Érett nők

Hosszú időn keresztül a CSALÁD állt az első helyen az életedben: őket szolgáltad ki, szaladtál a gyerekekért az iskolába, különórára, szülői értekezletre … Most, hogy “hirtelen” nagyok lettek és már nem igénylik annyira a folyamatos figyelmet, egy csapásra több időd lett. És ezt szeretnéd Magadra fordítani: érdekel, hogyan lendülj anya üzemmódból újra NŐbe?
A “Nő a topon” csomagból megtudhatod, mi is a tartós karcsúság titka, hogyan és mit eddz, hogy azt érd el, amit szeretnél … és még rengeteg hasznos dolgot, amellyel látványos változások fognak végbemenni rajtad és benned! S ha folyamatos motivációra vágysz, olvasd a blogot és kövess minket a Facebook-on – megéri ;)!

 

[post-content id=583]

 

Magadra ismersz?

A gyerekek már egyre nagyobbak, így egyre több idő jut Magadra. Eddig az egész életed a Családod körül forgott, de most szeretnél végre többet foglalkozni saját magaddal és előrébb kerülni egy kicsit a családi rangsorban. Jó volna újból felfedezni saját magad, mert az elmúlt évtizedekben mintha elfelejtetted volna, ki is vagy és mit is akarsz valójában! Hogy mire vágysz, mik a céljaid, az álmaid… Épp itt lenne az ideje, hogy megvalósítsd őket – ha most nem, akkor mikor?

 

A külsőd is „rendbe kéne rakni” egy kicsit – hisz most éled „másodvirágzásod”; az éveid gyarapodásával nem öregszel, csak megérsz, mint a jó bor:)! Szeretnéd, ha a Párod szemében újra megcsillanna a fény és látnád rajta, milyen büszke, hogy „ilyen jó NŐ a Felesége”
Igen is, jogod van, hogy elkezdj tornázni, hogy elérd az áhított ideális testsúlyt és hogy a Családod ebben ne gátoljon, hanem inkább támogasson! Ez a legkevesebb, amit megtehetnek, elvégre eddig róluk szólt az életed …

 

Szerinted az ideális nő …

Képes időt szakítani magára – nem csak elméletben, de gyakorlatban is. Jól érzi magát a bőrében és megőrzi fiatalos külsejét. Vannak céljai, amiket a környezete is elfogad – még akkor is, ha ez pl. új dolgok megtanulását jelenti, ami gyökeres változást hoz a nő életében – sőt, még támogat is. Tulajdonképpen ez nem is áll olyan messze tőled …

 

Nálunk pedig a legjobb helyen jársz, mert mindent megteszek, hogy segítsek Neked ezen az úton. Nagyon jól tudom, hogy mozogni elkezdeni egyáltalán nem könnyű – különösen, ha az ember lánya már jó régen nem csinált semmit! Ráadásul ott a félsz is, hogy ki, mit fog szólni … fog-e menni … mi van, ha bénának érzem magam … stb. stb.

 

A Pilates a legjobb mozgásforma, amit elkezdhetsz: ha nem is emlékszel pontosan, mikor is mozogtál utoljára, de akkor is, ha ugyan mozogsz, de az eredménnyel nem vagy különösebben elégedett!

 

Te és a Pilates

A 30-at elhagyva az ember néha már érzi, 40 után meg határozottan látja, hogy a gravitáció az ő bőrét és izomzatát sem kíméli. Szomorú, de ez tény, amit megváltoztatni ugyan nem lehet, de tenni ellene IGEN! Számomra a Pilates hatékonyságának legékesebb bizonyítéka az volt, amikor 2007. tájékán megismerkedtem az amerikai mesteredzőimmel, akik akkor 40-es éveik közepén járhattak. Évente – kétévente találkozva velük, arra lettem figyelmes, hogy nem öregszik a testük, hanem mintha egyre jobban néznének ki :)! Ja, kérem, a napi Pilates hatása! Azóta rengeteg, az alakjával örök-elégedetlen Nővel volt szerencsém együtt dolgozni – és a Pilates verhetetlen alakformáló hatásáról megbizonyosodni:)!

 

Évca - 2 fiatal felnőtt édesanyja - a Páros láb nyújtást gyakorolja :) ...
Évca – 2 fiatal felnőtt édesanyja – a Páros láb nyújtást gyakorolja:) …

 

Ugyanakkor azt is tudom, hogy a tested mellett lelked, szellemed harmóniába kerülése is milyen fontos! Ezért a Pilates torna mellett – amelyet az Ágipilates DVD-k segítségével akár otthon, a lejátszód előtt tornázva is elsajátíthatsz – összeállítottam Számodra olyan motivációs anyagokat, amelyekkel lelkesedésed szinten tudod tartani. Szerezd meg a csak Neked szóló „Nő a topon” csomagot, amelyben millió hasznos tanács, tapasztalat vár megosztásra, hogy olyan formában tündökölhess ismét, mint 20 éves korodban (vagy annál jobban:))

 

Ha pedig szívesen csatlakoznál az Ágipilates közösséghez, szeretettel várlak nyári Pilates táborainkban, ahol nem csak a Pilates gyakorlatokat sajátíthatod el tökéletesen, de lelked is felfrissül!

Ugye, most már elhiszed, hogy Neked is sikerülhet?

Ha további kérdésed merülne fel, az „Edző válaszol” rovatban sok-sok kérdést és a rájuk adott válaszaimat is megtalálhatod! Ha olyat kérdeznél, amire nem találsz választ, csak írj nekem az agi@agipilates.hu mail címre! Örülök, ha segíthetek! Remélem, egy napon személyesen is megismerjük majd egymást .

 

Szeretettel: Ági

 

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük