In medias Pilates nap – az ilyen élményekért lesz az ember edző :) …

Minden csak nézőpont – és hozzáállás kérdése. Az én nézőpontom szerint, legalább is 😉 …
A járvány időszak egyértelműen a virtuális közeg erősödését vonta maga után – az edzői szakmában is. A tavaly novemberi szigorítások – edzőtermek újfent történő bezárása, ennek hatására a sportolók “elmagányosodása”, közösségektől történő szeparációja és a motivációhiány, lendületvesztés, amelyet mindez okozott – arra indított, hogy csináljuk online :)! Decemberben kezdte működését a “Mozogj szabadon!” virtuális stúdió, pazar edzőgárdával, amelynek jan.9-én online Nyílt napot rendeztünk. A tapasztalatunk? Lenyűgöző 🙂 … hálás köszönet érte mindenkinek, aki részvételével megtisztelte ezt az online rendezvényt!

Mert ez valami csoda volt ?! Már az elején lehetett érezni a Csapatszellemet és azt a kohéziót, ami összekapcsolta a jelenlevőket – még ha “csak” az éteren keresztül is 😉 …
 
Szívmelengető és lélekemelő volt számomra látni azt a lelkesedést, jókedvet, elköteleződést, kitartást, amivel nem csak jelen voltak a Résztvevők (mintegy 130-an), hanem szinte “belevetették” magukat az események forgatagába ?! A szeretet-energia szinte tapintható volt így is …

 
 
 
Persze, jöttek régi, kedves, ismerős Vendégek – és érkeztek új velünk tornázók is! Mindenkinek nagyon örültünk …
Az járt a fejemben, hogy a valóban mozognivágyókban ott az akarat, az elszántság – ha mellé kapnak egy jó kis programot, inspirációt és egy szuper Közösséget, nincs, ami megállíthatná őket 😉 …

Volt, aki 4-5 órát is “végigtolt”‘ a kilencből, ami több, mint tiszteletreméltó teljesítmény ;)!

 
Hihetetlen érzés volt egyszerre ilyen sok embernek órát tartani online (átlag 70-80-an voltatok bent 1 órán!). Külön megtisztelő, hogy nem csak Magyarországról, hanem a szélrózsa minden irányából csatlakoztatok hozzánk: Ausztria, Németország, Anglia, Kanada, Finnország … s ki tudja még, melyik ország lakóiként is jöttetek ?! Köszönjük.

Nagyon büszke vagyok az Edzőcsapatunkra is: csudaklassz órákkal készültek, amelyeket kedvesen-vérprofin-türelmesen és jókedvvel adtak át Nektek (pont úgy, mint ahogyan az lényükből fakad ;))!

 
 
ÉS IGEN! Már többen kérdeztétek, a válasz pedig egyértelmű: biztosan tartunk még ilyen napot a jövőben is ? … fogsz tudni róla.
 
Optimizmusom a jövőt illetően pedig töretlen: hisz egyre többen vagyunk! Egyre többen, aki tudatosan döntenek a testmozgás, az egészséges táplálkozás és az önfejlesztés mellett – s ezt sugározzák környezetük felé is. Akik tudják, hogy a felelősség saját fittségük-egészségük (végső soron, egész életük) vonatkozásában a saját kezükben van, s ezzel élni is kívánnak! Szuper, hogy Te is közéjük tartozol ?!
S ha van kedved továbbra is velünk tartani, tudod, a “Mozogj szabadon!” Virtuális Stúdió mától újra tárt kapukkal vár Téged is ?!
Itt nézd meg, milyen órákkal is várunk Rád :): https://agipilates.hu/virtualis-studio/
 
Szeretettel: Ági 

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Egy válasz

  1. Nagyon csodálatos volt az In medias Pilates nap! Mindjárt a legelső órára becsatlakoztam,azután jött a második ami annyira magával ragadott , hogy alig tudtam ott hagyni a monitort , de ebédet kellett főzni a családnak ,így muszáj volt ! Mire újból indult a torna nagy lelkesedéssel fogtam hozzá és összesen öt óra volt amit teljesen végig tudtam tornázni. A többin csak nézőként vettem részt , mert annyira jól koreografált tornával készültek a kedves Edzők és olyan lelkesedéssel adták át a tudásukat ,hogy teljesen lenyűgőzőtt! Minden csodálatom és elismerésem az Áginak és a Stúdió Edzőcsapatának !!! Nagyon jól megszerveztétek ! Köszönöm,köszönöm,köszönöm! Na az még egy ráadás volt , hogy még ajándékot is kaptam a Virtuális Stúdió óráit kedvezménnyel vehetem meg, mert részt vettem a jeles napon ! Kivánok Nektek sok sikert a munkátokhoz ! Őszinte szeretettel és hálával ! Tamás Tiborné Ildikó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük