Pilates derékfájásra – beszélgetés a Duna TV “Családbarát” című műsorában

Izgalmas éjszakát követően február 23-án a Duna TV-be látogattam …

 … mondhatni “félkómás” állapotban :). Nati általában jól alszik, az éjszakáink 8 hónapos zsenge korához képest viszonylag nyugodtan telnek. Kivéve persze – Murphy törvényének szellemében – amikor anyának véletlenül el kell  mennie otthonról …

Szerda estére kicsit benáthásodott a kisasszony, de nem gondoltam, hogy ez jelent bármit is az éjszakára nézve. Tévedtem. Úgy fél 11-től kb. éjjel kettőig küzdöttünk: ahogy hasra fordult, rögtön nem kapott levegőt, márpedig Ő hason alszik. Melléfeküdtem és mintegy gátat képezve megakadályoztam, hogy áthengeredjen hasra. Így viszont én is elszunnyadtam a nagyok régi “nagyágyán” és fél 4-kor – mint akit agyoncsaptak – sikerült átmennem a helyemre, ahol még egy 2 órát szunnyadoztam.

Ezek után érkeztem a Duna TV-be fél 10-re, ahol a sminkesek igen jó munkát végeztek :). Az interjút pedig itt láthatod:

http://youtu.be/31Db003Cc5E

Jó szórakozást!

 

Ui.: Natika azóta meggyógyult :). Helyette a család többi tagja lett beteg …

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

3 válasz

 1. Kedves Lányok,

  Aranyosak vagytok :)! Örülök, hogy tetszett az interjú!

  Hát persze, hogy én is egy vagyok közületek 🙂 – csak van a kezemben egy eszköz, ami roppant hatékony (ez a Pilates), és amit szeretnék rengeteg emberhez eljuttatni, mert tapasztalatból mondom, hogy számtalan problémán segít!

  Másrészt meg – a koromnál fogva és az előző 2 várandósságom tapasztalataira alapozva – ismerem a testem, no meg a lelkem, és bízom magamban. Tudom, hogy bármi lehetséges, amiért az ember hajlandó erőfeszítést tenni.

  Ezért nem aggódom néhány fölös kiló miatt – senki ne tegye! – mert kellő rákészüléssel és fokozatosan úgyis lemegy :)! Ez a blog is azért van, hogy itt minden kételyt megbeszéljünk és segítsük egymást!

  Sok sikert kívánok mindnyájatoknak: Ági

 2. Kedves Ági!
  Jó volt Téged látni (ha csak képernyőn keresztül is)!:) Az egészben az tetszett a legjobban, hogy teljesen természetesen viselkedtél, közvetlen voltál, és az érződött az egészből, hogy Te is egy van közülünk! Nem úgy, mint azok a fitness edző kismamák, akik elítélik azokat a kismamákat, akikre várandósság alatt több mint 3kg kúszik fel (és persze ez a 3kg náluk csak vízfelhalmozás). Jól nézel ki, látszik hogy jól érzed magad a bőrödben!:)
  Üdv: Inez

 3. Kedves Ági!

  Nagyon tetszett a riport, nem tudom, van-e, akinek nem csinálsz kedvet legalább az utánaolvasáshoz:)

  Meg kell mondnaom, hogy ez, a szülés utáni és ugye sürgős beavatkozást igénylő alakod szerintem igencsak irigylésreméltó, szeretnék én is ilyen formában lenni 8 hónappal a szülés után…:) Látszik, hogy nem lagymatagságból indultál, és hogy most sem vagy az, és ez önmagában is leteszi a voksot a pilates mellett:). Ne haragudj a személyeskedésért, de ezt nem tudtam szó nélkül megállni:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük