Takácsné Telek Erika

„függő” lettem, pilates függő. mert a testem külső feszességén kívül egy nagyon-nagy belső feszességet-tartást is érzek !!!!!!
Engedd meg, hogy egy pár sorban köszönetemet fejezzem ki mind azért amit 5 hónap alatt adtál nekem és lányomnak Erikának aki 10 éves !!!

-kitartást és erőt
-kiváló közérzetet
-magabiztosságot
-kiegyensúlyozottságot a mindennapokban.

Köszönöm neked mindezt !Erikák vagyunk csak az egyik 36 a másik  10 éves.
Bár én mindig sportoltam ( kosárlabda, aerobik, futás ) mégis kerestem egy újfajta mozgásformát. Kissé hátfájós is voltam erre is szerettem volna megoldást találni mert a csontkovács ugyan helyre teszi a csontokat, de azt nem erősíti meg.
Már hallottam rólad és Pilatesről ezért az interneten keresztül rendeltem meg a DVD-ket.
Intenzíven 5 hónapja csinálom, ami majdnem napi rendszerességet jelent.(Kardiopilatesből -dinamikus sorozatok, vagy a reformer talajgyakorlatok)
Ha nincs rá időm ( este 9 után is nekikezdek) valami úgy hiányzik és a következő napom sem olyan jól telik el.
A lányom valahogy” becsatlakozott” hozzám, eleinte csak nézett majd elkezdte csinálgatni a gyakorlatokat és mostanára már megügyesedett. Büszke vagyok rá és szerintem ő is büszke rám, mert nehéz gyakorlatoknál mindig kérdezi – Anya ezt te hogy bírod megcsinálni ? -Mondom neki : Kitartással……………………azóta ő is egyre jobban kitart……………..
Egyszóval ” függő” lettem, pilates függő. Ez az én doppingom, mert a testem külső feszességén kívül egy nagyon-nagy belső feszességet-tartást is érzek !!!!!! Fogytam is, mert a ruháim “lötyögősek” lettek rám.
Mindenkinek tornázni kellene nem is tudják az emberek, hogy mennyi mindenre megoldást kínál a PILATES.
Egyszóval minden elismerésem NEKED és -gondolom- lelkes kis csapatodnak.

Hajrá -Hajrá-Hajrá !!!!!

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük