Ágipilates tornamorzsa 3.: Próbatétel 1-2. ÉS beszéljünk a kitartásról :) …

A 30-napos Ágipilates Bikiniforma Kihívás 3. programja a “Hasmánia”. Időtartam szempontjából a legrövidebb – ám ez ne tévesszen meg! A Lányoktól érkező visszajelzések alapján messze ez a legnagyobb kihívást jelentő program – nem a véletlen műve, hogy a 3. harmadra került ;)! Benne csupa-csupa olyan gyakorlattal, amelyek lehet, hogy a szuper erős hasizmokkal rendelkezőknek is meglepetést okoznak, mint pl. a Próbatétel 1-2-3. 🙂 … az 1-2-vel mindjárt le is tesztelheted Magad 😉 …

A Próbatétel sorozat a Pilates egyik legérdekesebb sorozata (3+1 extra erős gyakorlatból áll), amelyre jól fel-és elő érdemes készítened a tested, hogy egyáltalán nekifuthass. Az érdekessége pedig abban áll, hogy szinte minden Pilates eszközön kivitelezhető és benne is van a sorozatokban, ám mindenhol nagyon másak a gyakorlat dimenziói. Míg a Reformeren, a nagydoboz tetején “gyilkos”, a Cadillecen, az áttoló keret segítségével egész barátságos és  azt is megkockáztatom, hogy “könnyű” (legalább is kivitelezhető ;)). A Wunda széken, a kicsi alátámasztási felületen, megint csak emberpróbáló. S hogy a matracon milyen? Tapasztald meg Magad :)!

 

 

S hogy mit gondolnak a Bikiniforma Kihívás Csapattagok a Hasmánia programról?

“Sziasztok! Tegnap volt az első hasmánia. Hűű. Olyan könnyűnek látszik, ahogyan Ági végzi a gyakorlatokat :). Nos, nem olyan könnyű, de majd LESZ :D! Hajrá mindenkinek!”

Nyilas Andrea, Leányfalu

“Bevallom, én egy idő után csak ültem és néztem, ahogy Ági folyamatosan csinálja. Aztán az jutott eszembe, hogy biztos bennem is több van, mint gondolnám, és a lábsorozat is így kezdődött, úgyhogy biztos ez is menni fog…”

Hermandy-Berencz Éva

“Ma csináltam én is az első hasmániát. Mit mondjak, kemény de brutál jó. Van hová fejlődni, de örömmel csinálom Sok sikert mindenkinek!!!!!!!!!”

Joó Ágota

 

És akkor nézzük, hogyan sikerült eljutniuk a Csajoknak a 3. etapig! Mert ehhez szükséges egy olyan dolog, amit “Kitartás”-nak hívnak. A kitartásról sokan – teljesen helytelenül – azt gondolják, hogy az vagy van, vagy nincs. Pedig ez nem így működik! A kitartás egy mentális izom, amely – fizikai társához hasonlóan – fejleszthető, edzhető! És ahogy “combosodik”, úgy válsz Te egyre rendíthetetlenebbé – mígnem egy napon teljesen belülről fakad, mert tudod, hogy “a nyertesek soha nem adják fel – és aki feladja, sosem nyer”. Tehát, beszéljünk a Kitartásról :):

 

 

Ilyen kalandokban van része azoknak, akik velünk tartanak a Bikiniforma Kihívás programjában :)! Hihetetlen változások, fantasztikus eredmények, napi szintű csodák – és nagyszerű emberek! Jelenleg a 2. Csapattal 100 fő halad előre az úton a PROGRAMBAN, amelyet idén még 1x, utoljára elindítok, augusztus 9-én!

Ha nem szeretnél lemaradni, itt tudod jelezni, hogy feltétlenül tudni szeretnél arról, amikor a Kihívást utoljára elindítom:

https://agipilates.hu/30napos-bikiniforma-kihivas/

Téged is szeretettel várunk ;)! Hozd Barátnőd, Szomszédasszonyod, Testvéred … mert az átalakulás törvényszerű és elkerülhetetlen! Örökre hálásak lesznek Neked ;)!

Csodás nyári napokat! Szeretettel: Ági

Még ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük