Ne harcolj a korlátaidért!

Sikerre lettél teremtve, de kudarcra programozva … (legalább is, az emberek kb. 95%-a) Lehet, hogy ez durván hangzik? Igen. De attól még nem kevésbé igaz … viszont, amint ennek tudatára ébredsz, bele tudsz nyúlni a “programozásodba” és visszatérhetsz a sikerpályára …

Mit is jelent ez a “sikerre lettél teremtve, de kudarcra programozva” pontosan?

Végtelen energia – hívjuk életenergiának – áramlik Beléd, folyamatosan.

Ha most kinézel az ablakodon, mit látsz?
Tavasz van, a természet újjáéled – minden nő, zöldell, rügyezik … hogy hamarosan virágba boruljon és termőre forduljon.
Benned ugyanaz az energia munkál, mint ami a növényekben! Amitől a tulipán áttöri a talajt és virágot hoz. Amitől a cseresznyefa virágzik, s a fű zöldell.

Csak nézz körül! S vedd észre, hogy az egész természetet sikerre programozta Isten! Egy mókus tavasszal születik – fogalma sincs, mi a teendője, ha majd jön a tél. Ám a beépített “programja” alapján – amit nevezhetünk ösztönnek az állatoknál – mégis tudja, mit tegyen, ahogy közelít a tél. S mert sikerre, életre van programozva, elkezd diót, mogyorót gyűjtögetni a túléléshez.

 

 

A költöző madarak sem tudják, amikor kikelnek a tojásból, merre visz majd az útjuk, ha közeledik az ősz. Mégis, mintha egy beépített, automata vezérlőrendszer irányítaná őket, elindulnak dél fele, többezer kilométert repülve! A vadludak például szabályos, áramvonalas alakzatban, meghatározott szisztéma szerint (az élen repülők váltogatják egymást) hogy még hatékonyabb és sikeres legyen az útjuk!

 

Hát mi más lenne ez, mint az isteni gondviselés, amely ezeket a sikerprogramokat az élővilág tagjaiba beleültette?
S ki vagy TE? Isten legmagasabb szintű kifejeződési formája, legremekebb alkotása! Akit saját képmására teremtett. Akiben gyönyörködik.

 

Teremtőnek születtél … hidd el végre!

És teremtő erővel ruházott fel! Vagyis, mikor fejezheted ki leginkább, hogy hiszel Benne? Ha elkezded ELHINNI, ki is vagy Te valójában, s használni azt az erőt, amelyet Tőle kaptál!

Hidd el, ezzel szerzed Számára a legnagyobb boldogságot … (s nem azzal, ha kicsire húzod össze magad és nem aknázod ki a benned rejlő talentumokat, amelyeket pedig nem véletlenül kaptál!)

Mégis, mit tesz a legtöbb ember?!
Nem ismeri fel ezt az erőt! Ragaszkodik a “kicsiséghez”: azokhoz a korlátozó programokhoz, hiedelmekhez, amelyek gyermekkorában kerültek a tudatalatti elméjébe, olyan emberektől, akik szintén elfelejtették (vagy soha nem is tudták), kik is ők valójában. S nemcsak hogy ragaszkodik hozzájuk, de azonosul is velük …

Biztosan Te is talákoztál már olyan emberrel, aki folyton csak arról beszél, mit miért nem lehet megcsinálni! Aki a kifogást és nem a megoldást keresi! Aki jól elvan ott, ahol van … miközben nem érzi jól magát benne. Aki elégedetlen, másra féltékeny és ujjal mutogat a többiekre … pedig ha tudná! (kétségtelen, hogy ez egy elég “biztonságos” pozíció, ahol nem vár rá sok kudarc, de sok ÉLET sem!)

Kérlek, kérlek, TE NE HARCOLJ a korlátaidért! Amin túlnőttél, hagyd, hogy leváljon Rólad, mint űrhajó a hordozórakétáról ? …
És bízz benne – sőt, teljes bizonyossággal tudd – ha Te vagy Isten legkedvesebb teremtett élőlénye a Földön, hát pont Neked ne adná meg azt a sikerkódot, amelyet az élővilág többi tagjának?!

Ugye, ezt nem gondolod komolyan?! S ha elállsz végre a saját utadból, hirtelen egy más dimenzióban találod magad és az egész életed ?!

Milyen érzés, ha fenti gondolatokba belemerülve csak hagyod, hogy azok átitassanak?
Ha egy kicsit is rezonál ez az üzenet Veled, küldj nekem egy szívecskét a hozzászólásban! ❤️

Szeretettel: Ági

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

13 válasz

  1. Köszönöm szépen Ági….Szívhez szóló gondolatok.

    AZT GONDOLOM MINDENKINEK VANNAK PILLANATAI ,MIKOR A LEGJOBBKOR OLVAS ILYEN BÖLCSELETEKET.

    Hálásan köszönöm
    Kata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük