Aktív seniorok

Az idő rohan és egyszerre azon kaptad magad, hogy túl vagy az 50-en, netán a 60-on. Ezzel nincs is semmi gond, de hirtelen mindenkinek újra szüksége lett Rád; érzed is, hogy a jó kondi “alapkövetelmény”, mert anélkül nem bírod az igénybevételt! Szívesen olvasnál jó tanácsokat arról, hogyan őrizd meg a súlyod és mit csinálj, hogy ne fájjanak a hátad, az ízületeid? A “Szupernagyi Csomagban” mindent megtalálsz, a video alatt leled – ajándék tőlem, Neked :)!

 

[post-content id=588]

 

Magadra ismersz?

Néha azon gondolkodsz, hogy utoljára talán akkor volt Magadra ilyen kevés időd, amikor kicsik voltak a gyerekek … Most már nagyok. De sokat segítesz nekik. És az idős szüleidnek is. Kire számítsanak, ha nem Rád? Tulajdonképp egyáltalán nem bánnád ezt a „kétlaki” életet (szereted, hogy mindenkinek szüksége van Rád és Te fogod össze az egész Családot), ha nem lenne ilyen fárasztó!

 

Hisz Te sem vagy már “20 éves”:) … Sokkal könnyebben fáradsz és bizony sokszor itt fáj-ott fáj- amott fáj! Különösen a hátad és az ízületeid érzik a terhelést és a sok stresszt. Hisz még a munkahelyeden is helyt kell állnod. És itt vannak azok a fránya kilók is: az elmúlt években valahogy mintha sokkal jobban „ragaszkodnának” hozzád … hiába, enni szeretsz, mozogni és magaddal foglalkozni meg nincs túl sok időd; vagy fáradtnak érzed magad hozzá; vagy lusta vagy – esetleg mind egyszerre:)!

 

 

Számodra az „ideális” nő …

… aki mindemellett tud időt szakítani magára is! Mozog és így képes az optimális testsúlyának megőrzésére. A mozgás következtében pedig egészségesen tartja gerincét és ízületeit, fájdalommentesen tud mozogni, szép testtartással rendelkezik. Egészségesen táplálkozik és ezt a családjának is megtanítja. Kora ellenére energikus és magabiztos.

 

Te is pont ilyen szeretnél lenni! És érzed magadban az erőt és a kedvet, hogy ilyenné válj, ha … lenne valaki, aki állandóan motivál! Aki itt van Veled, „fogja a kezed” és nem hagyja, hogy „szétess” a nehéz időszakokban sem! Ha megengeded, ez leszek én:)!

 

 

Ágota csípőjének nagyon jót tesznek az Oldalláb szériák gyakorlatai :) ...
Ágota csípőjének nagyon jót tesznek az Oldalláb szériák gyakorlatai:) …

 

Gyere velem Te is a „pilatesi úton” és olyat tapasztalsz, hogy magad is meglepődsz rajta :)!

Először is, olvasd el a csak Neked összeállított „Szupernagyi Csomagot”, amelyben nem csak hasznos tippeket, tanácsokat találsz, hogyan tarthatod frissen, karban a tested, hanem kimondottan Neked szóló Pilates gyakorlatokat is!

Aztán – ha még nem tetted – kezdj bele a Pilatesbe MOST :)! Ha nincs a közeledben Pilates óra, az Ágipilates DVD-k segítségével otthon is tökéletesen elsajátíthatod a gyakorlatokat! A DVD-ket a Webshopban találod!

Ha pedig szívesen csatlakoznál az Ágipilates közösséghez, szeretettel várlak nyári Pilates táborainkon, ahol nem csak a Pilates gyakorlatokat sajátíthatod el tökéletesen, de lelked is felfrissül! És igen, a Te korosztályod tagjai is rengetegen vesznek részt táborainkon, amelyekről a Táborok menüpont alatt olvashatsz…

 

Ugye, most már elhiszed, hogy Neked is sikerülhet?

Ha további kérdésed merülne fel, az „Edző válaszol” rovatban sok-sok kérdést és a rájuk adott válaszaimat is megtalálhatod! Ha olyat kérdeznél, amire nem találsz választ, csak írj nekem az agi@agipilates.hu mail címre! Örülök, ha segíthetek! Remélem, egy napon személyesen is megismerjük majd egymást .

Szeretettel: Ági

 

Még ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük