Brazdáné Verebélyi Éva

8 napja írtam Neked, és már aznap – belekeseredve a tornámba és megint 2-2,5 ujjnyi diastasis-ba – elkezdtem naponta többször csinálni az általad leírt törölközős gyakorlatot. Itt vergődtem a törölközővel tévézés, játszás, vagy épp mosás közben… napjában többször.

Mikor megjött a leveled ismét felszívtam magam, mert nem tudjuk megoldani mostanában a találkozót, sajnos csak a párom van és nem tud most szabit kivenni.

Ekkor a mostani tornámat visszaváltottam az eredeti pilates-féle gyakorlatokra.
Mivel ahogy nekem tanították, úgy minden torna után szétment a derekam a fájdalomtól, így nem figyeltem rá. Egy dologra figyeltem, hogy az erőközpont meglegyen, zárt hassal. Minden gyakorlatot abban a tartományban végeztem, ahol a hasam zárva tudott maradni és kihagytam a csavaró gyakorlatokat!

Egyébként semmi derékfájásom nincs azóta és mennyei volt a torna! 

Már abban sem hittem, hogy be tudom csak úgy zárni ahogy írtad, ehhez képest nemhogy a gyakorlat közben tudtam bezárni, de tegnap és ma már sima diastasis ellenőrzésnél is zárva volt a hasizmom! Azóta a család engem vizsgálgat, ők sem hiszik el.
A barátnőm is végigcsinálta a loveyourbelly tornát, eredmény nála sem volt! Most ő is látta  a hasam, és pilates-ezni akar 🙂
Tesóm testépítő + rekreációs szakedző, ámulta eddig is a kockás, kőkemény hasizmomat, meg azt hogy milyen szörnyen néz ki, ha diastasis választja szét :l most nem hiszi el hogy napok alatt ilyet tud fejlődni a hasizom!! ők nem tanultak ilyenről anno… 
Szóval másfél év hasztalan küzdelem után én Neked KÖSZÖNÖM NAGYON! 

Ezek után kedvet kaptam nemcsak a pilates-hez, de ahhoz is hogy edzői szinten elvégezzem egyszer.
Amint lesz lehetőségem egy magánórára vagy tanfolyamra ezt csak Nálad fogom megtenni.

Még egyszer nagyon köszönöm! 

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük