A Legjobb Kismama Sztori – Sipos Krisztina

Kedves Ági!

Sipos Krisztina vagyok, 33 éves, két kicsi (3 éves, 8 hónapos) gyerek édesanyja.  Sokáig haboztam, hogy leírjam-e a már unalomig ismert történetemet, merthogy, az enyém is hasonló a többiekéhez.:-). Végül mégis úgy döntöttem leírom, mert ezúton szeretném megköszönni Neked, azt a rengeteg jó dolgot, amit tőled (dvd, hírlevelek) és a pilátes-től kaptam.

Sosem voltam egy vékony alkat, s ez csak romlott, amikor az első gyerekem után 25 kg-ot híztam. Akkor, szerencsémre, főleg csak víz jött rám, és hamar visszafogytam, viszont a derekam teljesen tönkrement. Utálok orvoshoz járni, de kénytelen voltam elmenni, mert már felállni, menni (csak görnyedten) csak úgy tudtam, mint az “öregek”, hason feküdni, pedig azóta nem is feküdtem. Hiába masszíroztam, tornáztam, nagyon fájt.

Elmentem egy  orvoshoz, aki megállapította (?) hogy porckorongsérvem van. Egy másik orvos viszont azt mondta, hogy rossz volt a diagnózis, és megnyugtatott, hogy “csak” öregszem. Hát.egyik megállapítás sem tetszett igazán, mindenesetre a másodikat hittem el, több orvoshoz nem mentem, csak hát a hátam továbbra is fájt. Ezzel együtt kell élni, s a “mai emberek folyton nyavalyognak, bezzeg a régieknek meg sem kottyant. Hogy miért fáj a háta kedvesem? Mert folyton a gyerekét cipeli”. – mondta a doktor bácsi.

A következő baba után szintén 25 kg-ot híztam, amely már sajnos nem csak víz volt :-(! Ráadásul a szülés után pulzusom folyamatosan 130 körül vert, s mivel alig kaptam levegőt, izzadtam, nagyon rosszul éreztem magam, nekiültem az internetnek, és információt keresgéltem a pulzussal kapcsolatban. Ekkor találtam meg az egyik “edző válaszol” leveledet. A problémámon nem segített (mert utána kiderült, hogy pajzsmirigy-túltengésem volt), viszont elkezdtem nézegetni a többi levelet is. Túlsúly, hátfájás.ez mind az én problémám! Éljen! Esetleg választ is kapok a megoldásukra?

Aludtam rá egyet-kettőt, végül megrendeltem mind a két dvd-t.
S nem hízelegni akarok, de életem egyik legjobb döntése volt. Egyrészt, mert még  abban a “haldokló” állapotomban (folytonos 130-as pulzussal) is tudtam csinálni. Másrészt, mert elkezdett elmúlni a hátfájásom, ami -most már 4 hónapja – teljesen elmúlt! A 25 kg teljesen visszament, most újra 68 kg vagyok. Tudom, tudom, ez még nem tökéletes, de elkezdtem HINNI, hogy lehetek kevesebb is! Nőtt a magabiztosságom, élvezem a gyerekeket, hiszen nem a folytonos fájdalommal vagyok elfoglalva. Akik ismertek nem hisznek a szemüknek, és mindenki kérdezi, hogy csinálom, biztos fogyókúrázom.hát nem.akkor biztos elértem volna már az áhított 60 kg-ot! :-):-)

Márciustól (kb. 4 hónapja) vasárnap kivételével igyekszem minden nap tornázni. A gyerekek délutáni alvása közben szoktam, ebéd után. Talán nem a legtökéletesebb időpont, de mikor máskor? És még “teli” hassal is működik.:-) 
Kinek ajánlanám? Én most is mindenkinek ajánlom, aki “megcsodál”.

Üdvözlettel, 
Sipos Krisztina

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük