testmozgást, vagy akár az angol nyelvleckéket …! Vajon miért van ez és mit tégy azért, hogy Veled ez többé NE fordulhasson elő?!

Ha komolyan érdekel, a 30-napos Bikiniforma Kihívás Programban a probléma mélyére áshatsz és a megoldást is megmutatom Neked! Az első 10 napban ugyanis a 3-perces Győztes Észjárás videók segítségével megismertetlek Téged az ember kettős irányítórendszerével és olyan stratégiákat adok a kezedbe, amellyel bármikor, bármit végigcsinálsz majd! Többek között a 30-napos kihívást is … (ezt azért mondom ilyen biztosan, mert eddig 4 Csapat 432 Résztvevője is végigcsinálta, méghozzá milyen eredményesen …!)

A 30-napos Kihívás idei 2. Csapata június 27-én STARTOL. Vajon Te is ott leszel a “fedélzeten”?

https://agipilates.hu/30-napos-bikiniforma-kihivas-regisztracio/

Szeretettel várunk :)! Ha van olyan, nyaralás előtt álló, esetleg vadul fogyókúrázó, kétségbeesett Nő ismerősöd, Barátnőd, akinek nagy szüksége lenne nem csak a bikiniformára – méghozzá mielőbb – hanem egy kis motivációra, lelki támogatásra, egy összetartó, szuper Csapat erejére, no és persze a Győztesek Észjárására, megköszönöm előre is, ha megosztod vele ezt a bejegyzést :)!

Szeretettel: Ági

Ui.: Hamarosan érkezik a következő “torna morzsád” – méghozzá a BeahBody programból, egy új Győztes Észjárás videóval fűszerezve 😉 …

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük