A Legjobb Külföldi Sztori – holtverseny! Tisch Renáta, Peking és Héring-Vincze Tünde, Torontó

Kedves Ági!

Kanadából, Toronto városából írom ezt a levelet. Ez év februárjában érkeztem ide, a férjem idevalósi és úgy határoztunk 3 év távkapcsolat után, hogy házasságot kötünk és a világ másik végen kezdjük el közös életünket.

A  Pilatessel tavaly márciusban találkoztam. Már előtte is hallottam róla, de közelebbről ekkor ismerkedtem meg vele. 2008. február 3-án érkezett meg a férjem, akkor még csak a  barátom volt,de a lényeg az,hogy majdem egy éve nem láttam őt és végre találkoztunk. Február 10-én elmentünk korizni, gondoltuk, sportolunk egyet végre együtt és én 20 perc korizás után elestem úgy,hogy sajnos a bal térdem kifordult.

Természetesen  a kórházban kötöttünk ki, ahol közölték, hogy hat hétig fekvő gipszet kell viselnem és majd csak akkor tudnak biztosabbat mondani a térdem állapotáról, ha a duzzanata visszahúzódott.  Szerencsére   nem kellett műteni, de sajnos a szalagok megnyúltak és hetekig járni se tudtam. A férjem  hősiesen  ápolt, fürdetett, igazi lovagkent viselkedett, már akkor tudtam, hogy jól döntöttem.:)

És ekkor találkoztam a te neveddel és dvd-vel először. Miután végre talpra álltam és visszamehettem tanítani, nagyon  gyenge volt a lábam. Tudtam, hogy amiket előtte sportoltam, arról le kell mondanom, legalábbis egy darabig. Így leültem a számítógép elé és beírtam a  keresőbe ,  hogy  pilates. És megtaláltam a te honlapodat, ahol  megtekintettem  a dvd-ből egy rövid részt és rögtön éreztem, hogy ez tökéletes lesz nekem.

Előtte már ismerkedtem a jógával anyukámnak köszönhetően, így őt is belevontam a keresgélésbe és együtt döntöttük el, hogy megrendeljük a dvd-ket. Mondanom se kell, hogy nem bántuk meg és azóta is a kedvencünk maradt.

Én magammal hoztam ide a tengeren túlra és bár próbálkoztam itt különböző fitness termekben pilatesnek nevezett órákon részt venni, közel sincsenek olyan profin és szeretetteljesen összeállítva, mint a te dvd-id!

Nekem is rengeteget segített a hát ,- és derékfájdalmaim leküzdésében.
Egyszerűen tökéletes: hatékony, nem igényel sok időt, kis helyen is lehet végezni! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Köszönöm,hogy elolvastad a történetemet. Nagy örömmel olvasom a leveleidet, bár sajnos az otthoni programokon nem tudok részt venni a nagy távolság miatt, de gondolatban veletek vagyok!
Sok sikert kívánok a további terveidhez!

 Üdvözlettel: Héring -Vincze Tünde, Torontó, Kanada

 

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük