Forma-Tervező: Itt a tartozásom Feléd … Pilates események forgatagában (képes beszámolók)

1.) 3 éves az esztergomi Ági Pilates Klub!

A szülinapot immáron hagyományosnak mondható, szeptemberi ingyenes Nyílt Napunkkal ünnepeltük meg és köszönthettünk mindjárt 17 új Klubtagot sorainkban! Köszönjük a bizalmat :)!

S hogy milyen volt a hangulat a Nyílt Napon? Alábbi képek “árulkodnak” róla:

Szívesen Pilates-eznél Te is, de nem tudod, hová, kihez menj? Szívesen segítünk! Csak írd meg, hol laksz és mi megnézzük, van-e nálunk végzett klasszikus Pilates edző a környéken, akit jó szívvel ajánlhatok!

Ha Te az otthon-tornászók táborába tartozol, az oldal alján található DVD-k segítségével úgy sajátíthatod el a Pilates-t, ahogy azt Joseph Pilates megalkotta :)!

2.) őszköszöntő Ági Pilates hosszú hétvége a Búbánatvölgyben – szeptember 30. – október 3.

Fantasztikus hangulat, rengeteg mozgás; 40+ -os korosztály! Imádtam!!!

Pilates-eztünk – mindennap kétszer; kipróbáltuk a BodyArt-ot Erikával, a PortDeBras-t, Eszter 3/4 wellness step-et tartott, amíg én elrohantam a Fintess Compan  y kongresszusra (mert persze, hogy bírt egybeesni a tábor és a wellness kongresszus :)); nordic walkingoltunk és ökoházat látogattunk, ahol kiszámolgattuk, mekkora az ökológiai lábnyomunk (hisz mi nem csak test, de környezet-tudatosak is vagyunk :)); kipróbáltuk a Klubban az MV fitnesz széket és persze, hastáncoltunk is … Közben pedig – mivel mozgás és táplálkozás kéz a kézben járnak, vagyis hiába tornázunk mi mindennap, ha közben magyaros koszton élünk – az Angyalok Konyhája menüjét fogyasztottuk. Sőt, lejött hozzánk Dudás Kata, az Angyalok Konyhájának alapítója (képen alul) és roppant érdekes, interaktív beszélgetés keretében tudhattunk meg sokat a táplálkozásunkról és testünk lelki történésekre válaszul adott reakcióiról …

A Lányok pedig így érezték Magukat:

“Nehéz olyat írnom, amit még nem mondtam el. Nem véletlenül jövök el újból és újból. Fizikailag és mentálisan feltöltődve fejezem be ezt a 4 napot is – mint mindig. Jó látni azokat a Nőket, akik ismerkednek a Pilatessel, mint mozgásformával, és ahogy egyre magabiztosabbak lesznek.

Ismét csak köszönni tudom e nem könnyű, de nagyszerű négy napot.”

Bihari Katalin, Budapest

“Semmit nem tudtam a Pilates-ről, így várakozással tekintettem erre a négy napra… Ági személyisége az interneten keresztül is megfogott, de itt a Táborban megerősítette, hogy jó útra kell térnem!”

Liptay Gabriella, Budapest

“Harmadik alkalommal vettem részt őszköszöntőn, és jövőre is jövök! Itt mindig kapok korrekciót, útmutatást, lelkes vezetést ahhoz, hogy jobban csináljam, amitől minden könnyebb lesz. Ági mindig lenyűgöz, nagyon élveztem minden órát.”

 Dr Répásiné Veres Ágota, Aszód

“Azt vártam, hogy megtanuljam a Pilates alapjait, hogy otthon gyakorolhassam a DVD-kről. Kár, hogy nem szántam rá magam hamarabb – de úgy látszik, most jött el az ideje ! Ha tehetném, minden Táborra eljárnék!

Halmos Anna, Budapest

3.) Ez pedig már a Fitness Company őszi Wellness Kongresszusa a Népligetben (október 2-án), ahol eszközös Pilates órát tartottam …

Hát, azt jó ha tudod, hogy nem ez az ideális látszám egy Pilates órán – de ezek a kongresszusok soha nem az “ideális”-ról szólnak! Egyébként igazi megtiszteltetés, hogy itt taníthattam – köszönöm a jelenlévők lelkes részvételét :)!

Szeretettel: Ági

Ha ruganyos hátra, feszes alakra is vágysz, akkor ismerkedj össze ” Pilates 13″ DVD-vel, amelynek 5 db 13-16 perces blokkja gondoskodik arról, hogy otthon máris belekezdj – még akkor is, ha nem most volt, hogy utoljára valamit sportoltál :-)! Végezd ezeket a programokat heti 3-4 alkalommal, s már az első hét után azt érzed, “zongorázni” lehet majd a különbséget tested működésén és közérzeteden … (Kezdd mindjárt az oldalt található gyakorlatokkal, amelyek szintén innen valók :-)!
Nézz bele!

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük