Induljon a banzáj! JÖN a 21 napos Tavaszi Test-ébresztő Kihívás :) …

Újra itt a tavasz és a Te tested még mindig “téli álmot” alszik :)? Ébresszük fel együtt, az elkövetkező 21 napban …
Az Ágipilatesnél évek óta hagyomány a tavaszi Pilates Kihívás – s ezt a régi, jó szokásunkat idén is folytatjuk! Ez alkalommal új formában – videók segítségével :)! Tarts velünk Te is és idén kezdd időben a rákészülést 😉 …

21 nap – 21 mini Pilates videó …  Különleges megközelítésben :)! Fogyj, formálódj, feszesedj, nyúlj – legyen szebb a tartásod ÉS a mozgásod! A Pilates gyakorlatokkal mindez könnyebben megy majd, mint gondolnád! Persze, lesz hasizom is – anélkül nincs is Pilates óra! – no meg popsi. És gerinc … és minden! Különleges logika mentén haladunk! Mert van az a kor – mondjuk 40 fölött 🙂 – amikor már nem csak – sőt, elsősorban nem – az számít, hogy lapos-izmos-gömbölyű legyen (gondold oda a megfelelő testtájékokat ;)), hanem az is, hogy mozogjon! Hogy ne fájjon! Meg kattogjon … Hogy ne “vonszold” magad a testedben, mint egy berozsdásodott karosszériában! Hanem ha valaki Rád néz, a mozgásod – tartásod alapján még csak véletlenül se tudja megsaccolni a korod 😉 … (értsd: olyan ruganyos, fürge, erős vagy, mint zsenge leánykorodban ;)) Nna, erre is gyúrunk az elkövetkező 21 napban.

S hogy mi lesz a hasaddal? Meg a popsiddal? Naná, hogy formálódni fog!!! Meg feszesedni … de ez “csak” egy mellékhatás lesz! Szóval, 21 olyan nap áll előtted, amelynek a végére éveket fog fiatalodni a tested ;)!

 

 

Szívesen belevágnál Te is? A Tavaszi Test-ébresztő Kihíváshoz május 12-ig tudsz csatlakozni 😉 –
utána a feliratkozó űrlap nem lesz elérhető! 

A menetrend pedig a következő lesz: a blogban a 21 napos, ajándék Tavaszi Test-ébresztő Kihívás első három videóját fogod megtalálni. 

Szeretnéd megkapni az összes többit is?

Akkor add meg keresztneved és e-mail címed a bejegyzés alján található űrlapon, kérlek, hogy mindet elküldhessem Neked! Ezzel a Program iránti elköteleződésed is kifejezed és nagyobb valószínűséggel csinálod végig az egészet. Amint elküldted mail címed, mail fiókodba rögtön megérkezik Hozzád az 1. nap anyaga, s aztán minden nap egy új videó ;)! Hogy valóban megkapd a leveleinket, a mail boxodban állítsd be az agi@agipilates.hu címet biztonságos küldőként, lécci :)!

S tudod, én sosem árulok zsákbamacskát – íme, a teljes “menetrend”: ez vár Rád az előtted álló 3 hétben, ha Te is velünk tartasz ;)!

 

 

TAVASZIEBRESZTOGYAKORLATOKPDF2web 

 

“De ki vagy Te? Miért pont Neked higgyek, Ági?”

 

Ha még nem ismersz és fenti kérdések Benned is felmerülnek – teljesen jogosan 🙂 – szeretnék Neked röviden bemutatkozni:
ki vagyok én, mi a küldetésem, kiktől tanultam … Mert azt vallom, hogy tanulni a Forrástól, vagy minél közelebb a Forráshoz érdemes ;)! S ha ezek után úgy érzed, szívesen csatlakoznál a 21 napos Tavaszi Test-ébresztő Kihívásunkhoz, szeretettel várunk!

 

 

 

HAJRÁÁ – ÉBRESZTŐ ;)!

 

Kedves Lányok!

Ha szeretnél feliratkozni, nincs más teendőd, mint az alábbi űrlapot kitölteni!
Valamiért az IPhone-on nem jelenik meg, ha van rá lehetőséged, próbáld meg más eszközről – mi pedig igyekszünk kideríteni,
mi lehet az oka. Dolgozunk a megoldáson ;)!

 

Köszönöm: Ági

 

 

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

334 válasz

  1. Örülök, hogy megtaláltalak! Kíváncsian várom a gyakorlatokat
    Sokáig jógáztam, de nincs időm eljárogatni a fpglalkozásokra. Remélem suetetni fogom a piilátest!

  2. Kiváncsian várom.Már nem vagyok fiatal,járok tornára egyszer egy héten,remélem ez is menni fog.Üdv Vali

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

“Szívből éld!” – Tavaszváró 3-az-1-ben Pilates nap Ágival, február 24-én, a BME Sportközpontban!

Ahol nem csak a Pilatesben mélyedhetsz el és alapozhatod meg a tavaszi rutint, hanem megálmodjuk – és persze meg is tervezzük – a 2024-es éved!
A nap végén pedig mindezt egy közös vacsorával ünnepeljük meg – mert megérdemled

Szívből éld! Pilates nap