Anatómia

Kedves Ági!

 

Köszönöm a lehetőséget! Akkor rád is zúdítanék néhány kérdést: 

  • Szeretnék elmélyülni kicsit az anatómiában. Mit ajánlasz? Mit olvassak? (Megjegyezném, nagyon tetszett a múltkori hírleveled, amely az izmokról szólt!) Hol lehet beszerezni a Pitates-hez használt eszközöket? (gumikötél, labda stb..) 
  • Egyik cikkedben írod, hogy a percenkénti pulzusszámukat tartsuk a zsírégető célpulzus tartományban. Erre a legjobb a pulzusmérő óra. Hol lehet ilyet kapni? És milyet érdemes venni? (Bizonyára van több tízféle.)

Most jön a nagyobb falat:
Írod, hogy napi öt étkezés. Nagyon nehéz megvalósítani. Reggel 1 4-kor kelek. Először 9-kor eszem. (Addigra jutok oda, hogy van rá időm.) Aztán délben, háromkor és hatkor. Ez bizony csak 4 étkezés.

Este 1/2 9 felé fekszem le, hogy tudjak másnap kelni. Jó ez a négy étkezés? Adsz néhány tanácsot, hogy mikor mit együnk. Én lakto-vegetáriánus vagyok. Tudnál még további tippeket adni?

Heti kétszer járok el közösségbe Pilates-ezni (itt Egerben nagyon nehéz jó helyet találni, ami árban is megfelelő). Szeretnék beszerezni DVD-ket, hogy heti 3 alkalommal itthon tudjak tornázni. A Te DVD-den egy “edzés program” van? Vagy több? 
Hát most hírtelen ennyi kérdés jutott az eszembe. Előre is köszönöm hasznos tanácsaidat. 

Várom válaszod türelmesen és a következő hírlevelet!

Köszönettel: 

Zsanett

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük