Pekár Erika, PPCII-es szintű Pilates edző, Szeged

A másik, amit meg akartam neked írni,az a saját eredményem a Pilatesszel.

Amikor elkezdtem nálad az edzőképzést eléggé ramaty állapotban voltam, testileg-lelkileg egyaránt. Nem tudom mondtam-e, de épp a Lyme-kórral küzdöttem, ami normál esetben gyógyítható, nálam viszont eredménytelenek voltak az antibiotikumos kezelések.
2007-és 2009 között számos kúrát kaptam. 2009 tavaszán az utolsót, ami egy 20 napos vénás antibiotikum kúra volt. A legerősebb, amit adnak a Lyme-ra. Ez sem használt, ugyanis a szervezetem nem termelt ellenanyagot. A gyógyszerek csak rásegítenek, a szervezetnek kellene ellenanyagot termelnie,de az enyém nem tette. Ehhez társult egy jó kis sacroleitis.

Mivel nem lett semmi változás a gyógyszerek hatására, többet romboltak, mint használtak,úgy döntöttem, abbahagyom a kísérletezést lesz, ami lesz. Akkor kezdtem Pilates-ezni, mert fájt a derekam nagyon. Aztán eljutottam hozzád, Fi Emike javaslatára. Azóta már sokszor megköszöntem neki. De a lényeg. Nem nézettem a Lyme-ot 2009 óta, csak most néhány hónappal ezelőtt és az eredmény NEGATÍV!!! Gyógyszerek nélkül le tudta küzdeni a szervezetem, én ezt a Pilates-nek tudom be. Örülök, hogy rátaláltam, talán mindig is ide tartottam.  Nagyon sokat erősödtem lelkileg is,sok mindent egészen másként látok.
 
Köszönöm neked, hogy megtanítottad nekem!

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük