Joe bácsival a Lelátón :) …

Még Karácsony előtt – december 16-án – kaptam a meghívást az Esztergom TV-be, ahol a Pilatesről beszélgettünk. De nem csak arról 🙂 … ez egy igazán üdítő, “békeidőkbeli” hangulatot idéző interjú lett – nekem nagyon jól esett! Jó szívvel ajánlom figyelmedbe …

 

Hosszú edzői létem alatt sok-sok médumban szerepeltem már – és mindért nagyon hálás voltam! De ritkán tapasztaltam azt a fajta érdeklődést, gyermeki kíváncsiságot, amellyel a “Lelátó” című műsor műsorvezetője fordult felém. 
Végig olyan érzésem volt, hogy érdekli, amiről beszélek – s így egy, pozitív energiaáramlással átitatott, valódi beszélgetés bontakozhatott ki kettőn között.

 

 

 

Amelyben meséltem Joe bácsiról és egy kis bepillantást engedhettem az Ő nem-hétköznapi történetébe. Esett szó magáról a Módszerről, annak jellemzőiről – és a testedre gyakorolt, hihetetlen hatásairól. (Joe bácsit az USÁban így hívják: “the genious of the body” = a test zsenije. Már akkor fascia-láncokat nyújtott a testben, amikor még az orvostudomány azt sem tudta, hogy ilyenek vannak :))

Beszéltünk az online tornáról és annak lehetőségeirő, hatékonyságáról, s arról is, hogyan építkezik ez a mozgásrendszer.

Végül, de nem utolsósorban, mesélhettem arról is, hogy hogyan “tágult ki” a látóhatár, s hogy miért fontos egy edző számára is, hogy foglalkozzon a Vendégei lelkével, gondolkodásmódjával …

Bízom benne, hogy Te is legalább annyira fogod élvezni, mint én menet közben! S hogy hasznos információval leszel gazdagabb belőle! Jó szórakozást hozzá!

Szeretettel: Ági 

Még ezek is érdekelhetnek

Egy válasz

  1. NAGYON ÉLVEZTEM!
    Gratulálok!
    Igaz, 11-nél azt hittem elmegy a hang, de szerencsére csak a LELÁTÓé-
    A kérdések valóban gondolkodóan érdeklődő embertől jöttek.
    Akiben ráadásul hölgyként is nagy szimpátiát ébresztettél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük