Lung Rita

Hálás köszönet azért, hogy 13 alkalom után ilyen drasztikus pozitív változást, eredményt tudtam elérni.
Így “ismeretlenül”, szeretném, ha osztozhatnál az örömömben, amit Neked köszönhetek.
2 gyermekes anyuka vagyok, egy 2,5 éves kisfiam és egy 6 hónapos kislányom van. Az első szülés utána 1 kemény év cardioedzéses, súlyzós, kemény diétázós időszak után sikerült valamelyest visszanyerni alakom a következő terhesség, szülés előtt. Most – hála Neked – azt remélem, h. ez könnyebben fog menni.
Csak szeretném tudatni, h. január eleje óta heti 5-6 alkalom torna után sikerült újra felvenni olyan nadrágokat, amik a torna megkezdése előtt, január elején még nem jöttek rám. Egyre többen veszik észre, barátnők, ismerősök, h. kezdek átalakulni. De a legnagyobb elismerést és biztatást a férjemtől kapom. Hálás köszönet azért, h. 13 alkalom után ilyen drasztikus pozitív változást, eredményt tudtam elérni. Ez kitartást ad a folytatáshoz.
Roppant kíváncsi vagyok ám, mi lesz 20 na meg 30 alkalom után:)))) Jó érzés már most, újra tükörbe nézni, és látni, h. kezd átalakulni a testem, újra megjelennek az izmok, amik a terhesség alatt eltűntek. Az első dvd-t rendeltem meg eddig, de tökéletesen még csak a kezdő programot, a has-szobrászt és a combgyakorlatot tudom megcsinálni. Hamarosan remélem, képes leszek a középhaladót is szépen csinálni. Amiért még külön köszönet, h. végre ez olyan torna, amit szoptatás mellett is lehet csinálni. Még egyszer sok-sok sikert, elismerést, pozitív visszajelzést kívánok a munkádhoz, üdvözlettel:”

Még ezek is érdekelhetnek

Keresés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük