Tavaszi Test-ébresztő Kihívás 4. nap – Szexi has program :)

Az úgy volt, hogy jó néhány nap eltelt a Tavaszi Test-ébresztő Kihívás megnyitása után – amelyhez még most is nyugodtan csatlakozhatsz, mert kitaláltunk egy olyan megoldást, hogy a csatlakozásod kezdő napjához viszonyítva, naponta érkeznek Hozzád a videóid 😉 – amikor kiderült, hogy az Apple cuccokon nem látszik a jelentkezési lap! Ezt most orvosoltuk, s – mivel a hiba a mi készülékünkben volt – úgy döntöttem, hogy szabadon elérhetővé teszek még egy videót, méghozzá a Kihívás hasprogramjáét 😉 …

A Pilates legfontosabb koncepciója az Erőközpont. Ez az a törzsed körülölelő izomfűző, amelynek egyik fő feladata, hogy tartsa-támassza az ágyéki gerincszakaszt. Azt, amelyik a legtöbb embernek az ülő, inaktív életmód miatt, fájdalmas.

Az Erőközpontod fő izma a haránt hasizom, amely az egymás felett 4 rétegben elhelyezkedő hasizmok legmélyebbje. A haránt hasizom aktiválásával a derekad kerületét csökkented, lapossá, feszessé varázsolod a hasad :)!

A “Szexi has” programja pont erről szól. Végezd el gyakran és figyeld, mi történik ;)!

Tavaszi Test-ébresztő Kihívás: Szexi has Program

 

 

Ezen kívül még 17 nap anyaga vár Rád. Ha tetszik, kérd a többi részt is – és ébresszük fel a tested, mire itt az igazi tavasz ;)!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, oszd meg Ismerőseiddel, Barátaiddal! Hadd ismerjék meg egyre többen a klasszikus Pilates áldásos hatását ;)!

Kedves egészségedre!

Szeretettel: Ági 

 

 

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük