Kiss Erika

A hátam sokkal jobb, hála a Fitt Hát programnak. Köszönöm.
Szeretném megköszönni a mai telefonhívást. Nagyon meglepődtem, hogy még létezik olyan, hogy az ember lányát csak azért képes valaki felhívni, hogy nehogy lekésse a kupon beváltását, amit a rendelt csomagjához tartozik.
Amikor az első DVD-t megrendeltem, és meg kellett adnom az adataimat, arra gondoltam, most innen is rengeteg szörnyű hírlevelet és egyéb “kapcsolt szolgáltatást” fogok kapni, mint a többi internetes cégnél. Akarom én ezt? Tényleg rendeljek? De annyira fájt a hátam, hogy inkább kockáztattam. És megérte. Vannak hírlevelek, csak éppen ezeket örömmel nyitom ki. Többször volt már az az érzésem, mintha tényleg csak nekem szólnának. Például remek volt a fogyásról összeállított anyag, ami megerősített abban, hogy én gondolom jól, ha türelemmel és lassan akarok fogyni. Nincs csodaszer, pontosabban van, de az mindenkiben benne van, a bogyók csak annak használnak, aki azokat eladja. Ezen az oldalon nem lehet zsírégető tablettákat rendelni, sem csodaebédet varázsitalokkal, viszont van jó szó! És ez az, ami  különlegessé tesz Benneteket . A nagy fitnessz guruk között egy EMBERI hang!
Ha őszinte vagyok, a ‘Kedvencek Plusz’ csomagot a határidőnapló miatt választottam, a kuponok nem hoztak lázba. Viszont az Átváltozás Napló annyira tetszett, hogy úgy gondoltam, ezt meg kell próbálnom. Sokat várok tőle. A lelki támogatás nagyon-nagyon fontos. A beállító napokra és a táborokba nem tudok elmenni, de távolról azért érzem a bíztatást, amit Ági tudtán kívül sugároz felém.
Nagyon várom az új DVD-t és remélem, hogy lesz még további kiadvány is. 
Békés, boldog karácsonyt és sok sikert kívánok 2011-re.
Ui..: A hátam sokkal jobb, hála a Fitt Hát programnak. Köszönöm.

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük